Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
19
WD και DVD απευθείας με την τηλεόραση, με δύο HDMI.
Επίσης το WD με τo DVD μεταξύ τους με οπτική ίνα και, αν τα πράγματα είναι όπως τα λέει στην περιγραφή (DTS Dolby Digital Dolby Pro Logic II), θα ακούς και DTS που χωρίς ενισχυτή που να το υποστηρίζει μόνο το Popcorn A110 παίζει!

Reaction score
0
Καλησπέρα και από 'μένα
Αγόρασα πρόσφατα το wd tv hd media μαζι με εναν wd my passport
Ενώ στην αρχή τον έβλεπε κανονικά, αφού έκανα με convert το filesystem από fat32 σε NTFS, άρχισαν τα προβλήματα (πιστεύω ότι οφείλεται σε αυτό)
Αφού συνδέω το δίσκο αναβοσβήνει για ένα-δυο λεπτά περίπου η ένδειξη του usb και μετά τον αναγνωρίζει. Μέχρι εκείνη τη στιγμή βγάζει το μήνυμα no storage prevent
Έχει συμβεί σε άλλον αυτό; Μήπως είναι χτυπημένος ο δίσκος ή φταίει το convert;
Μήπως να το φορμάρω από την αρχή σε NTFS;

Reaction score
0
Καλησπέρα και από 'μένα
Αγόρασα πρόσφατα το wd tv hd media μαζι με εναν wd my passport
Ενώ στην αρχή τον έβλεπε κανονικά, αφού έκανα με convert το filesystem από fat32 σε NTFS, άρχισαν τα προβλήματα (πιστεύω ότι οφείλεται σε αυτό)
Αφού συνδέω το δίσκο αναβοσβήνει για ένα-δυο λεπτά περίπου η ένδειξη του usb και μετά τον αναγνωρίζει. Μέχρι εκείνη τη στιγμή βγάζει το μήνυμα no storage prevent
Έχει συμβεί σε άλλον αυτό; Μήπως είναι χτυπημένος ο δίσκος ή φταίει το convert;
Μήπως να το φορμάρω από την αρχή σε NTFS;
Φυσιολογικο ειναι φιλε, διαβαζει το δισκο γι΄αυτο αναβοσβηνει το USB λαμπακι...

Reaction score
0
Πάντως σε εμένα ενώ σε passport 320 το διαβάζει κάθε φορά που το ανοίγω ένα άλλο passport 500 αυτή τη φορά ξεκινάει κατευθείαν χωρίς διάβασμα εκ νέου. Και τα δύο έχουν φορμαριστεί NTFS. Δεν ξέρω αν κάτι παίζει με το ρεύμα που καταναλώνουν αλλιώς η διαφορά έγκειται στο ότι στο πρώτο το φορμάρισμα ήταν το γρήγορο ενώ στο δεύτερο το αργό.

Reaction score
0
Πάντως σε εμένα ενώ σε passport 320 το διαβάζει κάθε φορά που το ανοίγω ένα άλλο passport 500 αυτή τη φορά ξεκινάει κατευθείαν χωρίς διάβασμα εκ νέου. Και τα δύο έχουν φορμαριστεί NTFS. Δεν ξέρω αν κάτι παίζει με το ρεύμα που καταναλώνουν αλλιώς η διαφορά έγκειται στο ότι στο πρώτο το φορμάρισμα ήταν το γρήγορο ενώ στο δεύτερο το αργό.
Ποση ωρα θα κανει εξαρταται απο το τι χωρητικοτητα εχει, ποσο γεματος ειναι, ποσα αρχεια εχει, ποσο fragmented ειναι κλπ Επισης αν το βγαζεις απο τη μπριζα ή βγαζεις το δισκο τον ξαναδιαβαζει, αν το κλεινεις απο το remote χωρις να βγαλεις τη μπριζα ή το δισκο οχι...

Reaction score
0
1 ερωτηση εχω - μπορουμε να βαλουμε οποιασδηποτε μαρκας σκληρο δισκο πανω στο Western Digital TV HD Media Player? πχ Lacie? η θα ηταν καλυτερα να'ναι της Western Digital?

Reaction score
19
1 ερωτηση εχω - μπορουμε να βαλουμε οποιασδηποτε μαρκας σκληρο δισκο πανω στο Western Digital TV HD Media Player? πχ Lacie? η θα ηταν καλυτερα να'ναι της Western Digital?
Δεν υπάρχει τέτοιος περιορισμός!

Reaction score
0
Εγω ας πουμε εχω "κοτσαρει" εναν Maxtor 1TB και συνεργαζεται θαυμασια!!

Reaction score
0
Βρήκα το WD media player online μαζι με σκληρο wd passport (250GB) 221 ευρώ με μεταφορικά....Αξίζει?

Ή να περιμένω ακόμα γύρω στις 10 μέρες να υπάρξει διαθεσιμότητα και σε άλλα μαγαζιά...μήπως μου βγεί ποιό φτηνό??? (πχ. αν περιμένω στο πλαίσιο μου βγαίνουν 160 ευρώ)

Θέλω τη γνώμη σας αν είναι να το αγοράσω.

Reaction score
0
Βρήκα το WD media player online μαζι με σκληρο wd passport (250GB) 221 ευρώ με μεταφορικά....Αξίζει?

Ή να περιμένω ακόμα γύρω στις 10 μέρες να υπάρξει διαθεσιμότητα και σε άλλα μαγαζιά...μήπως μου βγεί ποιό φτηνό??? (πχ. αν περιμένω στο πλαίσιο μου βγαίνουν 160 ευρώ)

Θέλω τη γνώμη σας αν είναι να το αγοράσω.
Νομίζω είναι αρκετά μεγάλη η διαφορά και δεν αξίζει.. Με αυτά τα λεφτά αγοράζεις 500άρη Passport. Οπότε εγώ θα σου λεγα να περιμένεις ή να ψάξεις και αλλού.

Reaction score
0
Επειδή μένω στο Βόλο, θα πάω αν είναι μέχρι τη Λάρισα αύριο να κοιτάξω, κι αν δεν έχει διαθέσιμο κι εκεί θα περιμένω μέχρι να ξαναεμφανιστούν...

Ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Reaction score
0
Παντως αν ο ενισχυτης εχει το λογοτυπο DTS, τοτε το αποκωδικοποει κανονικα. Αρα αγοραζεις μια οπτικη ινα (μην ανησυχεις φτηνο ειναι το καλωδιο) και παιζεις το DTS σου σε ολο του το μεγαλειο!!

Εμένα πάντως αρνείται πεισματικά να παίξει τα .mkv με ήχο DTS. Είχα δυο-τρία αρχεία και νόμιζα ότι έφταιγαν τα συγκεκριμένα release. Αλλά ότι DTS samples και να του βάλω, ήχο δεν έχω.
Η συνδεσμολογία μου είναι HDMI για εικόνα στην tv και οπτική ίνα στον ραδιοενισχυτή (ένας παλιότερος Onkyo o οποίος υποστηρίζει DTS)

Reaction score
0
Εμένα πάντως αρνείται πεισματικά να παίξει τα .mkv με ήχο DTS. Είχα δυο-τρία αρχεία και νόμιζα ότι έφταιγαν τα συγκεκριμένα release. Αλλά ότι DTS samples και να του βάλω, ήχο δεν έχω.
Η συνδεσμολογία μου είναι HDMI για εικόνα στην tv και οπτική ίνα στον ραδιοενισχυτή (ένας παλιότερος Onkyo o οποίος υποστηρίζει DTS)
το εχεις γυρισμενο στο digital αντι στο stereo?? λεω εγω τωρα..

Reaction score
0
το εχεις γυρισμενο στο digital αντι στο stereo?? λεω εγω τωρα..
βρε, όλους τους συνδυασμούς έχω κάνει, αλλά ...μούγγα. Ελπίζω σε μελλοντικό firmware για DTS decode (αν και διάβασα κάτι για δικαιώματα κτλ, οπότε μάλλον χλωμό το κόβω) ή σε αλλαγή receiver (με είσοδο και έξοδο HDMI)

Reaction score
0
βρε, όλους τους συνδυασμούς έχω κάνει, αλλά ...μούγγα. Ελπίζω σε μελλοντικό firmware για DTS decode (αν και διάβασα κάτι για δικαιώματα κτλ, οπότε μάλλον χλωμό το κόβω) ή σε αλλαγή receiver (με είσοδο και έξοδο HDMI)
πρεπει να δοκιμασεις κι αλλο ενισχυτη..μηπως και..

Reaction score
0
Στο media markt στου Ρεντη ειχε σημερα, καμμια εκατοστη κομματια ... με 99 ευρω ...
Το ενα, οχι τα εκατο ...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.090
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67