Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
0
Παιδες επειδη το παραλαμβανω και εγω σημερα 2 ερωτησεις αν ξερει κανεις να απαντηση :107:

1. με τα logitech z5500 φανταζομαι DTS κλπ στον ηχο θα τα παιζει κανονικα?

2. εχω καλωδιο coaxial, με ενα μετατροπεα απο coaxial σε optical θα ειναι οκ, ή χρειαζετε να παρω optical. Θελω 5+ μετρα, ξερει κανεις ποσο παει το μαλλι? :116:

Ευχαριστω!

Reaction score
0
Εμένα πάντως αρνείται πεισματικά να παίξει τα .mkv με ήχο DTS. Είχα δυο-τρία αρχεία και νόμιζα ότι έφταιγαν τα συγκεκριμένα release. Αλλά ότι DTS samples και να του βάλω, ήχο δεν έχω.
Η συνδεσμολογία μου είναι HDMI για εικόνα στην tv και οπτική ίνα στον ραδιοενισχυτή (ένας παλιότερος Onkyo o οποίος υποστηρίζει DTS)
Καλου κακου βγαλε μια φορα τη μπριζα και ξαναβαλτη, κανε και κανενα reset απο τα settings...
To βυσμα του optical καλωδιου μπαινει πολυ σφιχτα στο WD, τσεκαρε οτι εχει μπει ολο μεσα και οπως πρεπει...

Reaction score
0
Παιδες επειδη το παραλαμβανω και εγω σημερα 2 ερωτησεις αν ξερει κανεις να απαντηση :107:

1. με τα logitech z5500 φανταζομαι DTS κλπ στον ηχο θα τα παιζει κανονικα?

2. εχω καλωδιο coaxial, με ενα μετατροπεα απο coaxial σε optical θα ειναι οκ, ή χρειαζετε να παρω optical. Θελω 5+ μετρα, ξερει κανεις ποσο παει το μαλλι? :116:

Ευχαριστω!
1.Ναι

2.Θα παρεις οπωσδηποτε και optical, οποτε μη μπλεκεις με μετατροπεις αμα εχεις εισοδο optical στον ενισχυτη...

Reaction score
6
Παίζει κανονικά και με μετατροπέα από optical σε coaxial , το έχει συνδέσει έτσι φίλος στον ενισχυτή του που έχει μόνο coaxial είσοδο...

Reaction score
0
Παιδιά εγώ έχω ένα άλλο πρόβλημα που δεν έχω δει να αντιμετωπίζει κάποιος άλλος αν και έχω διαβάσει όλο το thread. Έχω συνδέσει το wd με hdmi με μια 37" LG για την εικόνα και με έναν ενισχυτή LG HT552TH (o οποίος είναι του home cinema) μέσω οπτικής ίνας για τον ήχο. Δεν έχω συναντήσει κανένα πρόβλημα ποτέ εκτός από μια περίπτωση. Πάντα όταν βλέπω ταινία με ήχο DTS, ακούω τον ήχο κανονικά μέσω ενισχυτή(υποστηρίζει DTS), αλλά με μια καθυστέρηση 1 δευτερολέπτου σε σχέση με την εικόνα. Να σημειώσω ότι σε ταινίες με 6κάναλο ήχο αλλά σε μορφή AC3 ήχος και εικόνα είναι απόλυτα συγχρονισμένα. Όποιος έχει καμιά ιδέα για το που μπορεί να οφείλεται το πρόβλημα (wd ή ενισχυτής) και αν μπορώ να κάνω κάτι ας βοηθήσει..

Reaction score
6
Σε εμένα πάντως όσες ταινίες έχω δοκιμάσει με DTS στον Pioneer ενισχυτή μου, δεν υπάρχει καθυστέρηση... Μάλλον κάτι γίνεται με τον ενισχυτή σου....(ή με το υλικό που πας να παίξεις, αν μπορείς δες πως παίζει και σε pc)

Reaction score
19
Πιθανότατα ο ενισχυτής σου αργεί να αποκωδικοποιήσει το DTS από την οπτική είσοδο :117:

Reaction score
0
Τα έχω δοκιμάσει σε PC και παίζουν κανονικά οπότε μάλλον την έχω πατήσει με τον ενισχυτή:108:

Reaction score
8
τσεκαρε οτι εχει μπει ολο μεσα και οπως πρεπει...
είναι αξιοσημείωτο πόσο βοηθάμε ο ένας τον άλλο μέσα στο forum

Στο θεμα μας τώρα..

