MVision HD-200 ... πρώτες εντυπώσεις !

Reaction score
0
Οι πρώτες εντυπώσεις ύστερα από συμβίωση μιας εβδομάδας με τον MVision HD-200 είναι πάρα πολύ καλές !!!

Πραγματικά δεν έχω βρει κάτι αρνητικό για να το αναφέρω. Ακόμα και η τιμή του ( 195,00 ευρώ με το φπα ) είναι SUPER !!!

Πολύ καλή εικόνα σε όλα τα κανάλια ( HD και SD ) .
Τον έχω συνδέσει φυσικά με HDMI στην 37'' full HD Samsung που έχω και η εικόνα που βγάζει είναι όλα τα λεφτά !!!

Πολύ όμορφα και γρήγορα menu , πολύ γρήγορο zapping στα κανάλια .
Το telecontrol του δέκτη είναι πολύ καλό και με αυτό λειτουργώ αν θέλω και την TV ή άλλες συσκευές . Είναι 4 σε 1 !!!

Στην USB θύρα που έχει , του έχω βάλει ένα stick 4GB της Sandisk και κάνω εγγραφές , παίζω MP3 χωρίς κάποιο πρόβλημα !
Μου άρεσε πολύ που στο κουτί του έχει και μια μικρή προέκταση USB (περίπου 30-40 cm) που βολεύει απίστευτα στο να βάζεις-βγάζεις το stick .

Μία εβδομάδα τώρα ο δέκτης δεν έχει κάνει κανένα κουλό .
Ούτε ένα πάγωμα , ούτε ένα reset .....κάποια μαMακία , ...ΤΙΠΟΤΑ !!!!!! Πραγματικά έχω ενυπωσιαστεί . :447:

Τα ελληνικά του παντού είναι σωστά , οι εγγραφές που κάνει άψογες , ταχύτατος σε όλα τα menu και στο zapping.
Βγάζει φυσικά απίστευτη εικόνα στα HD κανάλια , κάνει firmware - channels update από τη USB και είναι όμορφος με μικρό όγκο ...!!!

Πάντα κατά τη ταπεινή μου γνώμη , πολύ καλή επιλογή HD PVR ready δέκτη , και πάντα σύμφωνα με τα χρήματα που κοστίζει !!! :607:

Αν κάποιος θέλει να ρωτήσει κάτι , εδώ είμαστε.....:109:

Reaction score
0
Με 'γεια .Έχει καμία πρόβλεψη για επικοινωνία με το internet?
Μπα όχι , δεν βλέπω τέτοιο φως στον ορίζοντα .
Φυσικά το μόνο που του λείπει είναι μια θύρα Ethernet , αλλά με 195 ευρώ δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα :102:

Reaction score
4
Πολύ καλός δέκτης για τα χρήματα που κάνει ,και έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για την ποιότητα της εικόνας που αποδίδει.
Το αν έχει ή όχι θύρα δικτύου δεν σημαίνει ότι θα μπορεί να έχει και "τρίτου τύπου" χάρες. Πολλά τα παραδείγματα άλλωστε.

Reaction score
786
Ωραιος! Ψηνομαι καιρο.

Με καρτα Nova πως τα παει?
Η εγγραφη μιας ωρας SD ποσα GB πιανει? Γραφει και HD?

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: MVision HD-200 ... πρώτες εντυπώσεις !

να χαίρεσαι το κανούργιο μηχανάκι σου Didimos_GR, καλές HD θεάσεις...

Ωρα να εχεις για να ασχολεισαι και να ψάχνεις... Εχει πολύ "πράμα" εκεί επάνω.

Reaction score
0
Λοιπόν έχουμε και λέμε.....

. Με κάρτα NOVA από όσο γνωρίζω τα πάει μια χαρά , no problem !

. Από την USB θύρα φυσικά και μπορείς να συνδέσεις εξωτερικό σκληρό αλλά και usb stick για εγγραφές , mp3 , να κάνεις firmware - channels update , fotos !!!

. Εγγραφή 1 λεπτό σε SD κανάλι πιάνει περίπου 26MB

. Εγγραφή 1 λεπτό σε HD κανάλι πιάνει από 60 έως και 90 MB !!! :124:

Reaction score
786
Μια χαρα μου φαινεται απο ποιοτητα..

Στο upscale στα SD καναλια πως τα παει?
Βγαινει και combo ο HD-200, σωστα?

Reaction score
0
Μια χαρα μου φαινεται απο ποιοτητα..

Στο upscale στα SD καναλια πως τα παει?
Βγαινει και combo ο HD-200, σωστα?
Στο upscale στα SD κανάλια κάνει ότι μπορεί ....!!!!

Για να καταλάβεις τώρα , στα κανάλια με πολύ χαμηλό bitrate όπως σχεδόν όλα αυτά με hot line τηλέφωνα , ροζ γραμμές και άλλες αηδίες η εικόνα είναι άσχημη και στην ουσία δεν κάνει , τίποτα :102:

Σε νορμάλ κανάλια τώρα , η εικόνα του είναι πολύ καλή , αριστεύει !!! :102:

Ο Mvision HD-200 Combo αν γνωρίζω καλά ή σταμάτησε ή τέλειωσαν όλα τα κομμάτια εδώ στο Ελλάδα . :104:

Reaction score
0
Βάζω ακόμα λίγες , τελευταίες foto !!! :109:

Καλά Χριστούγεννα με υγεία και αγάπη για σας και τους δικούς σας, με τη σκέψη το κάθε αύριο να είναι καλύτερο από το σήμερα !!! :107:

Reaction score
0
High Definition και ξερό ψωμί.....!!! :107:

Το καμάρι μου , τα κάνει όλα (καφέ δεν κάνει...) με λιγότερα από 200,00 ευρώπουλα !!! :442:

...και ο αξάδερφος ο Χαριστέας σε HD demo του ASTRA ???!!!!????!!!! :114: ....Μπράβο Άγγελε , και εις ανώτερα !!! :447:

Reaction score
0
Συνφορουμιτες καλησπερα.Επειδη με ενδιαφερει πολυ αυτος ο δεκτης,εχω να κανω μια ερωτηση.Με το diablo lght 2.3 συνεργαζεται?

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.014
Members
38.523
Νεότερο μέλος
seos