Πως είναι δυνατόν?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.994
Re: Απάντηση: Re: Πως είναι δυνατόν?

Αυτό πρέπει να ψάξεις...

Η δική μου γνώμη είναι το ακριβώς αντίθετο...δεν υπάρχει ΕΝΑΣ συγκεκριμένος ήχος που αναζητάμε.

Σκέψουτο με τα μουσικά όργανα, ίδια εταιρεία, ίδιος τύπος κιθάρας, πολλά μοντέλα....διαφορετικός ήχος
Ποιο είναι το σωστό ? :132:
Στην υψηλής πιστότητας αναπαραγωγή δεν πάει έτσι...

Από τις ακουστικές εκτιμήσεις σου ΙΜΗΟ το Weiss παίζει σωστά. Το άλλο έχει κάποιο προβληματάκι....

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Πως είναι δυνατόν?

Στην υψηλής πιστότητας αναπαραγωγή δεν πάει έτσι...

Από τις ακουστικές εκτιμήσεις σου ΙΜΗΟ το Weiss παίζει σωστά. Το άλλο έχει κάποιο προβληματάκι....

Xμμμ...Προσπαθώ να διαφωνήσω αλλά ΔΕΝ μπορώ! :116:

Το Weiss παίζει ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ πολύ καλά! :107:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Re: Πως είναι δυνατόν?

Gpol δεν αγχώνομαι έτοιμος είμαι να τα χώσω για Weiss αλλά έλα που είμαι Κατερίνη και πρέπει να κατεβώ Αθήνα να το ακούσω αυτό το ρημάδι το Minerva γιατί αγορά χωρίς ακρόαση ΞΑΝΑ δεν έχει
Ρώτησα τον Μιχάλη πως και ένας άνθρωπος με τόσα μηχανήματα έχει και το dac1 ,που το βάζει να παίζει στο μπάνιο με εντοιχισμένα? Τι το θέλει? Σε σχέση με τα υπόλοιπα μηχανήματα είναι παιχνίδι ! αλλά μήπως κάτι του κάθεται και το κρατάει?

Συγχωριανέ, αν φτάνει το Budget σου μέχρι εκεί, το Weiss θα πρέπει να πάρεις. Σε συνδυασμό με ένα laptop έχεις καθαρίσει από το θέμα πηγή. Τώρα για ενισχυτικά και ηχεία το συζητάμε το θέμα...

Ένα ταξιδάκι στην Αθήνα θα σε πείσει...

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Ωχ! Μεν αγχώνεις όταν κάνεις προβλέψεις γιατί πέφτεις πάντα μέσα! :107:

Τhanks Φίλε! :107::107:

Να κάνουμε καμιά ακροασούλα!

Καλοριζικο Μιχαλη μου. Προσεχε μην σου φανε τα ηχεια σου κακομοιρη μου. Παντως εαν ψηθεις και για ηχεια πες το μου(οχι σαν την αλλη φορα).

Ρατσιστικο αποκλεισμο εχω φαει παλι?

Reaction score
10
Και τωρα με τι ακριβως ακους? πηγη εννοω.
Τhanks φιλαράκι!!!:)

Mac Pro Transport - Weiss Medea DAC

Remote Controlled from HTC Touch HD 3.8' με προβολή εξωφύλλων κτλ.

Μιλάμε για τρομερή ευκολία. Αντί να σηκώνεσε και να ψάχνεις -ψάχνεις διαλέγεις άμεσα αυτό που θέλεις.

Ο συνδυασμός σκοτώνει. Αν και άδικο για το EMM LABS (επειδή είναι ολοκληρωμένο) το Medea (-Μac Pro) το κατάπιε!
H σύγκριση έγινε σε 3 συστήματα παρουσία τρίτων.

Ελα μες στην εβδομάδα για ακρόαση!!

Reaction score
200

Αυτό πρέπει να ψάξεις...

Η δική μου γνώμη είναι το ακριβώς αντίθετο...δεν υπάρχει ΕΝΑΣ συγκεκριμένος ήχος που αναζητάμε.

Σκέψουτο με τα μουσικά όργανα, ίδια εταιρεία, ίδιος τύπος κιθάρας, πολλά μοντέλα....διαφορετικός ήχος
Ποιο είναι το σωστό ? :132:

Αγαπητε Timbre με εκφραζεις απολυτα.
Και φυσικα δεν υπαρχει ενας συγκεκριμενος ηχος.
Αν ακουσουμε μια συναυλια των ιδιων μουσικων δυο φορες, θα ακουσουμε διαφορετικα σε καθε ακροαση.
Ειτε επειδη αυτοι πεξανε με καλυτερη διαθεση σε μια απο τις δυο συναυλιες, ειτε το δικο μας αυτι ειχε αλλη διαθεση.
Για εμενα υπαρχει αυτο που αρεσει στο καθενα ξεχωριστα και ευτυχως που ειναι ετσι γιατι εχουμε διαφορετικη προσωπικοτητα.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Να σας θυμήσω ότι στόχος στο High Fidelity είναι η πιστή αναπαραγωγή του δίσκου ή του αρχείου που επιλέγουμε να ακούσουμε. Άρα, η μάρκα της κιθάρας είναι δεδομένη (όπως και το έτος κατασκευής της), οι μουσικοί είναι συγκεκριμένοι, η διάθεσή τους επίσης δεδομένη και το αν βρέθηκαν ή όχι σε καλή μέρα είναι επίσης δεδομένο...
Γι'αυτό απορεί και ο "διαβολικός" άλλωστε.

Μιχάλη προφανώς ένα από τα δύο μηχανάκια παίζει λιγότερο λάθος (ή περισσότερο σωστά) από το άλλο... Για να δεις ποιό παίζει σωστότερα δυστυχώς δεν αρκούν ούτε ένα ούτε δέκα ζευγάρια αυτιά (καθώς επίσης ούτε ένα ούτε δέκα συστήματα) αλλά πανάκριβα μετρητικά όργανα. Επειδή είναι λίγο χλωμό να τα έχεις πρόχειρα, διάλεξε αυτό που σου "κάθεται" καλύτερα και προχώρα!

Reaction score
10
Να σας θυμήσω ότι στόχος στο High Fidelity είναι η πιστή αναπαραγωγή του δίσκου ή του αρχείου που επιλέγουμε να ακούσουμε. Άρα, η μάρκα της κιθάρας είναι δεδομένη (όπως και το έτος κατασκευής της), οι μουσικοί είναι συγκεκριμένοι, η διάθεσή τους επίσης δεδομένη και το αν βρέθηκαν ή όχι σε καλή μέρα είναι επίσης δεδομένο...
Γι'αυτό απορεί και ο "διαβολικός" άλλωστε.

Μιχάλη προφανώς ένα από τα δύο μηχανάκια παίζει λιγότερο λάθος (ή περισσότερο σωστά) από το άλλο... Για να δεις ποιό παίζει σωστότερα δυστυχώς δεν αρκούν ούτε ένα ούτε δέκα ζευγάρια αυτιά (καθώς επίσης ούτε ένα ούτε δέκα συστήματα) αλλά πανάκριβα μετρητικά όργανα. Επειδή είναι λίγο χλωμό να τα έχεις πρόχειρα, διάλεξε αυτό που σου "κάθεται" καλύτερα και προχώρα!

Eτσι είναι Κώστα!

Πάντως το βρήκα το σωστό και είμαι και σίγουρος!!!!:126:

Reaction score
8
Μην τρελαίνεσαι Μιχάλη, δεν υπάρχει απολύτως τίποτα προς ανάλυση. Η μεγαλύτερη ηλιθιότητα ever (κυρίως από αναλογικούς) είναι αυτή που λέει πως ο ψηφιακός ήχος δεν είναι μουσικός, εύηχος και με την όμορφη ροή που περιγράφεις.

Welcome to the club. :126:

...

Νικο μου,

Με ολο τον σεβασμο. Σε παρακαλω πολυ να εισαι λιγακι ποιο προσεκτικος στις εκφρασεις σου, οταν αυτες λεγονται με σοβαρο υφος.

Αν οι <<αναλογικοι>> ειναι ηλιθιοι, να εισαι απολυτα βεβαιος οτι δεν μπορεις να το πεις με μεγαλη βεβαιοτητα.

Εξ' αλλου ο diabolical, συνεκρινε δυο ψηφιακα μηχανηματα (αν δεν κανω λαθος).

Και ποιος ειπε οτι τα ψηφιακα δεν εχουν <<μουσικοτητα>>. Αληθεια δεν εχουν.

Φιλικα

Βασιλης

Reaction score
8
???? :111:
Τι ακριβως δεν καταλαβες ???

Δεν παρεχουν πραγματικες πληροφοριες. Για νατο κανω πιο λιανα παρεχουν μισες πληροφοριες. Οι αρμονικες πανε περιπατο, γιαυτο και η αναγκη του up και oversumpling.

Και στο κατω κατω.......περι ορεξεως,κολοκυθοπιτα !!!!!!!!

Reaction score
4

.......
Ειμαστε σύμφωνοι αλλά ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις, αν ψάχνεις τον συγκεκριμένο ήχο, ως στόχο.
Τι θέλω να πω....

Αυτά που θεωρείς ως δεδομένα, ποιος θα τα κρίνει.....ο απλός ακροατής ?
Ακόμα και τον ίδιο τον μουσικό να ρωτήσεις πιθανόν δεν θα ξέρει να σου πει από τι ακριβώς πέρασε ο ήχος της κιθάρας του για να ακούγεται , έτσι.

Η κιθάρα του Ry Cooder από την άλλη, αναγνωρίζεται και όταν παιζει απο ραδιάκι.

Αν "πάσχει" ένα μηχάνημα το ακούς αμέσως, αν "μεταφράζει" (αγγλικό) "ιδιαίτερα", δεν είναι απαραίτητα λάθος.....όλες οι μηχανές το κάνουν :126:

Reaction score
8
Εγω ρε παιδια ενα πραγμα δεν μπορω να καταλαβω και ουτε προκειτε να το καταλαβω στον αιωνα τον απαντα.

Οταν θα κατσω να ακουσω μουσικουλα, θα πρεπει να περιστοιχιζομαι απο ενα καρο διολομηχανηματα μετρησεων ???

Για ποιο λογο ???

Για να αποδειξω οτι εχω καλα μηχανηματα ??? Σε ποιον ???
Για να αποδειξω οτι ξερω να ακουω καλα ??? Σε ποιον ???
Για να αποδειξω οτι εχω δωσει ενα περιδρομο λεφτα ??? Σε ποιον ???
Για να αποδειξω οτι το ψηφιακο παιζει καλυτερα απο το αναλογικο ή το αντιθετο ??? Σε ποιον ???

Γιατι να μπω σ' αυτο το τριπακι λοιπον, ενω μπορω να απολαυσω την μουσικη μου, με τα μηχανηματα που διαλεξα και με τα οποια μ' αρεσει να ακουω.

Γιατι ????

Reaction score
1
Μα εσύ πρώτος θες να μας πείσεις ότι το ψηφιακό δεν παίζει όπως το αναλογικό, οι "ψηφιακοί" δεν σου είπαν τίποτα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis