αγορα minι projector

Reaction score
205
καλημερα. Εγω ειχα ανοιξει το θεμα και τελεικα χαιρομαι πολυ που εδωσα την ιδεα και το αγορασαν φιλοι απο εδω και ειναι ευχαρηστιμενοι.

Επειδη ειμαι με καθυστεριση ενα βημα να το αγορασω και εγω θελω να κανω 3-4 ερωτησουλες κυριως σε αυτους που το εχουν!

1. με λαπτοπ μπορει να συνδεθει?
2. με playstation 3 θα γινεται να παιζουμε παιχνιδια αξιοπρεπως , χωρις βαιβεα μεγαλες απιτησεις? με αυτο http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dl...3650&_trksid=p3907.m32&_trkparms=tab=Watching που αναφερθηκε παραπανω μπορει να δοσει σημα απο ps3? η θα χρειαστω κατι αλο?
3. τα καλωδια για συνδεση με iphone κινητα κλπ ειναι στην συσκευασια η τα αγοραζουμε εξτρα?
4. το μονο που με φοβιζει ειναι η πολυ χαμιλη αναλυση του. λετε να προτημησω το αλλο με 640Χ480 ? η δεν θα υπαρχουν ουσιαστικες διαφορες?

ευχαρηστω προκαταβοληκα!

Reaction score
44
καλημερα. Εγω ειχα ανοιξει το θεμα και τελεικα χαιρομαι πολυ που εδωσα την ιδεα και το αγορασαν φιλοι απο εδω και ειναι ευχαρηστιμενοι.

Επειδη ειμαι με καθυστεριση ενα βημα να το αγορασω και εγω θελω να κανω 3-4 ερωτησουλες κυριως σε αυτους που το εχουν!

1. με λαπτοπ μπορει να συνδεθει?
2. με playstation 3 θα γινεται να παιζουμε παιχνιδια αξιοπρεπως , χωρις βαιβεα μεγαλες απιτησεις? με αυτο http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...tab=Watching που αναφερθηκε παραπανω μπορει να δοσει σημα απο ps3? η θα χρειαστω κατι αλο?
3. τα καλωδια για συνδεση με iphone κινητα κλπ ειναι στην συσκευασια η τα αγοραζουμε εξτρα?
4. το μονο που με φοβιζει ειναι η πολυ χαμιλη αναλυση του. λετε να προτημησω το αλλο με 640Χ480 ? η δεν θα υπαρχουν ουσιαστικες διαφορες?
1.Θα χρειαστείς adaptor
2.αν θυμάμαι καλά το playstation βγάζει scart,άρα είσαι εντάξει και χωρίς μεγάλες απαιτήσεις θα σε βολέψει.
3.καλώδια για iphone δεν υπάρχουν στην συσκεύασία.
4.Εγώ τον χρησιμοποιώ κάθε μέρα για τηλεόραση και είμαι πολύ ικανοποιημένος,για τον άλλο δεν ξέρω να σου πω.

Reaction score
6
Για τα laptop μία εξέλιξη.

Ως γνωστόν υπάρχουν καλώδια S-Video σε composite.
Με ένα τέτοιο καλώδιο και ρύθμιση της κάρτας γραφικών γίνεται επίσης.

Τα περισσότερα laptop έχουν S-Video.

Αλλιώς χρειάζεται αντάπτορα vga σε composite.

Εάν το scart του PS3 είναι εκείνο που δίνει η Sony και έχει κίτρινο-κόκκινο-άσπρο σε scart, τότε αυτό μπαίνει κατ' ευθείαν στο καλώδιο του pico.

Τα καλώδια για iPhone-iPod είναι έξτρα.

Το άλλο δεν το έχω δει. Είναι αρκετά μεγαλύτερος σε διαστάσεις.

Reaction score
6
αυτο τελεικα κανει για συνδεση με laptop? http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dl...3650&_trksid=p3907.m32&_trkparms=tab=Watching

το καλωδιο για συνδεση με το iphone απο μπου μπορω να το αγορασω?
Ναι κάνει.

Το καλώδιο το ζητάς από εκεί που θα ζητήσεις τον pico.
Είναι αξεσουάρ και διατίθεται από την Optoma μόνον.
Έχει και volume control επάνω του.

Reaction score
205
το pico το πηρα απο το πλαισιο δεν ειδα ομως να εχουν το καλωδειο στα αξεσουαρ του. και μια ακομα απορια, διαβαζω οτι προβαλει με μεγιστη αποσταση απο τον τοιχο στα 2.6 μετρα. Αυτο ειναι το ανωτερο οριο του? αν το παμε στα 3 -4 μετρα αποσταση , δεν μπορει να προβαλει?

Reaction score
6
το pico το πηρα απο το πλαισιο δεν ειδα ομως να εχουν το καλωδειο στα αξεσουαρ του. και μια ακομα απορια, διαβαζω οτι προβαλει με μεγιστη αποσταση απο τον τοιχο στα 2.6 μετρα. Αυτο ειναι το ανωτερο οριο του? αν το παμε στα 3 -4 μετρα αποσταση , δεν μπορει να προβαλει?
Το καλώδιο το παραγγέλνεις. Απλά τους ρωτάς.

Προβάλει και εκεί αλλά η εικόνα των 100+ ιντσών είναι σκοτεινή έτσι.

Μέχρι 50-60 είναι καλή όμως και αρκετά φωτεινή.

Επίσης είναι πολύ καλός και για TV.

Reaction score
205
πως σου φανηκε το παιξιμο στο PRO με τον pico? επαιζες ανετα? ειναι πολυ εμφανες το πιξελιασμα στην εικονα λογω της χαμηλης αναλυσης?

ακομα απο θεμα φωτηνοτητας πως τα παει? θελει πληρες σκοταδι?

Reaction score
6
πως σου φανηκε το παιξιμο στο PRO με τον pico? επαιζες ανετα? ειναι πολυ εμφανες το πιξελιασμα στην εικονα λογω της χαμηλης αναλυσης?

ακομα απο θεμα φωτηνοτητας πως τα παει? θελει πληρες σκοταδι?
Δεν υπήρχε πιξέλιασμα δεδομένου ότι επρόκειτο για 50 περίπου ίντσες.

Γενικά έως αυτές τις ίντσες είναι φωτεινός. Μετά σκοτεινιάζει.

Το καλό είναι ότι δεν είχε πρόβλημα στην κίνηση.

Reaction score
205
κατι ακομα σημαντικο που με ενδιαφερει, λειτουργει μονο με την μπαταρια του η και απο το καλωδιο του για το ρευμα? δηλαδη αν εισαι σε σπιτι και την ωρα που βλεπεις τελειωσει η μπαταρια, μπορει να λειτουργει απο την μπριζα του η οχι?

πωλουντε ξεχωρηστα μπαταριες?

Reaction score
6
κατι ακομα σημαντικο που με ενδιαφερει, λειτουργει μονο με την μπαταρια του η και απο το καλωδιο του για το ρευμα? δηλαδη αν εισαι σε σπιτι και την ωρα που βλεπεις τελειωσει η μπαταρια, μπορει να λειτουργει απο την μπριζα του η οχι?

πωλουντε ξεχωρηστα μπαταριες?
Λειτουργεί και χωρίς μπαταρίες και μπαίνει ο φορτιστής του στην πρίζα. Όταν λέω χωρίς μπαταρίες το εννοώ. Τον συνδέεις χωρίς τη μπαταρία μέσα.

Έχει δύο μπαταρίες λιθίου στη συσκευασία των δύο περίπου ωρών η κάθε μία.
Δεν πωλούνται ξεχωριστά (ακόμα).

Είναι πολύ καινούργιος και δεν έχει ζητήσει κανείς.

Reaction score
205
μαληστα...
Ξερεις μηπως αν μπορει με την μπαταρια του να ειναι στην μπριζα και ταυτοχρονα οπως παιζει να φορτιζει?

Εγω τον εκανα παραγγελεια απο το πλαισιο και εκει αναφερει 2 χρονια εγγυηση ελληνικη, στα αλλα μαγαζια που εβλεπα εγραφαν για ενα ετος. μηπως για αυτο απο το πλαισιο ειναι 40 ευρω ακριβοτερο?

Reaction score
6
μαληστα...
Ξερεις μηπως αν μπορει με την μπαταρια του να ειναι στην μπριζα και ταυτοχρονα οπως παιζει να φορτιζει?

Εγω τον εκανα παραγγελεια απο το πλαισιο και εκει αναφερει 2 χρονια εγγυηση ελληνικη, στα αλλα μαγαζια που εβλεπα εγραφαν για ενα ετος. μηπως για αυτο απο το πλαισιο ειναι 40 ευρω ακριβοτερο?
Ταυτόχρονα δεν γίνεται.

Να προσέχεις από που αγοράζεις. Συνήθως βάζουν προιόντα κάποιοι μόνο και μόνο για το ενδιαφέρον της επισκεψιμότητας του site τους.

Ρωτάς πάντα για την εγγύηση, όπως πολύ καλά έκανες με το Πλαίσιο.

Reaction score
205
για το πλαισιο δεν ρωτησα για την εγγυηση στο σαιτ τους το ειδα που γραφει 2 χρονια ελληνικη εγγυηση. εσυ που δουλευεις εκει , κατι θα ξερεις περισσοτερο. Εγω επελεξα το πλαισιο και ας ηταν πιο ακριβο για να ειμαι περισσοτερο εξασφαλισμενος αν κατι παει στραβα

Reaction score
6
για το πλαισιο δεν ρωτησα για την εγγυηση στο σαιτ τους το ειδα που γραφει 2 χρονια ελληνικη εγγυηση. εσυ που δουλευεις εκει , κατι θα ξερεις περισσοτερο. Εγω επελεξα το πλαισιο και ας ηταν πιο ακριβο για να ειμαι περισσοτερο εξασφαλισμενος αν κατι παει στραβα
Με είκοσι χιλιάδες ώρες λάμπα και χωρίς μηχανικά μέρη τι να πάει στραβά καλέ;
Φτου, φτου!
Καλορίζικος! :116:

Reaction score
205
thanks!!!!!

την παρασκευη θα πω και εγω τις εντυπωσεις μου...

το τριποδο του το εχετε φερει?

και μια παρακληση φιλε Pleo, αν εχεις στην διαθεση σου iphone 3G με version 2.1 και πανω, θα θελα να δεις αν δουλευει με το καλωδιο της οπτομα. Οσα καλωδια βρηκα ως τωρα στο νετ λενε πως δουλεβουν ΜΟΝΟ σε iphone 3G (v 2.0) και οχι στις παραπανω αναβαθμισεις.

Reaction score
6
thanks!!!!!

την παρασκευη θα πω και εγω τις εντυπωσεις μου...

το τριποδο του το εχετε φερει?

και μια παρακληση φιλε Pleo, αν εχεις στην διαθεση σου iphone 3G με version 2.1 και πανω, θα θελα να δεις αν δουλευει με το καλωδιο της οπτομα. Οσα καλωδια βρηκα ως τωρα στο νετ λενε πως δουλεβουν ΜΟΝΟ σε iphone 3G (v 2.0) και οχι στις παραπανω αναβαθμισεις.
στη συσκευασία υπάρχει ένας μικρός αντάπτορας (σαν βίδα) που τον βιδώνεις από κάτω για να μπαίνει σε οποιοδήποτε τρίποδο. Δεν υπάρχει δικό του.
Δεν έχω iPhone εύκαιρο.

Το κουτί που έχει τον αντάπτορα και το καλώδιο για Apple γράφει τα εξής:
iPhone 3G 8GB 16GB
iPhone 4GB 16GB 32GB
iPod nano 4th generation (video) 8GB 16GB
iPod nano 3rd generation (video) 4GB 8GB
iPod classic 80GB 160GB
iPod nano 2nd generation (aluminum) 2GB 4GB 8GB
iPod 5th generation 30GB 60GB 80GB

Από πίσω γράφει:
Compatible with iPhone 3G, iPhone, all iPod models except shuffle.

Ελπίζω αυτό να βοηθάει.

Reaction score
205
οχι και τοσο, δεν αναφερει δυστηχως τιποτα για τις v2.0 , 2.1, 2.2 κλπ, γιατι οπως ειναι γνωστο στα ιphone apo 2.1 και πανω ειναι κλειδωμενο το tv out

Reaction score
6
Τότε η μόνη λύση είναι Mitsubishi... :116:

Συγνώμη απλά θυμήθηκα ότι πρέπει να πάω το αυτοκίνητο για service!

Τότε λοιπόν μια σίγουρη λύση είναι να προμηθευτείς το καλώδιο της Apple που βγάζει το σήμα σε τρία RCA που κουμπώνουν επάνω στο καλώδιο του pico που υπάρχει στη συσκευασία.

Reaction score
205
επειδη το πλαισιο μου το αργουσε το αγωρασα απο τις ΩΔΕΣ. Το προβλημα ειναι οτι σημερα που με πηρε τηλ αφου ειχα καταθεσει τα χρηματα και μου ειπε οτι εχει ευρωπαικη εγγυηση ADAMCO. Λεω μα μου ειχατε πει οτι εχει Ελληνικη, και μετα μου λεει ΑDAMCO σημαινει οτι εχει και απο την Eλληνικη ADAMCO.

Pleo ελπιζω να μην εχω καποιο προβλημα σε καποια ατυχια αν χρειαστω service ε?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.404
Members
38.696
Νεότερο μέλος
xaris loukakis