Και σε μένα η οπτική μου άλλαξε τα φώτα μέχρι να μπει αν και δεν έχει χρειαστέι μέχρι τώρα.Μάλλον τελικά παίζει ρόλο να έχεις ενισχυτή τελευταίας τεχνολογίας.Φίλος με πολυκάναλο 2ετιας είναι αδύνατο να δει ματροσκα με hdmi και έχει καταφύγει στην οπτική.

Πάντως αν και το έχω μόλις 5 μέρες έχω εντυπωσιαστεί απο αυτο το "πραγματάκι".
Ζήλεψε και ο φίλος γείτονάς μου και σχεδιαζει την αγορά του και ανταλλαγές δισκων και αρχείων με μένα .Να και άλλα ωραία του WD

Αυτό που με ενοχλεί έίναι ότι παραμένει πάντα ζεστό και ο εξωτερικός wd my book essensial που έχω παραμένει αναμένος ακομα και άν σβήσω τη συσκευή.Μόνο αν βγάλω το usb σβήνει ...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Τα έχω δοκιμάσει σε PC και παίζουν κανονικά οπότε μάλλον την έχω πατήσει με τον ενισχυτή:108:
Το κάνει σε όλα τα mkv?Δοκίμασε και άλλα να δείς τι γίνεται και πες μας...
Εγώ έχω δοκιμάσει πολλά mkv χωρίς κανένα πρόβλημα εκτός απο ένα που είχε μεγάλη καθυστέρηση ήχου αλλά δε το έψαξα να σου πω την αλήθεια.Κοίτα και στο manual του home cinema μήπως και βρείς τίποτα.

Reaction score
0
Εγώ έχω ένα παρεμφερές πρόβλημα με ταινίες που έχουν DTS ήχο. Κάθε 10-20 δευτερόλεπτα ακούγεται ένας μικρός αλλά ενοχλητικός θόρυβος και στη συνέχεια συνεχίζει κανονικά μέχρι να το ξανακάνει. Νομίζω δεν το κάνει σταθερά και όχι σε όλες τις ταινίες με DTS. Επίσης μπορεί στην αρχή της ταινίας να το κάνει αλλά στο τέλος να μην το κάνει. Διάβασα κάπου ότι είναι γνωστό πρόβλημα και μπορεί να φταίει το καλώδιο της οπτικής ίνας (έτσι το έχω συνδέσει κι εγώ με τον ενισχυτή), ο ενισχυτής, ή το WD TV χωρίς όμως να έχει βγει κάποιο firmware ακόμα για να το διορθώνει.

Το έχει αντιμετωπίσει και κάποιος άλλος; Αν ναι το έλυσε και πώς;

Reaction score
0
Μόνο σε μια ταινία με DTS αντιμετώπισα κάτι παρόμοιο... σποραδικά να ακούγεται ένα τσακ στον ήχο. Σε καμία άλλη με DTS όμως δεν είχα πρόβλημα οπότε απέκλεισα ενδεχόμενο να φταίει το καλώδιο της οπτικής ίνας ή το WD...
To απέδωσα σε κακή κωδικοποίηση του ήχου στην ταινία.

Reaction score
7
Ρε παιδιά σε όλες μου τις ταινίες mkv οι φωνές των πρωταγωνιστών ακούγουνται χαμηλότερα από τους περιβάλλοντες ήχους. Έτσι, αναγκάζομαι να ανεβάσω την φωνή όταν μιλάνε και ξαφνικά όταν μπαίνουν τα εφέ γίνεται πανικός στο σπίτι και το χαμηλώνω. Με αποτέλεσμα να είμαι με το κοντρόλ στο χέρι και να ανεβοκατεβάζω την ένταση...

Καμιά λύση για αυτό δεν υπάρχει?

Reaction score
0
Εγώ τις mkv τις ακούω πάντα από τον αποκωδικοποιητή Dolby Digital και η ένταση είναι μια χαρά, ποτέ δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο και είμαι πολύ λεπτολόγος....

Αν και εσύ τον ήχο τον ακούς από αποκωδικοποιητή, ψάξε να βρείς πως μεταβάλεις την ένταση στο κεντρικό ηχείο μόνο.

Reaction score
0
Καλημέρα, σήμερα αναμένω το δικό μου.

Ήθελα αmα μπορεί να με βοηθήσει κάποιος με τη συνδεσμολογία για εικόνα και ήχο.

Έχω μια Sony Bravia 32'' που ΚDL32S3000

To link της TV:

http://www.sonystyle.com/webapp/wcs...10551&langId=-1&productId=8198552921665067952

και έναν philips home theatre HTS3357(5.1 που υποστηρίζει DTS) που έχει αυτές τις εσόδους/εξόδους:

AM/MW Antenna, AUX in, Composite video (CVBS) output, Digital coaxial in, Easy-Fit speaker connectors, HDMI output, S-Video out, Component Video output, FM Antenna, Scart

Εδώ είναι και το λινκ:
http://www.consumer.philips.com/con...tatus_true/DVD-home-theatre-system+HTS3357-05

Ποιός θα είναι ο καλύτερος τρόπος να συνδέσω το wd με TV και home cinema?
Άμα μπορείς κάποιος ας μου δώσει τα φώτα του....

Reaction score
19
Το WD TV θα το συνδέσεις με την tv με ένα HDMI και το ιδανικό είναι να δώσεις τον ήχο στο home theater... Θα χρειαστείς όμως κάποιον μετατροπέα (από optical σε coaxial) μιας και το WD TV δίνει οπτική έξοδο ενώ το philips σου δέχεται coaxial.

Reaction score
0
Το WD TV θα το συνδέσεις με την tv με ένα HDMI και το ιδανικό είναι να δώσεις τον ήχο στο home theater... Θα χρειαστείς όμως κάποιον μετατροπέα (από optical σε coaxial) μιας και το WD TV δίνει οπτική έξοδο ενώ το philips σου δέχεται coaxial.
+1
Aκριβως ετσι.

Reaction score
0
Καλου κακου βγαλε μια φορα τη μπριζα και ξαναβαλτη, κανε και κανενα reset απο τα settings...
To βυσμα του optical καλωδιου μπαινει πολυ σφιχτα στο WD, τσεκαρε οτι εχει μπει ολο μεσα και οπως πρεπει...
Τελικά, ήθελε το reset του για να στρώσει. Τώρα όλα καλά και με το DTS....:107:

Reaction score
0
Καλησπέρα. Καταρχήν ευχαριστώ για την βοήθεια πριν.

Το παρέλαβα και δείχνει super. Μόλις το σύνδεσα και τώρα κάνει update το firmware.

Αλλά πριν κάνω το update το δοκιμασα. Τελικά το καλώδιο μάλλον που έχω hdmi (1.3) δεν δείχνει να δουλεύει με την τηλεόραση μήπως θέλει το 1.1 ή δεν παίζει ρόλο???. Και έβαλα τα άλλα τρια που δουλεύουν καλά.

Τώρα από ήχο πήρα το converter από coaxial σε optical και το σύνδεσα αλλά ούτε αυτό δείχνει να αναγνωρίζεται...Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει.

Αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος που ξέρει πιο πολλά...

Reaction score
0
Όλα εντάξυ με υπότιτλους μιά χαρά τους αναγνωρίζει. Παίζει κανονικά.

Με την εικόνα θα δοκιμάσω και καλώδιο 1.1 μήπως φταίει αυτό.

Τώρα για τον ήχο...θα πάω πίσω τον αντάπτορα...και θα δώ μήπως φταίει αυτός. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο....

(ξέχασα να αναφέρω ότι από την τηλεόραση έχω κανονικά ήχο, μόνο από το home cinema δεν μου βγάζει ήχο).....αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος....

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef