ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Reaction score
2
Ρε παιδια ειλικρινα δεν καταλαβαινω καποια πραγματα. Τα πραγματακια αυτα κανουν αριστα την δουλεια τους. Το εχουν παραδεχτει παρα πολλοι που τα δοκιμασαν με 100% επιτυχια. Γιατι το παιδευουμε το θεμα? Ποιος ο σκοπος των πειραματισμων δεν καταλαβαινω. Ακομη και βιντεο ανεβηκαν με τον τροπο χρησης τους και ακομη το πως δουλευουν κοντα στον πινακα και στον υπολογιστη και στα κινητα. Δηλαδη τι αλλο θελετε? Επισης δεν καταλαβαινω κατι. Υποτιθεται οτι θελουμε να βελτιωνουμε τον ηχο στο συστημα μας και αυτο ειναι τι χομπι μας. Αυτα λοιπον κανουν πραξη τα παραπανω. Γιατι απο την στιγμη που υπαρχει ενδιαφερον δεν τα δοκιμαζετε οσοι ενδιαφερεστε στο δικο σας συστημα? Το χομπι μας θελει δοκιμες. Το τι θα πω εγω και ο παραδιπλα ειναι εντελως ακαδημαικο.

sk

Reaction score
499
Δηλαδη τι αλλο θελετε?
Επισης δεν καταλαβαινω κατι. Υποτιθεται οτι θελουμε να βελτιωνουμε τον ηχο στο συστημα μας και αυτο ειναι τι χομπι μας. Αυτα λοιπον κανουν πραξη τα παραπανω. Γιατι απο την στιγμη που υπαρχει ενδιαφερον δεν τα δοκιμαζετε οσοι ενδιαφερεστε στο δικο σας συστημα? Το χομπι μας θελει δοκιμες. Το τι θα πω εγω και ο παραδιπλα ειναι εντελως ακαδημαικο.
Προσωπικά θα ήθελα να καταλάβω το «λάθος» που διορθώνουν.
Ίσως γιατί με διαφέρει περισσότερο η εξάλειψη του (εάν είναι δυνατή) και όχι η διόρθωση των συνεπειών του.

Επίσης θα πρέπει να σημειώσω ότι έτσι όπως ορίζετε το hobby, (γνώμονας το γούστο μας και αποκλειστικό κριτήριο τα αυτιά μας), καταντά ανούσια η οποιαδήποτε σύγκριση ή αναζήτηση του καλύτερου.
Πάντα θα είναι καλύτερο το δικό μας.

Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε ....

Reaction score
4
Απάντηση: Re: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Προσωπικά θα ήθελα να καταλάβω το «λάθος» που διορθώνουν.
Ίσως γιατί με διαφέρει περισσότερο η εξάλειψη του (εάν είναι δυνατή) και όχι η διόρθωση των συνεπειών του.

....
+1.
Αυτό θα σε κάνει να ασχοληθείς, διαβάσεις, να το ψάξεις και τελικά να ΜΑΘΕΙΣ κάτι, επαληθεύοντας με την πράξη.
Αυτό είναι το ενδιαφέρον !

Είμαι κατά του κ. Βρόντου. Πρέπει να εντοπίσεις το πρόβλημα και αναζητάς την λύση.
Αν δούλεψαν σε κάποιους σημαίνει ότι τα μηχανάκια τους 'έπασχαν'. Μα...., να 'δουλέψει', σε όλους ? !!

Πάντως αν είχα πάρει μηχανήματα Hi-End και έβλεπα-άκουγα ότι πράγματι επηρεάζονται από ηλ/γνητικά πεδία, θα έστελνα ένα γράμμα στην εταιρεία, ζητώντας εξηγήσεις.

Μια άλλη λύση είναι να απομακρύνετε το κινητό από stereo, αντί να αγοράσετε αυτά. :137:

Reaction score
1.844

... Το εχουν παραδεχτει παρα πολλοι που τα δοκιμασαν με 100% επιτυχια. Γιατι το παιδευουμε το θεμα? Ποιος ο σκοπος των πειραματισμων δεν καταλαβαινω.
...
Γιατι απο την στιγμη που υπαρχει ενδιαφερον δεν τα δοκιμαζετε οσοι ενδιαφερεστε στο δικο σας συστημα? Το χομπι μας θελει δοκιμες. Το τι θα πω εγω και ο παραδιπλα ειναι εντελως ακαδημαικο.
Μόνο που δεν τηρήθηκε το αξίωμα των δοκιμών, η τυφλή δοκιμή. :126:
Παραβλέπεις το πλεονέκτημα του διαδικτύου. Ένας δοκιμάζει πολλοί μαθαίνουν.
Γιατί, απ' όσο διάβαζα μέχρι τις προάλλες δεν διατίθενται ακόμα στο εμπόριο. Άλλαξε αυτό;
Το χόμπι θέλει τεκμηρίωση. Η έλλειψή της και η στήριξη σε λεγόμενα "ειδικών" έχει επιτρέψει κατά καιρούς διάφορες καταστάσεις, για τις οποίες τα θύματα δεν είναι καθόλου υπερήφανα. :126:

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Re: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

... Μα...., να 'δουλέψει', σε όλους ? !!

Εδώ καμιά φορά κανείς κάνει ριζικές αλλαγές (πάει απο κάρτα ήχου σε DAC, πάει από ολοκληρωμένο σε προ+τελικό, αλλάζει ηχεία με πολύ πιο ακριβά κτλ κτλ...) και πάλι το αποτέλεσμα (όχι πως δεν υπάρχει...) δεν είναι πάντα τόσο ομόφωνο!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.558
ΘΑ σου πω εγώ...
Αφού είδαμε πως τα NMP'S κάνουν τη δουλειά που λένε αποτρέπουν δηλαδή ή αποροφούν τις ηλεκτρονικές παρεμβολές και τα παράσιτα...τώρα πάμε να αποδείξουμε πως οι παρεμβολές και τα παράσιτα δεν επηρρεάζουν τον ήχο...
Αυτή η μιζέρια θα μας φάει ρε π..... μου.....
Το ηλεκτρομαγνητικό κύμα ούτε αποτρέπεται ούτε απορροφάται. Φράσσεται μόνον, και με συγκεκριμένο τρόπο, και μόνον εκεί που υπάρχει αντικειμενική ανάγκη. Σιγά μη το μαζεύαμε και με τη σφουγγαρίστρα, τί άλλο πια!

Reaction score
1
Το ηλεκτρομαγνητικό κύμα ούτε αποτρέπεται ούτε απορροφάται. Φράσσεται μόνον, και με συγκεκριμένο τρόπο, και μόνον εκεί που υπάρχει αντικειμενική ανάγκη. Σιγά μη το μαζεύαμε και με τη σφουγγαρίστρα, τί άλλο πια!
Και ούτε "ακυρώνεται" παρα μόνο με άλλο ίδιας και μεγαλύτερης έντασης Η/Μ πεδίο.

Υπάρχει μια περίπτωση να αποροφάτε το Η/Μ κύμα, αλλά δεν νομίζω ότι ισχύει στην προκειμένη. Με ισχυρότατο βαρυτικό πεδίο, τάξεως μαύρης τρύπας. :114:, οτιδήποτε μικρότερο (πχ ένα άστρο) απλά καμπυλώνει ελαφρώς την πορεία του.

Reaction score
2
Καλα μου φαινεται το παρατραβηξαμε το πραγμα. Το τελευταιο που εχω να πω ειναι οτι δουλευει και δεν χρειαζεται καν τυφλη δοκιμη. Τουλαχιστον εγω ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Δεν θα προσπαθησω να πεισω κανεναν. Επεισα τον εαυτο μου και αυτο μου αρκει για να ειμαι απολυτα καλυμενος απο το προιν του Νικου. Αρκετα το κουρασαμε το πραγμα.

Reaction score
19
Εντάξει αλλά μην εξάπτεσαι κάθε φορά που κάποιος θέλει να δοκιμάσει κάτι παραπάνω.

Αν σου φαίνεται παρατραβηγμένο το θέμα μην ασχολείσαι και μην αποφασίζεις για όλους ("παρατραβήξαμε", "κουράσαμε").

Reaction score
2
Εντάξει αλλά μην εξάπτεσαι κάθε φορά που κάποιος θέλει να δοκιμάσει κάτι παραπάνω.

Αν σου φαίνεται παρατραβηγμένο το θέμα μην ασχολείσαι και μην αποφασίζεις για όλους ("παρατραβήξαμε", "κουράσαμε").
Δεν εξαπτωμαι αγαπητε ουτε αποφασιζω για ολους. Αυτος ο καποιος που λες οτι θελει να δοκιμασει κατι παραπανω πως θα το κανει? Απο μακρια? Εδω βγηκαν συμπερασματα χωρις ακροασεις και δοκιμες πλακα κανουμε? Στην τελικη για κατι που δουλευει γιατι να μην το φωναξουμε? Αλλα μολις το κανουμε πεφτουν καποιοι και αρχιζουν τις θεωρειες συνομωσιας. Τωρα για placebo και τετοιες χαζομαρες δεν νομιζω με 100% επιτυχιας ενος προιοντος να υπαρχουν τετοιες αμφιβολιες. Δεν πειραζει ετσι κι αλλιως ετσι αντιδραμε σαν λαος τωρα θα αλλαξουμε? Κριμα για το χομπι...

Reaction score
0
To thread ανοιξε στις 9/1 με την υπόσχεση του κ. Τσαρουχα για τις εντυπώσεις του από την ακρόαση των Purifiers

Ενα μήνα και 24.000 views μετά γιατί δεν έχουν καταγραφεί οι απόψεις του ακόμη?

Ενας ευτυχισμένος χρήστης NM Sonic Purifiers !!

Reaction score
1.685

To thread ανοιξε στις 9/1 με την υπόσχεση του κ. Τσαρουχα για τις εντυπώσεις του από την ακρόαση των Purifiers

Ισως γιατι ειναι ενα υπευθυνο ατομο και ξερει οτι δεν θα του "επιτραπει" απο ολους τους αναγνωστες μια ξερη ακουστικη εντυπωση. Ισως επειδη ξερει οτι το ζητουμεμενο δεν ειναι το ΑΝ διορθωνει αλλα το ΓΙΑΤΙ διορθωνει. Ισως γιατι πιστευει οτι ενα "λαθος" ενος συστηματος δεν διορθωνεται απο ενα αλλο "λαθος" αν δεν γνωριζεις τα αιτια αυτου...

Reaction score
1.685

Υποτιθεται οτι θελουμε να βελτιωνουμε τον ηχο στο συστημα μας και αυτο ειναι τι χομπι μας. Αυτα λοιπον κανουν πραξη τα παραπανω.
Μα Γιαννη μου αν και συμφωνω μ αυτο που λες, δεν υπαρχει κανενα προιον που να βγηκε στο εμποριο χωρις να υποσχεται θεαματικες βελτιωσεις στον ηχο. Καθε ενα απο αυτα θα πρεπει να τα δοκιμαζουμε και να τα αποκτουμε επειδη κανουμε χομπι?

Διαλεγουμε καποια απ αυτα βασει των αναγκων μας, των προβληματων μας, του συστηματος μας, της τσεπης μας, του ακουσματος μας κλπ κλπ.

Reaction score
4
Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

.....
.....
Να σου πω και εγώ το σκέφτηκα....

Ότι και να γράψει θα γίνει 'πόλεμος' :427:
Είμαι σίγουρος όμως ότι θα μας εξηγήσει το 'γιατί'.

...
.....
Δεν πειραζει ετσι κι αλλιως ετσι αντιδραμε σαν λαος τωρα θα αλλαξουμε? Κριμα για το χομπι...
Ακριβώς αυτό ! :126:

...και να φανταστείς ότι κάποιοι βγάζουν λεφτά, προτείνοντας να βελτιώσεις κάτι, που δεν ξέρεις !
Προτείνοντας κάτι στο περίπου, που "..,δεν μπορώ να στο εξηγήσω ρε παιδάκι μου, είναι...., εξωτικό" !
"Η φυσική δεν μπορεί να το ερμηνεύσει..." "αλλά κάνει καλό" !!!

Εσείς που τα δοκιμάσατε και σας άρεσαν, ψάξατε τι έφταιγε - βρήκατε την λύση ?
Αυτό πρέπει να προτείνετε και όχι "αγόρασε τα".

Πράγματι, κρίμα για το χόμπι.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.488
από τις 9/1 δε πέρασε πάντως ούτε 1 μήνας.

μήπως θέλετε και κανένα paper ...χθές?

δουλειές δεν έχουμε? όλη μέρα με αυτά ασχολούμαστε?

όποιος παραπονιέται για καθυστερήσεις, προτείνω να παρουσιάσει ο ίδιος μετρήσεις και να κάνει πλήρη παρουσίαση αύριο, αν όχι σήμερα.

τόσο καιρό βλέπετε και θαυμάζετε τις παρουσιάσεις του Β. Τσαντουλή, που κάνει ένα 6μηνο μίνιμουμ για να βγάλει ασφαλή - ολοκληρωμένα - αναμφισβήτητα συμπεράσματα. Μήπως έχετε απλά ανάγκη λίγου κοτσομπολιού ακόμα?

Κι όλα αυτά για ένα προϊόν που ακόμα δε διατίθεται καν στην αγορά?

λίγη λογική και ψυχραιμία κύριοι....

Reaction score
874
Γουστάρω απέραντα...

Φράσσεται...Φραγή Η/Μ δηλαδή...
Όπως λέμε 'Φραγή Εισερχομένων Κλήσεων'...
Έτσι λέμε 'Φραγή Εξερχομένων Ακτινοβολιών'...

Ρε συ Κόγια...Υποτίθεται πως πρέπει να είμαι στεναχωρημένος και σκεπτικός λόγω των εξελίξεων και της φαγωμάρας 'από κει'...

Μη με κάνεις να ψοφήσω στα γέλια...:140:

Reaction score
874
Re: Απάντηση: Re: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Originally Posted by andreasecon

Ισως γιατι ειναι ενα υπευθυνο ατομο και ξερει οτι δεν θα του "επιτραπει" απο ολους τους αναγνωστες μια ξερη ακουστικη εντυπωση. Ισως επειδη ξερει οτι το ζητουμεμενο δεν ειναι το ΑΝ διορθωνει αλλα το ΓΙΑΤΙ διορθωνει. Ισως γιατι πιστευει οτι ενα "λαθος" ενος συστηματος δεν διορθωνεται απο ενα αλλο "λαθος" αν δεν γνωριζεις τα αιτια αυτου...
Εγώ πάλι γιατί νομίζω πως μας έχει γράφει *Χ/2 και έχει βουτήξει για μπάφες???

Ρεεεεε... Με το Νοτιά δεν κυκλοφορεί λέπι....

Reaction score
2
Re: Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Να σου πω και εγώ το σκέφτηκα....

Ότι και να γράψει θα γίνει 'πόλεμος' :427:
Είμαι σίγουρος όμως ότι θα μας εξηγήσει το 'γιατί'.

Ακριβώς αυτό ! :126:

...και να φανταστείς ότι κάποιοι βγάζουν λεφτά, προτείνοντας να βελτιώσεις κάτι, που δεν ξέρεις !
Προτείνοντας κάτι στο περίπου, που "..,δεν μπορώ να στο εξηγήσω ρε παιδάκι μου, είναι...., εξωτικό" !
"Η φυσική δεν μπορεί να το ερμηνεύσει..." "αλλά κάνει καλό" !!!

Εσείς που τα δοκιμάσατε και σας άρεσαν, ψάξατε τι έφταιγε - βρήκατε την λύση ?
Αυτό πρέπει να προτείνετε και όχι "αγόρασε τα".

Πράγματι, κρίμα για το χόμπι.
Αν θελετε να το ψαξετε τοσο πολυ κανενα προβλημα. Προσωπικα αυτο το χομπι το εχω για να μου φτιαχνει την διαθεση και να με χαλαρωνει. Αν δοκιμασω κατι και μου κανει δεν θα χασω και τον υπνο μου ψαχνοντας να βρω το μυστικο του. Δεν με νοιαζει γιατι αν ασχολουμαι καθε φορα με το πως ειναι φτιαγμενο το καθε τι τοτε σιγουρα εχω χασει τον σκοπο μου. Τωρα τι αλλο να πω. Σε εμενα και σε αλλα χ ατομα εκανε δουλεια στο συστημα μας.(εχουμε ολοι μας προβλημα?) Αν θελετε παντως και επειδη βλεπω οτι ενδιαφερεστε μπορω να σας δωσω να δοκιμασετε και να μας πειτε την αποψη σας ελευθερα. Τι σας φοβιζει σε αυτο?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.324
Members
38.446
Νεότερο μέλος
Gian