Σπύρος Μπλάτσιος
Διακεκριμένο μέλος
- Reaction score
- 305
Απάντηση: AΠΛΑ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ.....
Λοιπόν το θέμα έχει ξαναπεράσει, αλλά μου έχουν μείνει ακόμη μερικές απορίες.
Οι γαλάζιες χάντρες παίζουν ουσιαστικό-δομικό ρόλο ή είναι απλά διακοσμητικές;
Μήπως είναι για να αποφεύγει το σύστημά μας το μάτιασμα από τους κακεντρεχείς;
Μήπως αν τα κυπελλάκια ήταν από τιτάνιο ή ραδόνιο ή ουράνιο θα είχαμε βελτίωση στις μικροδυναμικές του τίμπρου;
Τα θέματα αυτά συνδυασμό με αυτό με κάνουν να πιστεύω ότι έχουμε πιάσει σχεδόν τον απόλυτο πάτο...
Το μοναδικό που περιμένω πλέον είναι:
α) τηλεφωνική υποστήριξη ξεματιάστρας (της μορφής 090-) για να ξεματιάσει το σύστημά μας.
β) χρυσά καλώδια usb και firewire για τους media servers μας. (είμαστε πολύ κοντά σε αυτό, πιστέψτε με)
γ) Audio grade σκληρούς δίσκους με επίχρυσες επαφές και επίχρυσα πλατό για καλύτερη απόδοση στον ήχο και λιγότερο jitter...
Βοήθα με Θεούλη μου να ζήσω να τα δω...
Λοιπόν το θέμα έχει ξαναπεράσει, αλλά μου έχουν μείνει ακόμη μερικές απορίες.
Οι γαλάζιες χάντρες παίζουν ουσιαστικό-δομικό ρόλο ή είναι απλά διακοσμητικές;
Μήπως είναι για να αποφεύγει το σύστημά μας το μάτιασμα από τους κακεντρεχείς;
Μήπως αν τα κυπελλάκια ήταν από τιτάνιο ή ραδόνιο ή ουράνιο θα είχαμε βελτίωση στις μικροδυναμικές του τίμπρου;
Τα θέματα αυτά συνδυασμό με αυτό με κάνουν να πιστεύω ότι έχουμε πιάσει σχεδόν τον απόλυτο πάτο...
Το μοναδικό που περιμένω πλέον είναι:
α) τηλεφωνική υποστήριξη ξεματιάστρας (της μορφής 090-) για να ξεματιάσει το σύστημά μας.
β) χρυσά καλώδια usb και firewire για τους media servers μας. (είμαστε πολύ κοντά σε αυτό, πιστέψτε με)
γ) Audio grade σκληρούς δίσκους με επίχρυσες επαφές και επίχρυσα πλατό για καλύτερη απόδοση στον ήχο και λιγότερο jitter...
Βοήθα με Θεούλη μου να ζήσω να τα δω...