MVision HD-200 ... πρώτες εντυπώσεις !

Reaction score
0
Συνφορουμιτες καλησπερα.Επειδη με ενδιαφερει πολυ αυτος ο δεκτης,εχω να κανω μια ερωτηση.Με το diablo lght 2.3 συνεργαζεται?
Μόνο εδώ θα γνωρίζουν 100% να σου πουν , κάνε τους ένα τηλεφωνάκι !

Zotronics - Satellite, Cable and Computer Systems
h**p://www.zotos.biz

Τηλέφωνο : 2106394553
Fax: 2106084332

Reaction score
0
Ευχαριστω διδυμε.Θα παρω και βλεπουμε.Να σε ρωτησω και κατι αλλο αφου τον εχεις.Ζεσταινεται πολυ η εχει νορμαλ θερμοκρασιες?

Reaction score
0
Με το χέρι στη καρδιά , σου λέω πως οι θερμοκρασίες του είναι φυσιολογικότατες , να μη σου πω και πιο χαμηλές από το κανονικό !

Έχω και είχα και άλλους δέκτες για σύγκριση , και ξέρω τι σου λέω :109:

Κι εγώ κάπου είχα διαβάσει πως το σασσί του εν ώρα λειτουργίας ζεσταίνετε πολύ και είχα τρομάξει λίγο ,αλλά τζίφος ! :107:

Reaction score
0
Re: MVision HD200 & Combo... θύρα LAN !!!

Άρωμα δικτύου στα M-Vision HD200 ....... ( 25.02.09 )

Σε λίγες μέρες θα διατίθεται ένας αντάπτορας για θύρα LAN για τους δέκτες M-Vision HD200 και HD200 Combo.
O αντάπτορας θα συνδέεται στην σειριακή θύρα του δέκτη (την USB τη θέλουμε για το PVR) και θα δίνει έξοδο Ethernet.

Με τη συσκευή αυτή σύντομα θα παρέχεται η λειτουργία αναβάθμισης των δεκτών αυτών από το διαδίκτυο καθώς και η δυνατότητα σύνδεσής τους με άλλους δέκτες. :107:

Πηγή : http://www.zotos.biz

Reaction score
6
Απάντηση: MVision HD-200 ... πρώτες εντυπώσεις !

κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει....
μήπως το όνομα του adaptor είναι.... calypso????

Reaction score
0

Εγω παντως χτες παρελαβα τον MVISION HD 200 και διαπιστωσα πως η θυρα HDMI δεν λειτουργει. δοκιμασα με διαφορετικα καλωδια HDMI αλλα ματαια....δοκιμασα επισης και σε διαφορετικες θύρες της TV , αλλα τιποτα. Προσπαθησα να κανω καποιες αναβαθμισεις απο το ιντερνετ αλλα ολα ησαν ακαρπες προσπαθειες...Σκεφτομαι να τον επιστρεψω:110:

Reaction score
0

Φίλε dreamlover ότι πρόβλημα έχεις αν τον έχεις πάρει από το Ζώτο πήγαινε τον και θα στο φτιάξει άμεσα , σου μιλάω εκ πείρας.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Εγω παντως χτες παρελαβα τον MVISION HD 200 και διαπιστωσα πως η θυρα HDMI δεν λειτουργει. δοκιμασα με διαφορετικα καλωδια HDMI αλλα ματαια....δοκιμασα επισης και σε διαφορετικες θύρες της TV , αλλα τιποτα. Προσπαθησα να κανω καποιες αναβαθμισεις απο το ιντερνετ αλλα ολα ησαν ακαρπες προσπαθειες...Σκεφτομαι να τον επιστρεψω:110:

Αντρέα γειά σου, δύσκολα τα πράγματα μάλλον...

Για να δούμε τι περισσότερα μπορούν να γίνουν.

Κατ'αρχήν κατέβασε το αυθεντικό λογισμικό απο το επίσημο site...

http://www.mvision.tv/english/support.html

Επειτα πέρασε το σε ενα USB stick, όπως αναφέρει το manual στη σελίδα 22.

http://www.mvision.tv/descarga/utilidades/manual/HD-200_ web-Manual(R.2.0).pdf

Αντίστοιχες οδηγίες απο κάποιους άλλους...

"Plugged in USB stick in back of receiver.
Turned receiver on.
Went to Accessory, USB. Hit 'OK' on the .UAD file using 'S/W + all data update'.
Let the process complete and the receiver auto rebooted.
Removed the USB stick.
Did a factory default reset.
Went to Accessory, Key Edit. Key Edit was showing 'OK'.
Turn UCAS On and UCAS Autoroll On.
Start to use receiver."

Εαν το αυθεντικό λογισμικό σου δουλεψει και δεν θέλεις τίποτα "βοηθήματα" για να "ανάψεις" κάποια κανάλια, τότε παρέμεινε εκεί.

Εαν όμως σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο υπάρχει το http://www.gxmax.com/ για αυτη τη δουλειά.

Σε κάθε περίπτωση πάντως , δοκίμασε να ανοίξεις την TV στην επιλογή HDMI 1 ή εκεί που το σύνδεσες και μετά ανοιξε τον δέκτη για να συγχρονιστούν. Ενδέχεται να μην καταλαβαίνει την HDMI. Αποσύνδεσε και το SCART πρίν τον ανάψεις και άσε μόνο το HDMI.

Επίσης το τηλεκοντρόλ σου εχει ενα κουμπάκι που λέει V.Format. Υπάρχει ενδεχόμενο να ενεργοποιεί εκείνο την HDMI. ΠΑΤΑ ΤΟ μια - δυο φορές να δούμε τι γίνεται... :109:

Σε τελική φάση , εχει τοσους ωραίους δέκτες η αγορά... :137:

Reaction score
0

Φιλε GIOL & Πανο, ευχαριστω για τις βοηθειες σας, δοκιμασα ολα οσα λετε, αλλα πανω στην ατυχια μου βρηκα τι τελικα συμβαινει. Οντως η θυρα του δεκτη δεν λειτουργει σωστα (μαλλον καποια ψυχρη κοληση), αφου πειραματιζομενος και σφιγγοντας το καλωδιο στην θυρα επαιξε τελικα, αλλα πρεπει καποιος να καθεται συνεχεια να κραταει το καλωδιο:114:, αρα επιστροφη και αλλαγη.
Οχι δε τον πηρα απο τον Ζωτο, αλλα απο τη Ροδο
Να ειστε καλα και Thanks:102:

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Αντρέα τουλάχιστον το βρήκες έστω και ετσι. Δεν ήταν λογικό να μην δουλέυει.
Ας το πάρουν πίσω και πάρε ή τον ίδιο ή κάποιον άλλο με ETHERNET... το θεωρώ απαραίτητο το δίκτυο.

Βέβαια αναφέρει ότι θα διατεθεί εξτρά και ενας ανταπτορ για ethernet στον MVision, που θα συνδεθεί στην σειριακή (?) η οποία βεβαια όπως ξέρουμε καλύπτει ταχύτητες μέχρι 115200 Kbps δηλ. 0,12 Mbit , ενω το δίκτυο είναι 10 ή 100 MBit... λίγο παράξενο αυτό....

Τέλος πάντων , σε ότι επιλέξεις καλή επιτυχία αυτη την φορά... :109:

Reaction score
0

Σωστα μιλας Πανο, σιγουρα η ethernet χρειαζεται, αλλα σκεφτηκα σαν καινουργιος στα δορυφορικα να ξεκινησω με κατι φθηνο....ελπιζω να βρω κανεναν πελατη εισαγωγεα να του εκτελωνισω, μπας και παρω κατι φθηνοτερα:107:
Συναντησα ομως μια δυσκολια σημερα, εγραψα στο USB κατι απο τα HD δορυφορικα chanells αλλα προσπαθησα στο pc μου μετα να τα αναπαραγαγω αλλα δεν αναγωριζει τετοιιου ειδους files...ξερεισ κανενα player να το κανει?
thanks

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

το αρχείο που καταγράφεται πρέπει να το κάνεις rename σε .ts , πχ. movie1.ts

Ετσι θα το αναγνωρίσουν τα windows.
Εαν θέλεις να το μετατρέψεις σε άλλο φορμα τότε κατέβασε αυτό το πρόγραμμα...

http://www.squared5.com/svideo/mpeg-streamclip-win.html

και μαζί αυτό...

http://www.brothersoft.com/quicktime-alternative-download-61499.html

Εαν θέλεις απλά να το παίξεις αφού εχεις κάνει rename, κατεβασε το παρακάτω πρόγραμμα και ...καλές θεάσεις...

http://www.videolan.org/vlc/

Reaction score
0

file pano tha to kanw ,,,thanks alla apo ayrio....apopse to riksa sto potaki,,kai de vlepw th myth mou,,,,pantws thanks file...

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Πιστευω να πέρασες καλά, αλλά θα ηθελα να σου επισημάνω ότι δεν επιτρέπεται απο τους κανονισμούς του AVSite να γράφεις σε Greekglish... εκτός εαν δεν μπορούσες να κάνεις switch στο πληκτρολόγιο τη γλώσσα.... :109:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: MVision HD-200 ... πρώτες εντυπώσεις !

Εγω παντως χτες παρελαβα τον MVISION HD 200 και διαπιστωσα πως ......

Όταν φίλε dreamlover επιτέλους ο δέκτης σου χαίρει άκρας υγείας , γράψε μας τα συμπεράσματα σου , θετικά και αρνητικά ! :126:

Ήσουν λίγο άτυχος και έπεσες σε προβληματικό κομμάτι . :122:

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas