Harman Kardon AVR 355, AVR 255 & AVR 155 Receivers

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Re: Harman Kardon AVR 355, AVR 255 & AVR 155 Receivers

Επειδη δεν ειναι το φορτε μου τα ipod και τα παρελκομενα τους, νομιζω οτι βγαζει docking station η apple με εξοδο rca ωστε να το συνδεσεις σε μια aux εισοδο του avr.
Επειδή το iPhone/iPod/Apple είναι το φόρτε μου :137:, θα έλεγα να πάρει της Harman το Docking Station (Bridge II) γιά να το χειρίζεται από το Remote του AVR-355 και να γράφει τον τίτλο του τραγουδιού και το όνομα του Album/Artist στην οθόνη του ενισχυτή. Αν απλά θέλει μια πιο Universal λύση, ας πάει στη λύση που πρότεινες που θα είναι και συμβατή όχι μόνο με Harman.

Reaction score
0
Subcode σε ευχαριστω για τις διευκρινισεις για το καλωδιο.

Μαλλον θα παρω το dock station της harman γιατι υποθετω οτι θα εχει πολυ καλυτερη αποδοση, συμβατοτητα και πολυ μικρη οικονομικη διαφορα σε σχεση με καποια αλλα.

Ευχαριστω και τους δυο σας.

Πανος

Reaction score
7
Subcode σε ευχαριστω για τις διευκρινισεις για το καλωδιο.

Μαλλον θα παρω το dock station της harman γιατι υποθετω οτι θα εχει πολυ καλυτερη αποδοση, συμβατοτητα και πολυ μικρη οικονομικη διαφορα σε σχεση με καποια αλλα.

Ευχαριστω και τους δυο σας.

Πανος
Τίποτα φίλε μου, καλές αγορές :126:

Reaction score
8
Απλά προτίμησε κάποιο με μεγάλη διατομή των αγωγών 3-4mm (χωρίς τη μόνωση). Κάπως έτσι θα μοιάζει δηλαδή.
χμ...δεν μου μοιάζει για χοντρό αυτο ρε Τάσο μαλλον για φτηνό μου κάνει:142::142::142:

Και εγώ της TELE έχω και βγάζουν μια χαρά ήχο .Μέχρι πέρσι είχα τερματισμένα flat και πανάκριβα Nordost .Μετά την αλλαγή δεν πρόσεξα καμία απολύτως διαφορά.Οπως λέει και ο Τάσος μου πουλήσαν κροταλίες:609:

Reaction score
7
χμ...δεν μου μοιάζει για χοντρό αυτο ρε Τάσο μαλλον για φτηνό μου κάνει:142:

Και εγώ της TELE έχω και βγάζουν μια χαρά ήχο .Μέχρι πέρσι είχα τερματισμένα flat και πανάκριβα Nordost .Μετά την αλλαγή δεν πρόσεξα καμία απολύτως διαφορά.Οπως λέει και ο Τάσος μου πουλήσαν κροταλίες
:618: βρέ είναι το scaling της φωτογραφίας :137:...αφού του είπα 3-4mm χοντρό. Απλά θα μοιάζει εμφανισιακά με της φωτογραφίας με διάφανη μόνωση.
Ευκαιρία να πουλήσεις λοιπόν τον κροταλία σε κανένα ζωολογικό κήπο που είναι και άλλα ζώα :142:

Reaction score
0
Καλημερα φιλοι μου,

πηγα πηρα καλωδιακι διαφανο 3mm οχι της TELE απο τον ΚΑΤΟΥΜΑ.
Επισης πηρα και 8 μπανανες (4 ζευγοι) και εκανα τις ενωσεις. (απο αυτη τη μαρκα με αυτες τις μπανανες με βυσμα μπροστα http://www.hqproducts.com/eng/products/audiovideo/audioconnection/page_3/artl_HQSS7010/3)
Η ερωτηση μου τωρα ειναι η εξης. Καλα εκανα και τα εβαλα στις μπανανιτσες για ευκολο βαλε-βγαλε ή τελικα αυτη η ευκολια εχει καποιο χασιμο στον ηχο?

Πανος

Reaction score
50
Κοίταξε να δεις... θεωρητικά όσα περισσότερα παρεμβάλεις τόσο χειροτερεύει η απόδοση του ήχου. Νομίζω με σκέτο καλώδιο και καλά σφιγμένο πιθανόν να έχεις καλύτερη ποιότητα. Τώρα βέβαια αν στην πράξη θ' ακούσεις διαφορά ή όχι είναι άλλο θέμα. Από την άλλη κάποιοι θεωρούν ότι ορισμένες μπανάνες (μάλλον αρκετά υψηλότερης τιμής απ' τις δικές σου) επιδρούν θετικά. Διαλέγεις και παίρνεις :)

Αν δε βαριέσαι κάνε τις συνδέσεις με και χωρίς μπανάνες και κρίνεις ο ίδιος. Αν πάλι βαριέσαι άσε τις μπανάνες (απ' ότι κατάλαβα η τωρινή σύνδεσή σου τις περιλαμβάνει;) να'χεις την ευκολία. Υποψιάζομαι άλλωστε ότι μάλλον δεν είσαι απογοητευμένος απ' το αποτέλεσμα που έχεις ήδη :)

Reaction score
8
Κοίταξε να δεις... θεωρητικά όσα περισσότερα παρεμβάλεις τόσο χειροτερεύει η απόδοση του ήχου. Νομίζω με σκέτο καλώδιο και καλά σφιγμένο πιθανόν να έχεις καλύτερη ποιότητα. Τώρα βέβαια αν στην πράξη θ' ακούσεις διαφορά ή όχι είναι άλλο θέμα. Από την άλλη κάποιοι θεωρούν ότι ορισμένες μπανάνες (μάλλον αρκετά υψηλότερης τιμής απ' τις δικές σου) επιδρούν θετικά.
+1:444:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Harman Kardon AVR 355, AVR 255 & AVR 155 Receivers

Tωρα που τον εχω στα χερια μου βλεπω οτι τουλαχιστον οι βασικες εντολες δουλεουν μια χαρα με το Ηarmony one. Μηπως κατι δεν ειχες κανει σωστα?
Ολες οι εντολες του κανονικου τηλεχειριστου (sic) δουλευουν μια χαρα, δεν ειπα αυτο. Ειπα οτι απο τη Logitech κατεβηκαν στο One δεκαδες αλλοι κωδικοι που δε δουλευουν, μεταξυ των οποιων και καποιοι πολυ χρησιμοι, οπως π.χ. η δυνατοτητα με ενα πατημα να κανεις dim το vfd του ενισχυτη ή να τον βαλεις σε night mode κλπ. Αυτα δε δουλευουν και οπως και να το κανεις 8α ηταν βολικο να δουλευαν αντι να ακολουθεις μια διαδικασια 15 πατηματων. Κατα τ'αλλα το μονο που με χαλαει ειναι η ταχυτητα αποκρισης μεταξυ δυο διαδοχικων πατηματων που ειναι αργη παρα το tweaking που εχω κανει στους χρονους αποκρισης στο software της Logitech.

Reaction score
0
...μόλις πριν 5 λεπτά τέλιωσα με το upgrade του firmware,(ευτυχώς εγώ τον πήρα όπως είναι από το κουτί τον έβαλα πανω στο γραφείο δίπλα στο pc και σε 20 λεπτάκια είχα ξεμπερδέψει)....
Καλημερα σας,

πως μπορω να καταλαβω αν χρειαζεται το firmware ο AVR355?
που το βρισκω?
πως το περναω?

Γενικα δεν μπορω να πω οτι παρατηρω καποιο προβλημα αλλα αν υπαρχει γιατι ΟΧΙ?

Ευχαριστω,
Πανος

Reaction score
0
Μανο καλημερα,

ευχαριστω για την παραπομπη.
Αν το ελεγξω και δω οτι χρειαζεται το update, να παω να κατεβασω αυτο που δινει η harman για το Αμερικανικο μοντελο (AVR 354) ή καπου αλλου θα βρω για το δικο μου AVR 355?
Η διαδικασια να το περασω ποια ειναι?

Ευχαριστω,
Πανος

Reaction score
164
Μανο καλημερα,

ευχαριστω για την παραπομπη.
Αν το ελεγξω και δω οτι χρειαζεται το update, να παω να κατεβασω αυτο που δινει η harman για το Αμερικανικο μοντελο (AVR 354) ή καπου αλλου θα βρω για το δικο μου AVR 355?
Η διαδικασια να το περασω ποια ειναι?

Ευχαριστω,
Πανος
Θα κατεβάσεις για το δικό σου μοντέλο. Στη σελίδα με το download θα βρεις τις λεπτομέρειες της διαδικασίας. Συν ότι το ίδιο το πρόγραμμα σε οδηγεί βήμα-βήμα. Φρόντισε μόνο να έχεις άνετη πρόσβαση στο πίσω μέρος του ενισχυτή και να κάθεσαι κοντά. Γιατί διαφορετικά θα σε φάει ο δρόμος σήκω-πάτα-βγάλε-κάτσε-σήκω-βάλε-πάτα κοκ. :142:

Reaction score
0
Δυστυχως παιδες αφου βρηκα μετα βιας κοπως και παθων την σελιδα για το 355 (http://www.harmankardon.com/product...Language=ENG&cat=REC&prod=AVR 355/230&sType=C) δεν εχει πουθενα download update οπως εχει για το 354 (http://www.harmankardon.com/product...=&ky=7B04AE21CB05EA6F1A123136330CC0DF&#active).

Μηπως καπου αλλου να το βρω ή, ξανα-ρωταω, κανει και του 354?

Πανος

Reaction score
0
Καλημερα παιδες,

εχω τρελο προβλημα. Δεν μπορω με την καμια να συνδεση laptop ειτε αλλο φορητο Player και να το ακουσω απο τον ενισχυτη.
Για παραδειγμα περνω το Laptop, βαζω το καλωδιο στο headphones που ειναι καρφι απο την μια και απο την αλλη left & right (κοκκινο ασπρο οπως φωτο http://www.imageshack.gr/view.php?file=wsn8uclqohg4aym633cn.jpg), πατησα AUX στον ενισχυτη αλλα ηχο δεν εχω...
Το καλωδιο ειναι δοκιμασμενο και οντως λειτουργει σε αλλους παλιοτερους ενισχυτες!

Τι κανω λαθος?

Πανος

Reaction score
164
Τι κανω λαθος?
Πρέπει να αντιστοιχίσεις το AUX στις εισόδους που θα χρησμιοποιήσεις. Πάτησε το AVR (κάτω αριστερά) στο remote και ρύθμισε το audio input.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.819
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos