Microsoft Windows Mobile 6.5

Reaction score
60
[IMGl]http://i.i.com.com/cnwk.1d/i/bto/20090216/ScreenHunter_06_Feb._16_00.58_270x359.gif[/IMGl]
Microsoft Windows Mobile 6.5

On Monday, Microsoft officially unveiled the latest version of its mobile operating system at GSMA Mobile World Congress 2009. Microsoft CEO Steve Ballmer previewed Windows Mobile 6.5 during his keynote address, and as expected, the updated OS brings a handful of enhancements, including an application sItore, a backup and restore service, and an improved mobile Web browser. t brings with it a new home screen with integrated view of your today screen, missed messages, and calendar appointments. Gone are the “Start” and “Programs” menus. Now, the main menu is one giant list of applications, features, and folders.

Microsoft has flattened the UI, and it is much easier to find programs, applications, and content stored on the phone. The main menu, which uses hexagon-shaped buttons, can be entirely controlled and configured by users, allowing them to make the device and UI their own. Microsoft also has made everything bigger.

All the images, graphics, icons, and menu items are larger, which makes them more finger friendly. Microsoft said the goal was to enable users to interact with the phone solely with their fingers. Use of the stylus is no longer required. Microsoft did some neat things with the unlock buttons on the home screen. When you miss a call or a text message, there will be a notification on the home screen. You can unlock the phone and go directly to that missed call or message if you wish, rather than having to take multiple steps to do the same thing.

Source: InfoWeek

Reaction score
0
Απάντηση: Microsoft Windows Mobile 6.5

Επισημως τελος του 09...Τωρα ειδη κυκλοφορησανε καποιες απο χρηστες αλλα ειναι αργες ακομα και λιγο ασταθης..Βεβαια ειναι μαγειρεμενες απο 6,1 πιο πολυ με το περιββαλον των 6,5...
Παντως στοχευουνε πολυ στην ευχρηστια..Αλλα μαλλον θα προτιμισω το spb shell 3.0 που θα κυκλοφορησει σε λιγο και ειναι απιθανο..Το καλο ειναι οτι με τον νεο ΙΕ θα μπαινεις σε ολες της σελιδες οπως και το pc..Και ειναι και πολυ γρηγορος..Καμια σχεση με τον υπαρχον ο οποιος ειναι για τα πανυγυρια..Καλα να ειναι ο opera και ο skyfire
Παντως λενε οτι θα ειναι πολυ ελαφρια..Αν και εγω με το ομνια πεταω μιας και δεν κολαει ουτε σε βιντεο HD 720 και τρεχει μαζι και αλλα πολλα..Κι τωρα που επεξεργαστης θα χρονιστει στα 896 απλα αντε γεια..Για να δω θα δω video σε 1080p:137:

Reaction score
0

Καλο το iphone αλλα πασχει σε χιλια σημεια..Το μονο + που βλεπω ειναι η οθονη,το οτι ειναι δυνατο σαν συσκευη και την ευκολια χρησης..Κατα τα αλλα για να γινει αυτο που λεει πρεπει να το σπασεις..Ελληνικα δεν εχει,δεν στελνει,mms δεν εχει copy paste δεν εχει καμερα ουσιαστηκα δεν εχει,Αντε το σπας κτλ τρεσχει καποιο προγραμμα πλοηγησης;;destinator κτλ;;;Οχι..Ειναι τοσο δυνατο οσο τα wm στο ιντερνετ;;Γιατι αν ειναι να μπαινει στις μισες σελιδες και αυτο με αλλες διευθυνσεις αστο..Εγω μπαινω σε site και κατεαζω κανονικα με rapidshare και με ενα προγραμμα αναλογο του flashget κατευθιαν,τα αποσυμπιεζω και τα παιζω μεσα στο κινητο...Μιλαω και για ταινιες με ξεχωριστους υποτιτλους..Και αν γουσταρω απλα το συνδεω με τον προβολεα και βλεπω ταινιες hd με player το wm...Χωρια οτι αν ξερεις βαζεις ενα shell και το κανεις πολυ ευχρηστο...Iσως το iphone 5 κανει αυτα που κανει ενα wm τωρα..Για να μην αναφερω οτι μαζι με τα 6.5 ερχονται συσκευες με ξεχωριστες καρτες γραφικων και ταχυτητες απο την μαμα 1,2Ghz + πληρη πλοηγηση σε ολα τα site..Καλο το iphone αλλα πολυ πισω σε πολλα πραγματα ακομα

