- Reaction score
- 7
Eυχαριστούμε κορίτσα μαςςς...
Ξέρω ποιό κομμάτι σου άρεσε περισσότερο!!:138:ΜάριεEυχαριστούμε κορίτσα μαςςς...
:127: Εμείς σε ευχαριστούμε για τα τόσο καλά και ποιητικά λόγια....Πρέπει να ανοίξουμε θέμα για ποίηση έχω την αμυδρή εντύπωση :121:Και τι κορίτσια... (του Φόρουμ...)
Αυτά δεν είναι απλά κορίτσια... αυτά είναι όλα τα πλούτη της Γης μαζεμένα σε ένα Φόρουμ...
Είναι η χαρά του δημιουργού...
Είναι το νερό του διψασμένου...
Είναι το λαμπερό φώς της ημέρας...
Είναι η γλυκιά ζέστη του καλοκαιριού...
Είναι το πιό γλυκό θρόισμα του ανέμου...
Είναι τα πιό χαριτωμένα πλάσματα της Φύσης...
Είναι η ίδια η ζωή, η ίδια η αγάπη, με ανθρώπινη μορφή...
Είναι όλο το μεγαλείο της ποίησης και του κόσμου!
Σ΄ευχαριστώ Fedra μου...
Γιατί γράφεις τέτοια σχόλια?!!:101:Im too sexy for my Shirt??:142::142: όχιιιιιιιι.......κλαίω.....ευτυχώς που το έσωσε η Μαρία!:143:
:136::136:Γιατί γράφεις τέτοια σχόλια?!!:101:
Tο τραγούδι ήταν διασκεδαστικό και ευχάριστο!!
1ον) Με στέλνεις με κάτι τέτοιαααα...Kαι κάτι από μένα για τον ποιητή μας...
Wim Mertens - Struggle for Pleasure
[youtube]dmtY6U0KwoI[/youtube]
Νομίζω ότι είσαι έτοιμος για το A Zed and two noughts!! :107:1ον)...Αλλά δεν θυμάμαι ποιό είναι το τρίτο κομμάτι της τριλογίας του Greenaway που μου είχες πεί να δώ. :107:
Αυτό ακριβή μας Μαρία ήταν ότι έπρεπε... και σ' ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου...Kαι κάτι από μένα για τον ποιητή μας...
Wim Mertens - Struggle for Pleasure
[youtube]dmtY6U0KwoI[/youtube]
Δαμιανε δωσε κι αλλο,κι αλλο...:116::127:9. Διότι βρίσκονται πολύ κοντά στην τελειότητα.
Έλα τώρα Χριστινάκι... όχι τελειότητες... ας έχουμε και καμιά ατέλεια να μη μας πιάνει και το μάτι :126:Δαμιανε δωσε κι αλλο,κι αλλο...:116::127:
Τώρα, τώρα, θα τα δώσω όλα...Δαμιανε δωσε κι αλλο,κι αλλο...:116::127: