- Reaction score
- 3.334
Είναι σωστά αυτά που αναφέρεις Κώστα.
Προσωπικά θα ήθελα να καταλάβω το «λάθος» που διορθώνουν.Δηλαδη τι αλλο θελετε?
Επισης δεν καταλαβαινω κατι. Υποτιθεται οτι θελουμε να βελτιωνουμε τον ηχο στο συστημα μας και αυτο ειναι τι χομπι μας. Αυτα λοιπον κανουν πραξη τα παραπανω. Γιατι απο την στιγμη που υπαρχει ενδιαφερον δεν τα δοκιμαζετε οσοι ενδιαφερεστε στο δικο σας συστημα? Το χομπι μας θελει δοκιμες. Το τι θα πω εγω και ο παραδιπλα ειναι εντελως ακαδημαικο.
+1.Προσωπικά θα ήθελα να καταλάβω το «λάθος» που διορθώνουν.
Ίσως γιατί με διαφέρει περισσότερο η εξάλειψη του (εάν είναι δυνατή) και όχι η διόρθωση των συνεπειών του.
....
Μόνο που δεν τηρήθηκε το αξίωμα των δοκιμών, η τυφλή δοκιμή. :126:... Το εχουν παραδεχτει παρα πολλοι που τα δοκιμασαν με 100% επιτυχια. Γιατι το παιδευουμε το θεμα? Ποιος ο σκοπος των πειραματισμων δεν καταλαβαινω.
...
Γιατι απο την στιγμη που υπαρχει ενδιαφερον δεν τα δοκιμαζετε οσοι ενδιαφερεστε στο δικο σας συστημα? Το χομπι μας θελει δοκιμες. Το τι θα πω εγω και ο παραδιπλα ειναι εντελως ακαδημαικο.
... Μα...., να 'δουλέψει', σε όλους ? !!
Το ηλεκτρομαγνητικό κύμα ούτε αποτρέπεται ούτε απορροφάται. Φράσσεται μόνον, και με συγκεκριμένο τρόπο, και μόνον εκεί που υπάρχει αντικειμενική ανάγκη. Σιγά μη το μαζεύαμε και με τη σφουγγαρίστρα, τί άλλο πια!ΘΑ σου πω εγώ...
Αφού είδαμε πως τα NMP'S κάνουν τη δουλειά που λένε αποτρέπουν δηλαδή ή αποροφούν τις ηλεκτρονικές παρεμβολές και τα παράσιτα...τώρα πάμε να αποδείξουμε πως οι παρεμβολές και τα παράσιτα δεν επηρρεάζουν τον ήχο...
Αυτή η μιζέρια θα μας φάει ρε π..... μου.....
Και ούτε "ακυρώνεται" παρα μόνο με άλλο ίδιας και μεγαλύτερης έντασης Η/Μ πεδίο.Το ηλεκτρομαγνητικό κύμα ούτε αποτρέπεται ούτε απορροφάται. Φράσσεται μόνον, και με συγκεκριμένο τρόπο, και μόνον εκεί που υπάρχει αντικειμενική ανάγκη. Σιγά μη το μαζεύαμε και με τη σφουγγαρίστρα, τί άλλο πια!
placebo?...Επεισα τον εαυτο μου...
Δεν εξαπτωμαι αγαπητε ουτε αποφασιζω για ολους. Αυτος ο καποιος που λες οτι θελει να δοκιμασει κατι παραπανω πως θα το κανει? Απο μακρια? Εδω βγηκαν συμπερασματα χωρις ακροασεις και δοκιμες πλακα κανουμε? Στην τελικη για κατι που δουλευει γιατι να μην το φωναξουμε? Αλλα μολις το κανουμε πεφτουν καποιοι και αρχιζουν τις θεωρειες συνομωσιας. Τωρα για placebo και τετοιες χαζομαρες δεν νομιζω με 100% επιτυχιας ενος προιοντος να υπαρχουν τετοιες αμφιβολιες. Δεν πειραζει ετσι κι αλλιως ετσι αντιδραμε σαν λαος τωρα θα αλλαξουμε? Κριμα για το χομπι...Εντάξει αλλά μην εξάπτεσαι κάθε φορά που κάποιος θέλει να δοκιμάσει κάτι παραπάνω.
Αν σου φαίνεται παρατραβηγμένο το θέμα μην ασχολείσαι και μην αποφασίζεις για όλους ("παρατραβήξαμε", "κουράσαμε").
Ισως γιατι ειναι ενα υπευθυνο ατομο και ξερει οτι δεν θα του "επιτραπει" απο ολους τους αναγνωστες μια ξερη ακουστικη εντυπωση. Ισως επειδη ξερει οτι το ζητουμεμενο δεν ειναι το ΑΝ διορθωνει αλλα το ΓΙΑΤΙ διορθωνει. Ισως γιατι πιστευει οτι ενα "λαθος" ενος συστηματος δεν διορθωνεται απο ενα αλλο "λαθος" αν δεν γνωριζεις τα αιτια αυτου...To thread ανοιξε στις 9/1 με την υπόσχεση του κ. Τσαρουχα για τις εντυπώσεις του από την ακρόαση των Purifiers
Ενα μήνα και 24.000 views μετά γιατί δεν έχουν καταγραφεί οι απόψεις του ακόμη?
Ενας ευτυχισμένος χρήστης NM Sonic Purifiers !!
Μα Γιαννη μου αν και συμφωνω μ αυτο που λες, δεν υπαρχει κανενα προιον που να βγηκε στο εμποριο χωρις να υποσχεται θεαματικες βελτιωσεις στον ηχο. Καθε ενα απο αυτα θα πρεπει να τα δοκιμαζουμε και να τα αποκτουμε επειδη κανουμε χομπι?Υποτιθεται οτι θελουμε να βελτιωνουμε τον ηχο στο συστημα μας και αυτο ειναι τι χομπι μας. Αυτα λοιπον κανουν πραξη τα παραπανω.
Να σου πω και εγώ το σκέφτηκα.........
Ενα μήνα και 24.000 views μετά γιατί δεν έχουν καταγραφεί οι απόψεις του ακόμη?
.....
Ακριβώς αυτό ! :126:...
.....
Δεν πειραζει ετσι κι αλλιως ετσι αντιδραμε σαν λαος τωρα θα αλλαξουμε? Κριμα για το χομπι...
Γουστάρω απέραντα...Το ηλεκτρομαγνητικό κύμα ούτε αποτρέπεται ούτε απορροφάται. Φράσσεται μόνον, και με συγκεκριμένο τρόπο, και μόνον εκεί που υπάρχει αντικειμενική ανάγκη. Σιγά μη το μαζεύαμε και με τη σφουγγαρίστρα, τί άλλο πια!
Εγώ πάλι γιατί νομίζω πως μας έχει γράφει *Χ/2 και έχει βουτήξει για μπάφες???Ισως γιατι ειναι ενα υπευθυνο ατομο και ξερει οτι δεν θα του "επιτραπει" απο ολους τους αναγνωστες μια ξερη ακουστικη εντυπωση. Ισως επειδη ξερει οτι το ζητουμεμενο δεν ειναι το ΑΝ διορθωνει αλλα το ΓΙΑΤΙ διορθωνει. Ισως γιατι πιστευει οτι ενα "λαθος" ενος συστηματος δεν διορθωνεται απο ενα αλλο "λαθος" αν δεν γνωριζεις τα αιτια αυτου...
Αν θελετε να το ψαξετε τοσο πολυ κανενα προβλημα. Προσωπικα αυτο το χομπι το εχω για να μου φτιαχνει την διαθεση και να με χαλαρωνει. Αν δοκιμασω κατι και μου κανει δεν θα χασω και τον υπνο μου ψαχνοντας να βρω το μυστικο του. Δεν με νοιαζει γιατι αν ασχολουμαι καθε φορα με το πως ειναι φτιαγμενο το καθε τι τοτε σιγουρα εχω χασει τον σκοπο μου. Τωρα τι αλλο να πω. Σε εμενα και σε αλλα χ ατομα εκανε δουλεια στο συστημα μας.(εχουμε ολοι μας προβλημα?) Αν θελετε παντως και επειδη βλεπω οτι ενδιαφερεστε μπορω να σας δωσω να δοκιμασετε και να μας πειτε την αποψη σας ελευθερα. Τι σας φοβιζει σε αυτο?Να σου πω και εγώ το σκέφτηκα....
Ότι και να γράψει θα γίνει 'πόλεμος' :427:
Είμαι σίγουρος όμως ότι θα μας εξηγήσει το 'γιατί'.
Ακριβώς αυτό ! :126:
...και να φανταστείς ότι κάποιοι βγάζουν λεφτά, προτείνοντας να βελτιώσεις κάτι, που δεν ξέρεις !
Προτείνοντας κάτι στο περίπου, που "..,δεν μπορώ να στο εξηγήσω ρε παιδάκι μου, είναι...., εξωτικό" !
"Η φυσική δεν μπορεί να το ερμηνεύσει..." "αλλά κάνει καλό" !!!
Εσείς που τα δοκιμάσατε και σας άρεσαν, ψάξατε τι έφταιγε - βρήκατε την λύση ?
Αυτό πρέπει να προτείνετε και όχι "αγόρασε τα".
Πράγματι, κρίμα για το χόμπι.