Reaction score
0

Καλο το iphone αλλα πασχει σε χιλια σημεια..Το μονο + που βλεπω ειναι η οθονη,το οτι ειναι δυνατο σαν συσκευη και την ευκολια χρησης..Κατα τα αλλα για να γινει αυτο που λεει πρεπει να το σπασεις..Ελληνικα δεν εχει,δεν στελνει,mms δεν εχει copy paste δεν εχει καμερα ουσιαστηκα δεν εχει,Αντε το σπας κτλ τρεσχει καποιο προγραμμα πλοηγησης;;destinator κτλ;;;Οχι..Ειναι τοσο δυνατο οσο τα wm στο ιντερνετ;;Γιατι αν ειναι να μπαινει στις μισες σελιδες και αυτο με αλλες διευθυνσεις αστο..Εγω μπαινω σε site και κατεαζω κανονικα με rapidshare και με ενα προγραμμα αναλογο του flashget κατευθιαν,τα αποσυμπιεζω και τα παιζω μεσα στο κινητο...Μιλαω και για ταινιες με ξεχωριστους υποτιτλους..Και αν γουσταρω απλα το συνδεω με τον προβολεα και βλεπω ταινιες hd με player το wm...Χωρια οτι αν ξερεις βαζεις ενα shell και το κανεις πολυ ευχρηστο...Iσως το iphone 5 κανει αυτα που κανει ενα wm τωρα..Για να μην αναφερω οτι μαζι με τα 6.5 ερχονται συσκευες με ξεχωριστες καρτες γραφικων και ταχυτητες απο την μαμα 1,2Ghz + πληρη πλοηγηση σε ολα τα site..Καλο το iphone αλλα πολυ πισω σε πολλα πραγματα ακομα
Ο browser του iPhone (σε συνδυασμό με το multitouch και την capacitative οθόνη) είναι πολύ μπροστά σε σχέση με οποιονδήποτε άλλο. Αυτά που κάνει από το καλοκαίρι του 07 τα WM θα μπορέσουν να τα κάνουν μόνο με ένα σημαντικό upgrade που θα είναι μάλλον η έκδοση 7 όποτε αυτή βγει. Τα 6.5 πιο πολύ ένα shell των 6.1 είναι απ' ό,τι καταλαβαίνω.
Γενικά τα WM έχουν μείνει πολύ πίσω και από το Mac OS X, και από το Android και από αυτό που παρουσίασε η Palm με το Pre.

http://www.engadget.com/2009/02/18/editorial-ten-reasons-why-windows-mobile-6-5-misses-the-mark/

Reaction score
0

Ο browser του iPhone (σε συνδυασμό με το multitouch και την capacitative οθόνη) είναι πολύ μπροστά σε σχέση με οποιονδήποτε άλλο. Αυτά που κάνει από το καλοκαίρι του 07 τα WM θα μπορέσουν να τα κάνουν μόνο με ένα σημαντικό upgrade που θα είναι μάλλον η έκδοση 7 όποτε αυτή βγει. Τα 6.5 πιο πολύ ένα shell των 6.1 είναι απ' ό,τι καταλαβαίνω.
Γενικά τα WM έχουν μείνει πολύ πίσω και από το Mac OS X, και από το Android και από αυτό που παρουσίασε η Palm με το Pre.

http://www.engadget.com/2009/02/18/editorial-ten-reasons-why-windows-mobile-6-5-misses-the-mark/
Εχω δουλεψει πολλες φορες iphone και iphone 3g..Το εχει κολλητος μου..Και μαλιστα πολυ ψαγμενος νεαρος...Αυτα που λεω ποιο πανω,παραδεχεται και ο ιδιος οτι δεν τα κανει με τιποτα το iphone..Για την ευκολια χρησης και την οθονη εχω να πω τα καλυτερα αλλα σε ολα τα αλλα οπως το ιντερνετ χανει κατα κρατος..Με τον skyfire μπαινει σε σελιδες με flash 10...Γενικα οπου θελω να μπω σχεδον μπαινει..Αυτο δεν το κανει το iphοne οποτε ξερω τι λεω...Ειναι πολυ ευχρηστο αλλα δεν μπαινει..Μεχρι και στο ebay παραγγελνω κανονικα ενω αυτος μπαινει μεσω αλλης σελιδας..Στο facebook ανοιγω ολοι την σελιδα και κανω οτι και απο το pc,ενω το phone θελει ξεχωριστω προγραμμα για chat...Παιζω video απο τον google video κατευθιαν..Aυτα δεν τα κανει..Για να μξην πω για την βλακεια που εχουνε ολα τα ipple για μεταφορα δεδομενων..:138: Συμφωνω και λεω σε οποιον με ρωταει οτι αλλο το iphone και αλλο το omnia..Αλλα αγοραστικο κοινο..Το iphon ειναι ενα γκατζετ πολυ δυνατο και εχει αρκετα προτερηματα αλλα για εναν ψαγμενο χρηστη wm απλος δεν κανει ουτε τα μισα..Θα το επερνα σαν δευτερο τηλεφωνο.Μια εβδομαδα ημουνα χωρις pc τα εκανα ολα απο το ομνια..Και μοθυσικη κατεβαζα και ταινιες κατεβαζα και υποτιτλους που οπως σε ενα dvd εγραφα το ιδιο ονομα στο video και στο srt και με το καλωδιο το εβαζα και το εβλεπα στον προβολεα και φωτογραφιες τυπωνα και παραγγελιες εκανα...και με κατι τετοιο δεν το λες και δυσχρηστο,αν και αυτο εχει ηλιθια επιφανεια εργασειας..
[YOUTUBE]L2AOukFSz5o[/YOUTUBE]

και με κατι σαν αυτο παει σφαιρα αν και αυτη ειναι λιγο δυσχρηστο σε σχεση με την νεα εκδοση του broswer
[YOUTUBE]4mWUoxiLZFc&feature=related[/YOUTUBE]

Reaction score
3.019

Τι ήταν αυτό τώρα ;
Για το spb shell 3.0 λέω , φωτιές μας άναψες φίλε μου tsopi .

Reaction score
0

Αναμενεται απο δευτερα μαλλον..Εγω εχω την δυο και εχω το μενου του iphone για δευτερευων και του HD για πρωτο

Reaction score
7
Απάντηση: Re: Microsoft Windows Mobile 6.5

Sorry, αλλά, ούτε με σφαίρες δεν ξαναχρησιμοποιώ Windows mobile!!!
+1000

Εχω δουλεψει πολλες φορες iphone και iphone 3g..Το εχει κολλητος μου..Και μαλιστα πολυ ψαγμενος νεαρος...Αυτα που λεω ποιο πανω,παραδεχεται και ο ιδιος οτι δεν τα κανει με τιποτα το iphone..Για την ευκολια χρησης και την οθονη εχω να πω τα καλυτερα αλλα σε ολα τα αλλα οπως το ιντερνετ χανει κατα κρατος..Με τον skyfire μπαινει σε σελιδες με flash 10...Γενικα οπου θελω να μπω σχεδον μπαινει..Αυτο δεν το κανει το iphοne οποτε ξερω τι λεω...Ειναι πολυ ευχρηστο αλλα δεν μπαινει..Μεχρι και στο ebay παραγγελνω κανονικα ενω αυτος μπαινει μεσω αλλης σελιδας..Στο facebook ανοιγω ολοι την σελιδα και κανω οτι και απο το pc,ενω το phone θελει ξεχωριστω προγραμμα για chat...Παιζω video απο τον google video κατευθιαν..Aυτα δεν τα κανει..Για να μξην πω για την βλακεια που εχουνε ολα τα ipple για μεταφορα δεδομενων..:138: Συμφωνω και λεω σε οποιον με ρωταει οτι αλλο το iphone και αλλο το omnia..Αλλα αγοραστικο κοινο..Το iphon ειναι ενα γκατζετ πολυ δυνατο και εχει αρκετα προτερηματα αλλα για εναν ψαγμενο χρηστη wm απλος δεν κανει ουτε τα μισα..Θα το επερνα σαν δευτερο τηλεφωνο.Μια εβδομαδα ημουνα χωρις pc τα εκανα ολα απο το ομνια..Και μοθυσικη κατεβαζα και ταινιες κατεβαζα και υποτιτλους που οπως σε ενα dvd εγραφα το ιδιο ονομα στο video και στο srt και με το καλωδιο το εβαζα και το εβλεπα στον προβολεα και φωτογραφιες τυπωνα και παραγγελιες εκανα...και με κατι τετοιο δεν το λες και δυσχρηστο,αν και αυτο εχει ηλιθια επιφανεια εργασειας..
Όταν τα WinMo θα αποκτήσουν δυνατότητα για Capacitive Display, καταργήσουν τη γραφίδα, στήσουν ένα σοβαρό Software Marketplace σαν το Appstore του iPhone και είναι πάνω απ'όλα σαν τηλέφωνα εύχρηστα, θα σκεφτώ να γυρίσω ξανά σε Windows Mobile. Τώρα κάτι Shell και άλλα προγραμματάκια που υπόσχονται να το συμαζέψουν σαν τηλέφωνο και να προσπαθήσουν να πείσουν τον κάτοχο ενός WinMo κινητού ότι "τώρα έχεις και εμπειρία χειρισμού iPhone" (Yeah Right!), δεν μου λένε τίποτα. Όσο για τις "σοβαρές" ελείψεις του iPhone που όλοι οι WinMo Users επικαλούνται, καλύπτονται και με το Jailbrake που σαν διαδικασία είναι αστεία πλέον και ίσως παίρνει και λιγότερο χρόνο από όλα αυτά τα φτιασίδια που μάταια προσπαθούν να μετατρέψουν ένα WinMo "κινητό" σε iPhone-like εμπειρία... Γιατί μη γελιόμαστε από τότε που βγήκε το iPhone όλες οι άλλες εταιρίες προσπάθησαν να υιοθετήσουν την νοοτροπία του τόσο από θέμα αισθητικής όσο και από UI... Όλα πλέον ξαφνικά έγιναν minimal με μια οθόνη και 3-4 κουμπάκια. Έλεος, δεν είναι τυχαία όλα αυτά...μα τόσο πολύ επηρέασε τελικά μια συσκευή που είναι απλά ένα Fashion Gadget ακατάλληλο για ψαγμένους χρήστες; :142: Όλοι όσοι ασχολούνται μαζί του, τόσο casual χρήστες είναι πια; Θα προτείνω στην Dev-Team να αρχίζει να κατασκευάζει θήκες και καλτσάκια από δώ και στο εξής για το iPhone :116:

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Microsoft Windows Mobile 6.5

android G1 αυτό της Google... φαίνεται πολύ ποιο γρήγορο από το iphone.
Κάτσε να το δούμε πρώτα και μετά τα λέμε...

Ελληνικα δεν εχει
Έχει με Jailbreak.Μια διαδικασία 5 λεπτών.

δεν στελνει mms
και πολύ καλά κάνει που δεν τα στέλνει όταν μπορείς με πολύ λίγα χρήματα να στέλνεις emails με το κιλό.Μα ειλικρινά ένας συνειδητοποιημένος αγοραστής του Iphone και όχι κάποιος που το πήρε για να πουλάει μούρη ενδιαφέρεται για τα mms?

καμερα ουσιαστηκα δεν εχει
Συγκρίνοντας το με κάμερες άλλων τηλεφώνων και ειδικά wm με 3.2 mp η κάμερα του iphone είναι αισθητά ανώτερη.

Αντε το σπας κτλ τρεσχει καποιο προγραμμα πλοηγησης;;destinator κτλ;;;
Πλέον ναι,τρέχει.Για έλεγξε λίγο αυτό εδώ.

Ειναι τοσο δυνατο οσο τα wm στο ιντερνετ;;Γιατι αν ειναι να μπαινει στις μισες σελιδες και αυτο με αλλες διευθυνσεις αστο..
Αυτό κάνω πως δεν το άκουσα...

Και αν γουσταρω απλα το συνδεω με τον προβολεα και βλεπω ταινιες hd με player το wm...
Είσαι beta tester?Γιατί δεν ξέρω συσκευή wm που να μπορεί να αναπαράγει έστω και 720p απροβλημάτιστα.

Σε γενικές γραμμές φίλε μου να σου πω ότι και εγώ wm είχα μέχρι και πριν 6 μήνες και πλέον δεν θέλω να τα ξαναδώ μπροστά μου.Πρόκειται για μια σαβούρα η οποία κάνει φοβερές συσκευές να μοιάζουν με καβουρδιστίρια.

Εχω δουλεψει πολλες φορες iphone και iphone 3g..Το εχει κολλητος μου..Και μαλιστα πολυ ψαγμενος νεαρος...Αυτα που λεω ποιο πανω,παραδεχεται και ο ιδιος οτι δεν τα κανει με τιποτα το iphone
Μήπως ο φίλος σου έχει αυτό:

:142::142::142::142:

Δεν ξέρω φίλε μου.Ίσως το θέμα να είναι και υποκειμενικό.Εγώ διαλέγω iphone.

Reaction score
7
Απάντηση: Re: Απάντηση: Microsoft Windows Mobile 6.5

Κάτσε να το δούμε πρώτα και μετά τα λέμε...

Έχει με Jailbreak.Μια διαδικασία 5 λεπτών.

και πολύ καλά κάνει που δεν τα στέλνει όταν μπορείς με πολύ λίγα χρήματα να στέλνεις emails με το κιλό.Μα ειλικρινά ένας συνειδητοποιημένος αγοραστής του Iphone και όχι κάποιος που το πήρε για να πουλάει μούρη ενδιαφέρεται για τα mms?

Συγκρίνοντας το με κάμερες άλλων τηλεφώνων και ειδικά wm με 3.2 mp η κάμερα του iphone είναι αισθητά ανώτερη.

Πλέον ναι,τρέχει.Για έλεγξε λίγο αυτό εδώ.

Αυτό κάνω πως δεν το άκουσα...

Είσαι beta tester?Γιατί δεν ξέρω συσκευή wm που να μπορεί να αναπαράγει έστω και 720p απροβλημάτιστα.

Σε γενικές γραμμές φίλε μου να σου πω ότι και εγώ wm είχα μέχρι και πριν 6 μήνες και πλέον δεν θέλω να τα ξαναδώ μπροστά μου.Πρόκειται για μια σαβούρα η οποία κάνει φοβερές συσκευές να μοιάζουν με καβουρδιστίρια.
Pitsos No-Frost έγραψες! :622:

Μήπως ο φίλος σου έχει αυτό:

:142:
Τουλάχιστον είναι πιο ντόμπροι οι κινέζοι ρεε :142:...λένε θα φτιάξουμε κάτι "ακριβώς" σαν το iPhone...
Αλλά και οι Omniaδες έχουν να καυχιούνται για ένα κλώνο...

Sumsang Omnia
:138:

http://www.engadget.com/2009/02/08/keepin-it-real-fake-part-clxxxi-sumsang-omnia-cant-fool-anyo/

Reaction score
0

Σε multimedia απ' ό,τι ξέρω δεν πολυτραβάνε τα windows mobile (65Κ χρώματα κλπ.). Αυτός είναι πιθανότατα ο λόγος για τον οποίο η Samsung στο OMNIA HD βάζει Symbian.

Γενικά τα 6.5 τα βλέπω σαν απογοήτευση, όχι τόσο γι' αυτό που είναι (δεν περιμέναμε κάτι επαναστατικό) όσο για το ρόλο που προσπαθεί να τους δώσει η MS. Αρχικά ξέραμε ότι τα 7 θα έβγαιναν προς το τέλος του 2009 και τα 6.5 θα ήταν μια προσωρινή αναβάθμιση. Τελικά τα 6.5 αργούν, πλασάρονται ως το next big thing της MS χωρίς να φέρνουν ουσιαστικά κάτι καινούριο και τα 7 πάνε για τέλος 2010. Μα είναι δυνατό να ανταγωνιστούν έτσι τους άλλους 5 μεγάλους (Blackberry, Apple, Symbian, Palm, Android) που οι περισσότεροι έχουν ολοκαίνουρια λειτουργικά (Symbian, Palm Pre, Android) ή κάνουν ήδη παπάδες; (Blackberry OS, Mac OS)?

Reaction score
7

Sorry που πετάγομαι αλλά έχω μια απορία λίγο άσχετη.Tα Blackberry τί λένε? Δεν έχει τύχει να δώ κανένα live και από αυτά που έχω ακούσει δεν έχω βγάλει συμπεράσματα.Άλλοι πίνουν νερό στο όνομά τους και άλλοι τα θεωρούν υπερτιμημένα...

Reaction score
63

Sorry που πετάγομαι αλλά έχω μια απορία λίγο άσχετη.Tα Blackberry τί λένε? Δεν έχει τύχει να δώ κανένα live και από αυτά που έχω ακούσει δεν έχω βγάλει συμπεράσματα.Άλλοι πίνουν νερό στο όνομά τους και άλλοι τα θεωρούν υπερτιμημένα...
Έχει τύχει να δουλέψω φίλου. Υπερτιμημένα, κατα τη γνώμη μου!!

Reaction score
0

Ένα πράγμα κάνουν ουσιαστικά και το κάνουν τέλεια, το push e-mail. Το interface είναι συμπαθητικό και εύχρηστο, κατά τα άλλα όμως δε λένε πάρα πολλά.

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Microsoft Windows Mobile 6.5

Pitsos No-Frost έγραψες!

Τουλάχιστον είναι πιο ντόμπροι οι κινέζοι ρεε ...λένε θα φτιάξουμε κάτι "ακριβώς" σαν το iPhone...
Αλλά και οι Omniaδες έχουν να καυχιούνται για ένα κλώνο...

Sumsang Omnia

http://www.engadget.com/2009/02/08/keepin-it-real-fake-part-clxxxi-sumsang-omnia-cant-fool-anyo/
Χαχαχαχαχαχα.Άκου εκεί Sumsang!Χαχαχαχαχα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.502
Members
38.707
Νεότερο μέλος
Kesus