Εναντίωση - Defiance (2008)

Reaction score
59

Εναντίωση - Defiance (2008)

Βασισμένη σε αληθινά γεγονότα.

Μέσα στην καρδιά του Β Παγκοσμίου Πολέμου, τρεις εβραίοι, αδέλφια, δραπετεύουν από την Πολωνία στα δάση της Λευκορωσίας.

Εκεί θα ενσωματωθούν με την τοπική ανταρτική ομάδα και θα δώσουν τα πάντα στο χτίσιμο ενός χωριού, που στην ουσία θα είναι οχυρό.

[reliops=Defiance Trailer 2008][youtube]oIO8OI0JP50[/youtube][/reliops]

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 12 Φεβρουαρίου 2009

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Εναντίωση - Defiance (2008)

Eναμισο (1 1/2) αστερακι την αξιολογει ο Ν. Φενεκ_Νικολαϊδης! χμ... Ο Δανικας:137: τι αραγε;

Reaction score
59
Η Κριτικη του Δανικα !

Εβραίος... Ρομπέν των δασών

«Όλα σε ένα», δηλαδή και πολεμική ταινία, και για τα δεινά που υπέστησαν οι Εβραίοι από τους χιτλερικούςπου αποτελεί από μόνο του... «είδος» στο σινεμά- και περιπέτεια α λα Ρομπέν των Δασών, και ερωτική περιπέτεια, θέλησε να κάνει ο Έντουαρντ Ζούικ στην «Εναντίωση» (Defiance). Κι όπως συμβαίνει στη συντριπτική πλειονότητα ανάλογων περιπτώσεων- εκτός κι αν είσαι ιδιοφυΐα, κάτι που δεν ισχύει στη περίπτωση του Ζούικ...- το αποτέλεσμα είναι όλα και τίποτα. Κι αν σκεφτείς ότι το τελικό συναίσθημα που σου αφήνει το φιλμ είναι αυτό της ψιλο-αδιαφορίας, ε, τότε, είτε τη δεις είτε όχι, το ίδιο και το αυτό... Αν δε, απουσίαζε και ο Ντάνιελ Κρεγκ από το καστ, η αδιαφορία θα γραφόταν με κεφαλαία γράμματα...

Βασισμένη σε μια αληθινή ιστορία η «Εναντίωση» είναι μια επική περιπέτεια που εξελίσσεται στα δάση της Ανατολικής Ευρώπης στα χρόνια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου με ήρωες Εβραίους που δεν στέκονται με σταυρωμένα χέρια στις εκκαθαρίσεις των χιτλερικών, αλλά εναντιώνονται για τη σωτηρία και την τιμή τους, χωρίς να αποδέχονται το «σφάξε με αγά μου ν΄ αγιάσω»... Κύριο προσόν της ταινίας η αναβίωση των «παλιών, καλών πολεμικών ταινιών» του Χόλιγουντ (όπου το εβραϊκό λόμπι λύνει και δένει)... Μέχρι εδώ.

ΒΑΘΜΟΙ: 3 (μόνο για τον Ντάνιελ Κρεγκ)

τα νεα

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.744

Για να μην αρέσει στο Δανίκα, μάλλον θα μου αρέσει! :137:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.744
Απάντηση: Re: Εναντίωση - Defiance (2008)

Πας στοιχημα ?:116:
Εκτος αν εισαι Εβραιος της Πολωνιας !!!:136:
Τελικά δεν κρατήθηκα και την είδα... δηλαδή τα πρώτα 10 λεπτά σε κανονική κίνηση και το υπόλοιπο σε μεταβαλλόμενη, από 10x-120x !
Έτσι τέλειωσε γρήγορα η περιπέτειά μου! :114:

Reaction score
8

Ο Ντάνιελ Κρεγκ ειναι ολα τα λεφτα,καλο & το σκορ
απο τομ James Newton Howard,ομορφα & τα σκοτεινα
βουκολικα τοπια, αλλα απο εκει & περα τιποτα το ιδιαιτερο.
Οπως & να εχει συστηνεται για μια θεαση.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Εναντίωση - Defiance (2008)

Τελικά δεν κρατήθηκα και την είδα... δηλαδή τα πρώτα 10 λεπτά σε κανονική κίνηση και το υπόλοιπο σε μεταβαλλόμενη, από 10x-120x !
Έτσι τέλειωσε γρήγορα η περιπέτειά μου! :114:
Δεν με πιστεψες και δεν εβαλες και στοιχημα .:116:
Το Punisher θα σ΄αρεσει 1000% .:126:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.744
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εναντίωση - Defiance (2008)

Δεν με πιστεψες και δεν εβαλες και στοιχημα .:116:
Το Punisher θα σ΄αρεσει 1000% .:126:
Έχω δει μόνο το πρώτο τέταρτο (για να ξέρω τι με περιμένει μιας και δε μου αρέσουν οι εκπλήξεις). Δε μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα.
Έχει αυτήν την comics ατμόσφαιρα που με εκνευρίζει.
Περισσότερα στο αντίστοιχο thread...

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.893
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster