Ενισχυτής παλιότερος για οικονομία?

Reaction score
0
Καλησπέρα, Ανοίγω αυτό το θέμα γιατι νομίζω πως για καποιούς σαν εμένα που τα χρήματα όλο και μειώνονται για την αγορά κάποιου προιόντος, ποια είναι αραγε η καλυτερή λύση παλιο και μεταχειρισμένο ή φτηνό και υποδιαιστερό? Εχω ένα ζευγάρι ηχεία

Dantax octava 30

Frequency Response 42-22000Hz
Sensitivity 92dB
Impedance 4 ohm
Power 120W
Music power 180W

Και κοιτάω να αγοράσω ένα ενισχυτή που να διαθέτει και phono stage η περίπτωση ενος marantz pm-66 ο οποίος εχει κοντα στα 150 με 100 € αξίζει τον κόπο και επίσης θα ήθελα να ρωτήσω πρέπει ο ενισχυτής να λέει οτι δουλευεί στα 4ohm ή αν δεν το γράφει και γραφει 8 ohm δεν μπορώ να συνδέσω τα ηχεία μου. EBAY

Reaction score
0
Καλησπέρα, Ανοίγω αυτό το θέμα γιατι νομίζω πως για καποιούς σαν εμένα που τα χρήματα όλο και μειώνονται για την αγορά κάποιου προιόντος
Να μην έτρωγες όλα τα λεφτά σου στα BabyO και στα Grand Ritorno
για να έπαιρνες καλό ενισχυτή.:142:
Τέλος πάντων και η παλιατζούρα ο HK που πήρες καλός φαίνεται
αντε να έρθει να δουμε και από κοντά πως θα ακούγεται.:144:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Ενισχυτής παλιότερος για οικονομία?

Όχι αυτό. Αυτό.
Ο ενισχυτής μόλις εφτασε επιτέλους στα χέρια μου ευτυχώς λειτουργεί κανονικά και εκτός απο λίγο σπρέυ στα ποτενσιομετρά είναι καταπλικτικός, εχω εντυπωσιαστεί παρα πολύ με αυτόν τον ενισχυτή. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.037
Απάντηση: Ενισχυτής παλιότερος για οικονομία?

Ααα, πολύ το χαίρομαι! :107:

(Ουφ, παιδιά γλίτωσα το ξύλο... :114: :114: )

Reaction score
0
Απάντηση: Ενισχυτής παλιότερος για οικονομία?

(Δεν υπάρχει περιπτωση για ξύλο):103:

Οσο πιο πολύ τον ακούω τοσο καλύτερος είναι και εφτασά και στο σημείο να κλείσω επιτέλους όλα τα equalizer, εχω μείνει κατα ευχαριστημένος..

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv