- Reaction score
- 0
Για τις δικες μου ερωτησεις κανεις?Τιποτα?:411:
σύμφωνα με αυτό το ποστ, η αντιπροσωπεία είναι η WAVEMOTION -210 9244505. Το siteΠαιδιά SOS!
Έπειτα από μακρόχρονη απουσία μου απ' το site, έχω σοβαρό πρόβλημα με τον AVR-355 τον οποίο απέκτησα τελικά έπειτα από πολλούς κόπους. Το μηχάνημα δούλεψε φανταστικά τις πρώτες 2-3 φορές που το λειτούργησα. Εκεί που ήμουν έτοιμος να σας γράψω τις εμπειρίες μου των τελευταίων ημερών και να πλέξω σοβαρά τα εγκώμια της εταιρίας, μου έτυχε το εξής ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ / ΚΟΥΦΟ / ΨΥΧΟΠΛΑΚΩΤΙΚΟ:
Σήμερα *σταμάτησε*, έτσι ξαφνικά, να μου δίνει εικόνα! Προφανώς κάϊκε το κύκλωμα βίντεο!!! Το έχω ξανακούσει να συμβαίνει μ' αυτό το μοντέλο. Μα τι γίνεται;;
Ποιός μπορεί λοιπόν να με συμβουλέψει ΠΟΥ να τον πάω;! Αγαπητέ Νίκο Αρβανιτάκη, αν όντως εργάζεσαι στην INT, μπορείς να μου πείς εσύ ενδεχομένως;
Βοήθεια παιδιά, έχω πάθει πλάκα μιλάμε!!!!!!
Α, και μη μου πείτε για ΡΕΣΕΤ και τέτοια, τα χω προσπαθήσει ΟΛΑ λέμε, αλλά... ΤΙΠΟΤΑ!!!
*ΒΟΗΘΕΙΑ*!!!
Η ΙΝΤ ειναι η μαμα εταιρεια της wavemotion.:107:
Παιδιά SOS!
Έπειτα από μακρόχρονη απουσία μου απ' το site, έχω σοβαρό πρόβλημα με τον AVR-355 τον οποίο απέκτησα τελικά έπειτα από πολλούς κόπους. Το μηχάνημα δούλεψε φανταστικά τις πρώτες 2-3 φορές που το λειτούργησα. Εκεί που ήμουν έτοιμος να σας γράψω τις εμπειρίες μου των τελευταίων ημερών και να πλέξω σοβαρά τα εγκώμια της εταιρίας, μου έτυχε το εξής ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ / ΚΟΥΦΟ / ΨΥΧΟΠΛΑΚΩΤΙΚΟ:
Σήμερα *σταμάτησε*, έτσι ξαφνικά, να μου δίνει εικόνα! Προφανώς κάϊκε το κύκλωμα βίντεο!!! Το έχω ξανακούσει να συμβαίνει μ' αυτό το μοντέλο. Μα τι γίνεται;;
Ποιός μπορεί λοιπόν να με συμβουλέψει ΠΟΥ να τον πάω;! Αγαπητέ Νίκο Αρβανιτάκη, αν όντως εργάζεσαι στην INT, μπορείς να μου πείς εσύ ενδεχομένως;
Βοήθεια παιδιά, έχω πάθει πλάκα μιλάμε!!!!!!
Α, και μη μου πείτε για ΡΕΣΕΤ και τέτοια, τα χω προσπαθήσει ΟΛΑ λέμε, αλλά... ΤΙΠΟΤΑ!!!
*ΒΟΗΘΕΙΑ*!!!
Γιατί είναι λογαριθμικό μέχρι αηδίας...δεν είναι πρόβλημα, ίσα ίσα είναι πολύ βολικό γιατί κάτι βράδια που θές να ακούσεις σιγά μπορείς και προσαρμόζεις με εκρίβεια το Volume εκεί που ακριβώς θές, ο παλιός Sony 940 που είχα μου έσπαγε τα νεύρα τα βράδια αφού άρπαζε με το παραμικρό. Ανέβαζε το Volume μέχρι εκεί που θές και άσε το Display να λέει ότι θέλει. Εκτός αν τον βάζεις τέρμα και δεν παίζει δυνατά που τότε σημαίνει ότι ο ενισχυτής σου έχει πρόβλημα (που δε νομίζω να εννοείς κάτι τέτοιο).ιδια ερώτηση και εγώ παιδιά.
Μέχρι το 35-45 το volume είναι πολύ χαμηλό απο εκεί και πάνω αρχίζει να πάιζσει σε υποφερτά και φυσιολογικά δυνατά επίπεδα.
Γιατί?
Από τη στιγμή που δεν παραμορφώνει, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.Ναι αλλα οταν φτανει να παιζει στην ενταση που θες και βρισκεται στο -1 -2 0db δεν υποτιθεται οτι ειναι επικινδυνο για τον ενισχυτη?Δεν ζοριζεται?
ακριβώς λογαριθμικό και οχι γραμμικό ειναι, απλά με τρομάζει ειδικά σε ταινίες το βράδυ που κοιμούνται οι μικρές οτι το εχω στο π.χ. 45 και οτι ξαφνικά θα αρχίσουν οι εκρήξεις και τα μπαμ μπούμ... ψυχολογικό είναι νομίζοντας οτι το εχεις στο μισο του φούλ...:119:Γιατί είναι λογαριθμικό μέχρι αηδίας...δεν είναι πρόβλημα, ίσα ίσα είναι πολύ βολικό γιατί κάτι βράδια που θές να ακούσεις σιγά μπορείς και προσαρμόζεις με εκρίβεια το Volume εκεί που ακριβώς θές, ο παλιός Sony 940 που είχα μου έσπαγε τα νεύρα τα βράδια αφού άρπαζε με το παραμικρό. Ανέβαζε το Volume μέχρι εκεί που θές και άσε το Display να λέει ότι θέλει. Εκτός αν τον βάζεις τέρμα και δεν παίζει δυνατά που τότε σημαίνει ότι ο ενισχυτής σου έχει πρόβλημα (που δε νομίζω να εννοείς κάτι τέτοιο).
Ο ηχος μεταφερεται στον ενισχυτη μεσω HDMI?να ξαναρωτησω κατι,η ενταση του ηχου του 255 σε μενα αρχιζει να γινετε αντιληπτη οταν φτανει πανω απο 60.εχει να κανει με τα watt των ηχειων μου?ειναι 120w.μηπως επειδη οταν ρυθμιζα τα ηχεια με το μικροφωνο ειχα το volume περιπου στο μισο?ρωταω γιατι οταν το εχω χαμηλα 20-30 σχεδον δεν ακουγετε καθολου
ναι με hdmi ειναι,βλεπω οτι συμβαινει και σε αλλους,οποτε οκ.τωρα απο εκει και περα τα ηχεια μου τα πισω και το κεντρικο ειναι 89db τα fr fl δεν ξερω.ΥΓ εχει ανεβασει ο 255 παρα πολυ το surround σε σχεση με τον yamaha που ειχαΟ ηχος μεταφερεται στον ενισχυτη μεσω HDMI?
Δοκιμασε να περασεις τον ηχο με coaxial η optical καλωδιο.ναι με hdmi ειναι,βλεπω οτι συμβαινει και σε αλλους,οποτε οκ.τωρα απο εκει και περα τα ηχεια μου τα πισω και το κεντρικο ειναι 89db τα fr fl δεν ξερω.ΥΓ εχει ανεβασει ο 255 παρα πολυ το surround σε σχεση με τον yamaha που ειχα
Μετα απο 325 περιπου προσπαθειες παντα τρωω στοπ στην παρουσα φαση.Initializing...
AVR didn't respond properly.
Please check connection between the computer and your AVR.
Video subsystem upgrade failed.
To recover, press the Standby/On switch on the front panel to turn AVR into
Standby mode.
Then press the switch again to turn your AVR back On.
Wait at least 30 seconds and then press upgrade to continue.