Ποιαν απο τις 2 να διαλέξω?????

Reaction score
1.988
Καλησπέρα!!

Θέλω να φύγω από τον ΟΤΕ.....τελείως όμως.......ούτε πάγια ούτε τίποτα.

Μέχρι τώρα πληρώνω την ΤΕΛΛΑΣ για στθερή τηλεφωνία και τον ΟΤΕ για ιντερνετ.....Όλα δουλέυουν μια χαρά. Δεν έχω πρόβληματα.

ΑΛΛΑ....

Δέν μπορώ/θέλω να πληρώνω πια τα κερατιάτικα πάγια του ΟΤΕ! Τά βλέπω κάθε 2μηνο στον λογαριασμό και μου ανεβαίνει η πίεση που 'χάνω' λεφτά σε .........βλακείς!!! :141:

Οι εταίρείες που με καλύπτουν με ιδιόκτητο δίκτυο είναι:TELLAS, HOL, CYTA:118:, & FORTHNET.

Είμαι μεταξύ των δύο πρώτων.......Τί λέτε?

Ξέρω τα πλεονεκτήματα του ΟΤΕ απέναντι στις άλλες αλλά δεν θέλω να πληρώνω αλλό χωρίς αντίκρυσμα...>!!

Reaction score
0
Καμιά από τις 2, απλά άλλαξε του ΟΤΕ σε ένα πακέτο με χαμηλότερη ταχύτητα.

ΤΕΛΛΑΣ πληρώνω για 24αρα και έχω το 1/24ο αυτής, εδω και 1 1/2 μήνα και δε βλέπω και φως στον ορίζοντα...

Reaction score
1.988
Απάντηση: Ποιαν απο τις 2 να διαλέξω?????

Χαμηλότερη ταχύτητα από το 1....δεν νομίζω ότι υπάρχει. Αυτήν πληρώνω στον ΟΤΕ και στον τελευταίο λογαριασμο μου ήρθαν 66 ευρό μόνο πάγια και conex 1mbps.....!!!!!!!!

Οπότε.....ποιό χαμηλά και ποιό ακριβα δεν γίνεται....!!!

33 ευρώ τον μήνα + 15 για τηλέφωνω= 48 * 2 = παρα κάτι 100 χωρίς τις κλήσεις σε κινητά / 2μηνο!!!

Reaction score
0
Όντως ακριβοί. Η Τελλας νομίζω ότι έχει ακόμα την προσφορά των 19,90 για δωρεάν τηλεφωνία και ιντερνέτ για 6 μήνες(μετά 39,9/μηνα). Εκμεταλλεύσου την απλά να είσαι προετοιμασμένος για τα όποια προβλήματα, και θα είναι αρκετά...

Reaction score
1.988

Τελικά επέλεξα την Τελλας......

Εχτές την ώρα που έστελνα υπογεγραμένες τις αιτήσεις με φαξ....έκανα και τον σταυρό μου.....(και ο Θεός βοηθός που λέμε...).

Θεωρητικά σε καμια 15αριά μέρες θα μου σταλεί ο εξοπλισμός και σε καμια 25αριά θα συνδεθω.

Θα δείξει....!!

str79

"Επαγγελματίας"
Reaction score
9
Re: Απάντηση: Ποιαν απο τις 2 να διαλέξω?????

Θεωρητικά σε καμια 15αριά μέρες θα μου σταλεί ο εξοπλισμός και σε καμια 25αριά θα συνδεθω.

Θα δείξει....!!
πολυ αισιοδοξο σε βρισκω:116:

Reaction score
14

Είχα κανει και εγώ (περιοχή Χαλκίδα) πριν σχεδόν 2 μήνες στην Τελλας. έκανε να συνδεθεί κάπου στις 30-40 μέρες, στην αρχή Είχα κάποια προβλήματα (πάρα πολύ αργό) μετά από αρκετά τηλεφωνήματα διορθώθηκαν κάπως..... Οχι οτι τώρα έχω καμιά μεγάλη ταχύτητα, αλλά αρκετά ικανοποιητική έτσι ώστε να μην γκρινιάζω..... Μην περιμένεις ταχύτητες πάνω από 9-10 mb!!!
Πάντως να έχεις λίγο υπομονή και καλώς ήρθες στις υψηλότερες ταχύτητες....

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.449

Σε ενημερώνω ότι αν θες να την διακόψεις η ποινή δεν είναι

50 ευρώ όπως οι υπόλοιπες,αλλά 154 ευρώ!!!:141:

Reaction score
1.988

Έχω ήδη μιλήσει με ΤΕΛΛΑΣ και μπορώ να στείλω αίτηση υπαναχώρησης για να μην προχωρήσουν στην συνδεση μου, αφού είναι ακόμα σε αρχικο στάδιο.

Ειλικρινά έχω μπερδευτεί πάρα πολύ. Τόσο απο αυτά που διαβάζω εδώ όσω και σε φόρα που ασχολείται μόνο με adsl....Πάντως με λίγο ψάξιμο που έχω ρίξει βλέπω ότι Σαλαμίνα υπάρχει πρόβλημα χαμηλών ταχυτήτων και σε HOL και σε Forthnet....

Να την στείλω την αίτηση υπαναχώρησης ή να περιμένω και να δώ τι θα γίνει....?
Είναι κ αυτή η ρημάδα η προσφορά με τα 20 ευρο το πρώτο 6μηνο που από την πλευρά της τηλεφωνίας ειναι πολύ καλη....!
Στο κομάτι της τηλεφωνίας αντιμεωπίζεται προβλήματα?

Reaction score
2.676

Έχω cyta στο σπίτι εδώ και ενάμισι μήνα και είμαι τόσο ικανοποιημένος που έκανα αίτηση και για το κατάστημά μου .

Επειδή είμαι σε επιδοτούμενη περιοχή προπλήρωσα 113 ευρώ (για τον πρώτο χρόνο το κομμάτι του ίντερνετ)και θα μου έρχεται λογαριασμός κάθε μήνα από 10 € περίπου (εκτός και αν μιλήσω πάνω από 60 λεπτά σε κινητά).

Προχθές ήρθε ο πρώτος , 16 € και κάτι , πάγια από 9/12 που συνδέθηκα μέχρι 31/1 .

Δεν πίστευα στα μάτια μου και να φανταστείτε πως σε αστικά , υπεραστικά , μιλάω όσο θέλω .

Reaction score
0

Καλησπέρα.. Κι εγώ Tellas είχα μέχρι πρόσφατα (ακόμη δεν άλλαξα, αλλά περιμένω..), αλλά ΤΕΛΟΣ!! Ως εδώ ήταν.. Αγανάκτησα πλέον, κι ας είμαι χρόοοονια πελάτης τους! Ούτε αυτό δεν εκτιμάει κανείς τους πλέον! Η ταχύτητά μου, είναι δραματικά αργή (κάτω του 1!!) κι υποτίθεται ότι έχεις έως και 24ΜΒ!! Πριν καιρό βέβαια, είχα έως και 10-12ΜΒ κάποιες ημέρες, αλλά απ'το φθινόπωρο και μετά όλα πήραν την κατηφόρα, έπεσαν, χτύπησαν κι έμειναν εκεί!! Κάτω..στον πάτο!! Οπότε, έκανα πρόσφατα αίτηση στη HOL κι ο ΘΕΟΣ βοηθός!! Λυπάμαι αν σας στενοχωρώ, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα..

Reaction score
1.988

Δεν στεναχωρείς κανέναν.....
Έχω έτοιμη την αίτηση υπαναχώρησης και θα την στείλω αύριο.
Μετά μάλλον θα πάω σε hol,( μπορεί και Forthnet.)

Αυτο που δεν έχω διευκρινησει είναι αν στην HOL η τηλεφωνική γραμμή παραμένει PSTN ή περνάει σε VOIP....

Πάντως 2-3 γνωστόι μου που την έχουν και πέφτουμε στο ίδιο τηλ. κέντρο δεν βλέπουν και σπουδαία πράγματα στο transfer rate (50-70) αλλά τουλάχιστον ήταν συνεπείς ως προς τον χρόνο εγκατάστασεις και στις υπηρεσίες τους γενικότερα!

Κάτι είναι κ αυτό.

Reaction score
0

Μάλλον pstn, γιατί έχεις δυνατότητες φαξ και ευρύ φάσμα ήχου, γιατί επιτρέπει στο συναγερμό σου, να στείλει τόνους dtmf..Με την tellas, είχα πρόβλημα για 1 ολοκληρο χρόνο!! Κρατάς και το νούμερο..πάει κι ο ΟΤΕ..άντε να δούμε!

Reaction score
1.988

θα τηλ αυριο να μάθω λεπτομέριες....

Πάντως η Τελλας μας Τελλιωσε πριν καλα καλα αρχίσει!!!!!

Reaction score
0

Ξέρεις τι με τσάτισε πάνω απ'όλα?? Ότι δεν απάντησαν καν στα τελευταία μου mail!! Άλλες φορές απαντούσαν άμεσα..τελευταίως τίποτα! Αντί λοιπόν να μπω στη διαδικασία να τους πω διάφ. χοντρά λόγια, προτίμησα να κρατηθώ και να παω αλλού!! Με τον παρά μου......και την κυρά μου, λέμε οι Έλληνες!!
Λες και δεν έχει άλλες εταιρίες να πας!!

Reaction score
0
Παιδιά είμαι εδώ και 1 μήνα πελάτης της τελλάς.!

Κατεβάζω με 860kB/s και μερικές φορές μπορεί να κατεβάσω και με 1,5mB/s. Κατω απο 400κβ/ς δεν έχω πέσει ποτέ.!
Η ταχύτητά μου κατα μέσο όρο είναι στα 8 μεγαμπίτ όπως και όλων των γειτόνων μου (ανεκαρτήτου εταιρίας με εξαίρεση ΟΤΕ όπου τα 24 είναι 24).!

Προς το παρών δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα στο ίντερνετ ούτε στην τηλεφωνία.
Είμαι ευχαριστημένος με λίγα λόγια.

Εύχομαι να σας βοήθησα λιγάκι.
Η περιοχή μου είναι Κορυδαλλός, Αθήνα.!

Reaction score
150
Είμαι ΟΤΕ, έχω κλειδώσει στα 19,936 (ΠΑΝΤΑ) και δεν αλλάζω με τίποτα! Κατβάζω με 1,97 mb/s (από Usenet) και αν και πληρώνω κάτι παραπάνω δεν το διακινδυνέυω με τίποτα. Σιγά μην έχουν οι άλλοι τέτοια ταχύτητα και σταθερότηττα να μην πω τι απαράδεκτοι είναι με τους πελάτες.

Τέρμα μέχρι να αποφασίσουν να γίνουν εταιρείες σωστές ΟΤΕ! Τουλάχιστον βρίσκεις άνθρωπο στο τηλέφωνο.

Reaction score
1.988

Η αίτηση στάλθηκε....!!!
H Τελλας αποτελεί παρελθών πριν καν γίνει.....παρών!!!!

Τώρα το επόμενο στάδιο είναι το εξής: HOL vs Forthnet.....!!!!!!!

Τί λέτε?

Reaction score
0
αν παίζεις online games η χρησιμοποιείς real time based applications με κλειστά μάτια, σου λέω μακρυά από forthnet .

Reaction score
1.988

online games δεν παίζω...και δεν νομίζω να αρχίσω να παίζω.

Πέρα από το καθημερινό σερφάρισμα και κανα download (το οποίο έτσι κ αλλιώς γίνεται μεταμεσονύχτια που οι ρυθμοι είναι καλύτεροι) δεν έχω περεταίρω απαιτήσεις...για το αμεσο μέλλον.

Απλα σκέφτομαι να κάνω άμεσα την άιτηση στην HOL ή να περιμένω ένα τριήμερο (τόσο θέλουν) για να μου επιβεβαιώσουν την ανάκληση της αίτησης από την τελλας.?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.830
Members
38.504
Νεότερο μέλος
leftos