AΠΛΑ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ.....

Reaction score
2

4 τετοια στις γωνιες και καθαρισατε. Ο τραγουδιστης ερχεται τουλαχιστον 70 εκατοστα μπροστα εκτος απο το hotel california που καποιοι στιχοι δεν ακουγονται καθολου, γιατι εκτος απο stage extention το συγκεκριμενο ΕΞΑΓΝΙΖΕΙ και τους στιχους:139:

Πολύ ενδιαφέρον αυτό που αναφέρεις...γιά δώσε περισσότερες πληροφοριές..σαν προσωπική εμπειρεία...
πριν κάνω αίτηση διά δάνειο...
γιατί δεν έχω διαβάσει αρνητικά σχόλια στο δύκτιο για τα παιχνίδια....αλήθεια έχεις εντοπίσει κάποιο site ???
Παρακαλώ δώσε διεύθυνση άν δεν σου είναι δύσκολο

Γιατί το λιβανιστήρη που έβαλες με παραπαίμπει σε παπάδες και εγώ δυστυχώς έχω επιφύλαξη για την γνώμη που μπορεί να έχουν.

Απλά δώσε περισσότερες πληροφορίες στον χώρο

Reaction score
4
Απάντηση: Re: AΠΛΑ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ.....

...
Απλά δώσε περισσότερες πληροφορίες στον χώρο
Σοβαρά τώρα..

Αν σου έλεγε κάποιος ότι κρέμασε 4 τέτοια στις γωνίες του δωματίου και ο ήχος βελτιώθηκε, θα τον πίστευες ?

Αν στα έδινε να τα δοκιμάσεις θα το έκανες ?

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138

4 τετοια στις γωνιες και καθαρισατε. Ο τραγουδιστης ερχεται τουλαχιστον 70 εκατοστα μπροστα εκτος απο το hotel california που καποιοι στιχοι δεν ακουγονται καθολου, γιατι εκτος απο stage extention το συγκεκριμενο ΕΞΑΓΝΙΖΕΙ και τους στιχους:139:
Δε μου λες; Πρέπει να είναι αναμμένα, ή γίνεται και σβηστά;

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: AΠΛΑ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ.....

Σοβαρά τώρα..

Αν σου έλεγε κάποιος ότι κρέμασε 4 τέτοια στις γωνίες του δωματίου και ο ήχος βελτιώθηκε, θα τον πίστευες ?

Αν μου έλεγε κάποιος οτι ο ήχος βελτιώθηκε με 4 λιβανηστήρια???
απλά θα σεβόμουνα την γνώμη του και θα προσπαθούσα να μάθω πληροφορίες για το προϊόν στο δίκτυο ,πέρα απο την γνώμη την δική του..και του κάθε Ελληνικού φόρουμ.....

Αν μου τα έδινε ???

άν μετά απο ενημέρωση μου στο δίκτυο
είχα αποκομίσει θετική άποψη γιά αυτά ΝΑΙ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΓΑ...

Απλά γιά να μην έχεις πρόβλημα με τα λιβανηστήρια και το τι θα έκανα εγώ με αυτά.....
μιάς και μιλάμε σοβάρα.....
μπορείς να έχεις σοβαρή άποψη γά τα παιχνίδια του σχιστομάτη?????
που έβαλα σαν θέμα?????

JL_

Reaction score
19
Συγγνώμη φίλε IRON, αλλά αν τα παιχνίδια του σχιστομάτη όντως έχουν τέτοιες ιδιότητες, ώστε να επηρεάζουν τη στερεοφωνική εικόνα από απόσταση (βλ. το βγάλαμε έξω το ένα και μετακινήθηκε το soundstage), τότε όλοι μαζί θα πρέπει να του κάνουμε μύνηση να καταστρέψει όσα έχει κατασκευάσει γιατί ήδη μας έχει χαλάσει την ποιότητα του ήχου στα σπίτια μας...

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: AΠΛΑ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ.....

......
αλήθεις μιάς και μιλάμε σοβάρα.....
εσύ μπορείς να έχεις σοβαρή άποψη γά τα παιχνίδια του σχιστομάτη?????
Θα σου πω την αλήθεια.
Ξεκίνησα να το διαβάζω από εχθές και μου πήρε 3 προσπάθειες.
Κάθε φορά 'ντρεπόμουν' που έδινα σημασία...

Απ'όσα μπορώ να αντιληφθώ τα έχουν μπλέξει.
Μια επιδρά στις χαμηλές συχνότητες, μια στις ανακλάσεις και το κορυφαίο είναι αυτό που τα έβγαλε έξω και μετατόπισε την στερεοφωνική εικόνα !!!

Αυτά που έγραψε ο Πέτρος είναι αυτά που ισχύουν στην ακουστική και φυσικά επαληθεύονται.
Μεταξύ τους όμως είναι αντίθετα.
Πως μπορεί ένα τόσο μικρό αντικείμενο να απορροφά χαμηλές συχνότητες (μεγάλο μήκος κύματος) ?

Τα σημεία που 'βελτιώνει' το νέο αυτό προϊόν, είναι μετρήσιμα.
Αν είχαν παραθέσει μετρήσεις ίσως να το πίστευα.
ΑΛΛΑ
Θα ήξεραν-έβρισκαν σίγουρα το τρόπο λειτουργίας κάνοντας πειράματα.

Ακόμα και εαν κάνουν όσα υπόσχονται, κάθε χώρος θέλει διαφορετική αντιμετώπιση αφού είναι μοναδικός.
Και δεν φτάνει μόνο μια ρύθμιση.

Το 'πόσο' (ένταση) το 'πως' και το 'που' (συχνότητες) δεν μπορεί να είναι συγκεκριμένα και να λειτουργούν σε κάθε δωμάτιο.

Reaction score
2
Επειδή βλέπω ότι ο κάθε άσχετος στον χώρο μπορεί να έχει γνώμη σε οτιδήποτε ....
θα πρότεινα σε όσους φίλους θέλουν να ασχοληθούν σοβαρά με το θέμα του hi-fi και θέλουν να έχουν περισσότερη γενική πληροφόρηση για οποιοδήποτε προϊόν τους απασχολεί..
απλά να ανατρέξουν τον παγκόσμιο ιστό πρώτα....

Reaction score
1.845
Απάντηση: Re: AΠΛΑ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ.....

Δε μου λες; Πρέπει να είναι αναμμένα, ή γίνεται και σβηστά;
Οπωσδήποτε με τα παραφερνάλια (λιβάνια). Αν μάλιστα φορέσεις και καλυμμαύκι, καθαρίζει το γρέζι! :137:

Reaction score
10
Μετά από 8 χρόνια αρχίζω και σκέφτομαι μήπως οι γκουροreviewerers λέγοντας γρέζι εννοούν το jitter.

Reaction score
1
Κάθομαι και δουλεύω μου φαίνεται τσάμπα.
Δεν το γυρνάω στο να φτιάχνω "φύκια".

Τουλάχιστον θα το μελέταγα λίγο παραπάνω, και θα σας αράδιαζα μια θεωρία για υπόβαθρο πως μπορεί να δουλεύει πολύ πιο πιστευτή απο αυτή, και λιγότερο αυτο-αντικρουόμενη.

Reaction score
8

Σοβαρά τώρα..

Εννοείται, αν μάλιστα συμπλήρωνε ότι ένας που δεν τα κρέμασε βρήκε το σπίτι του ανάποδα και αντιμετώπισε τρομερή ατυχία για όλη του τη ζωή επειδή δεν τα έδωσε και στους φίλους του να τα δοκιμάσουν...

(Στείλτε το και σε 15 άλλους...)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.821
δε ξέρω τι λέτε εσείς, εγώ πάντως θα ήθελα να τα δοκιμάσω στο χώρο μου.
Ποιός έχει να μου τα δανείσει?

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: AΠΛΑ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ.....

Θα σου πω την αλήθεια.
Ξεκίνησα να το διαβάζω από εχθές και μου πήρε 3 προσπάθειες.
Κάθε φορά 'ντρεπόμουν' που έδινα σημασία...

Απ'όσα μπορώ να αντιληφθώ τα έχουν μπλέξει.
Μια επιδρά στις χαμηλές συχνότητες, μια στις ανακλάσεις και το κορυφαίο είναι αυτό που τα έβγαλε έξω και μετατόπισε την στερεοφωνική εικόνα !!!

Αυτά που έγραψε ο Πέτρος είναι αυτά που ισχύουν στην ακουστική και φυσικά επαληθεύονται.
Μεταξύ τους όμως είναι αντίθετα.
Πως μπορεί ένα τόσο μικρό αντικείμενο να απορροφά χαμηλές συχνότητες (μεγάλο μήκος κύματος) ?

Τα σημεία που 'βελτιώνει' το νέο αυτό προϊόν, είναι μετρήσιμα.
Αν είχαν παραθέσει μετρήσεις ίσως να το πίστευα.
ΑΛΛΑ
Θα ήξεραν-έβρισκαν σίγουρα το τρόπο λειτουργίας κάνοντας πειράματα.

Ακόμα και εαν κάνουν όσα υπόσχονται, κάθε χώρος θέλει διαφορετική αντιμετώπιση αφού είναι μοναδικός.
Και δεν φτάνει μόνο μια ρύθμιση.

Το 'πόσο' (ένταση) το 'πως' και το 'που' (συχνότητες) δεν μπορεί να είναι συγκεκριμένα και να λειτουργούν σε κάθε δωμάτιο.
Δεν ξέρω ρε φίλε
Τι στον διάολο κάνουν.... αυτά τα σκατά............
σίγουρα λειτουργούν και επιδρούν στον χώρο... το τι? πώς? γιατί???
δεν ξέρω !!!δεν είμαι τεχνικός ήχου,,ηλεκτρονικός κλπ...
οπως δεν είμαι και fashion victim του hi-fi και του hi-end
ούτε βέβαια τόσο μαλάκας να φωνάζω στα 50 γιά τα παιχνίδια αυτά ζητώντας επιβεβαίωση μέσα απο τον χώρο.
Στο οτι κάθε χώρος έχει τις ιδιαιτερότήτες του αυτό είναι σίγουρο και απο ότι κατάλαβα απο όσα γράφει το site του σχιστομάτη το set up μπορεί να είναι διαφορετικό σε κάθε χώρο....

αυτό που μπορώ να πώ είναι οτι χωρίς να ξέρω τον φίλο Πέτρο πιστεύω οτι σε μερικά πράγματα έχει δίκιο στη εξουδετέρωση των ανακλάσεων...
το πως το γίνεται...σηκώνω τα χέρια ψηλά...
Τώρα γιά το πώς ένα μικρό αντικέιμενο μπορεί να μπορεί να επιφέρει τέτοια αλλάγή????
απο προσωπική εμπειρεία το μόνο που μπορώ να πώ είναι .....
Βάζοντας δύο πίσω και ενδιάμεσα απο τα ηχεία......
απλά καταλαβαίνεις τα όργανα να εστιάζουν καλύτερα να μεγαλώνει το βάθους της εικόνας και νά έχεις πιό ελεγχόμενα χαμηλά..όχι τέλεια....μιάς και βάζεις θέμα μπάσσων
με τα δύο στην μέση των πλαϊνών τοίχων μεγαλύτερη στερεωφωνική εικόνα σε βάθος πλάτος υψος...
με το ενα στον πίσω τοίχο....πολύ καλύτερο αστιασμό....αλλά
όταν έβαλε άλλα 2 στα πλάΙνά των ηχείων τα πάντα απογειώθηκαν..!!!!!!!
Πλήρης έλεγχος της ορχήστρας...........τα μπάσσα δεν ήταν λάσπη....αλλά απλά ενέργεια και έλεγχος...ο χώρος έγινε τριπλάσιος και τα μηχανήματα ακούστηκαν 2 κατηγορίες πάνω.....

Οταν τα βγάλαμε απο τους τοίχους??????
Η μεγαλύτερη απογοήτευση που έχω νοιώσει ???

Γιατί πάντα πίστευα οτι τον καλύτερο ήχο τον δίνουν τα καλύτερα μηχανήματα
είναι ότι φίλος που τα ακούγαμε μαζί απλά σχολείασε...σε μακάκα τα πάντα συρικνώθηκαν..
Το μόνο που μπορώ να πώ τώρα είναι ότι
Ναι μεν τα καλά μηχανήματα θα δώσουν καλύτερο ήχο...αλλά πριν παίξεις με αυτά πρώτα παίξε με τον χώρο.....ίσως ακούσεις πράγματα που δεν έχεις φαντασθεί.....
Ο χώρος πρώτα πέρα απο μηχανήματα....
Απλά ψάξτο με όποιον τρόπο μπορείς Resonators.αυγουλιέρες που ανάφερε κάποιος...αποροφητικά υλικά στους τοίχους δεν ξέρω...ό κάθε ένας έχει την επιλογή του.....

Εγώ μετά απο αυτό που έπαθα δεν ξαναασχολούμε με μηχανήματα......δεν αξίζει τον κόπο...
ούτε για μηχανήματα,,ούτε για παιχνίδια.. στηρικτικά,αντικραδασμικά κλπ
ΠΡΩΤΑ Ο ΧΩΡΟΣ....

Reaction score
877

Αν μου έλεγε κάποιος οτι ο ήχος βελτιώθηκε με 4 λιβανηστήρια???
απλά θα σεβόμουνα την γνώμη του και θα προσπαθούσα να μάθω πληροφορίες για το προϊόν στο δίκτυο ,πέρα απο την γνώμη την δική του..και του κάθε Ελληνικού φόρουμ.....
Λοιπόν...Σου λέω εγώ πως είμαι αστροναύτης...
Να σεβαστείς τη γνώμη μου και να ψάξεις να βρεις πληροφορίες στο δίκτυο για τις αποστολές που έχω λάβει μέρος... ....

SUDOKU the Spaceman !!!

Reaction score
23

Λοιπόν...Σου λέω εγώ πως είμαι αστροναύτης...
Να σεβαστείς τη γνώμη μου και να ψάξεις να βρεις πληροφορίες στο δίκτυο για τις αποστολές που έχω λάβει μέρος... ....

SUDOKU the Spaceman !!!
Δηλ. δεν είσαι αστροναύτης. Α ρε Οδοντοτεχνίτη ψεύτη. :431:

Reaction score
3.581
Ζητείται αστροναύτης και απόφοιτος του ACA
για να στήνει συστήματα με sub και δορυφόρους

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.099
Members