Αυξηση σε Panasonic

Reaction score
807
νομιζω οτι και ολα τα καταστηματα περιμενουν αυξηση +100ε περιπου και στον ΑΧ200 οταν θα ξαναπαραλαβουν... (απο οσα ακουσα σημερα στο τηλ τουλαχιστον)

JL_

Reaction score
19
Φίλε Ανδρέα, πες στους αντιπροσώπους πως ισχύει ακόμα η συμφωνία ΗΠΑ-Ιαπωνίας και το εξαγώγιμο καταναλωτικό προϊόν της Ιαπωνίας υπολογίζεται σε αμερικάνικα δολάρια κι όχι σε γιεν, γιατί μας έχουν για πολύ μακάκες απ' ό, τι φαίνεται....

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.472
Kαλά πως γίνεται τα τρόφιμα που έρχονται απο Ιαπωνία(τα οποία βασίζονται σε πρώτες ύλες που έχουν πάει στον Υψιστο)να έρχονται με μειωμένα κοστολόγια και τα ηλεκτρονικά(που οι πρώτες ύλες τους έχουν πέσει στα Τάρταρα) να ακριβαίνουν;;;;

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Φίλε Ανδρέα, πες στους αντιπροσώπους πως ισχύει ακόμα η συμφωνία ΗΠΑ-Ιαπωνίας και το εξαγώγιμο καταναλωτικό προϊόν της Ιαπωνίας υπολογίζεται σε αμερικάνικα δολάρια κι όχι σε γιεν, γιατί μας έχουν για πολύ μακάκες απ' ό, τι φαίνεται....
Δεν μας έχουν για μακάκες.
Απλά καταλαβανε οτι έχουμε λεφτά και θέλουν να βγάλουν παραπάνω.

Θέλετε κάποια Inside news?

Oταν όλα τα καταστήματα του χώρου δουλεύουν για ένα μικτό 10% (και σκοτώνονται και μεταξύ τους) αυτοί τρίβουν τα χέρια τους γιατι θα βγάλουν πολύ παραπάνω.

Πως;
Λέει πχ. η Panasonic:
  • Παράγω τον 3000.
  • Του δίνω Λιανική 3100
  • Όμως τα καταστήματα τον πουλάνε 2600
  • Εγώ όμως που είμαι η panasonic πιστεύω οτι ο πέλατης θα πληρώνε ανετα τα 3100 για αυτο το μηχανημα γιατι είναι ανώτερο σε "αυτά" σημεία ένατι του ανταγωνισμού. Δεν είναι στην ιδια θέση με ένα άλλο μηχανημα που κοστίζει 2600!!!
  • Αφού τα καταστήματα ΔΕΝ θέλουν το κέρδος,αλλο που δεν θέλω εγώ. Ανεβάζω τη τιμή στα 3500 που δεν θα είναι και η τιμή πώλησης λόγω έκπτωσης (όπότε θα πωλείτε στα 3100) και θα βγάζω τα χρήματα και των δύο.
  • Φυσικά put the blame on Yen
Όπως μας είπε χθές ένας πωλητής απο μια εταιρία που πέρασε για τα "καλά νέα":
"Η αγορα μας είναι Χρηματιστήριο"

Δεν διαφωνώ, κάποιοι απο εμάς τους τελικούς καταναλωτές, κάνουν τη διασκέδαση να μοιάζει με "Κλωστουφαντουργία Ανω Ραχούλας"
Και περιμένουμε τη κάθε Panasonic να δει ρομαντικά το προιόν της;

Reaction score
150
Δεν πειράζει τα οικονιμικά είναι κυκλικά φαινόμενα...Θα γυρίσει ο τροχός..θα γ...ι κι ο.....

Μάλλον πρέπει να τους γράψουν χάπια ομαδικά στις εταιρείες μου φαίνεται....Ας κλείσει τώρα η Panasonic 27 εργοστάσια μιας και τα σκάτωσε κι αυτή και η αγορά εδώ είναι.....και τιμωρεί!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.443
Members
38.699
Νεότερο μέλος
kchannel