AΠΛΑ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ.....

Reaction score
2
Απλά θέλω να πληροφορίσω τον φίλο που αναφέρει για blind test
οτι τα παιχνίδια του σχιστομάτη παιρνούν το test άνετα
γιατί την ίδια γνώμη με την δική μου καλώς ή κακώς έχουν και άλλα 5 άτομα που έτυχε να τα ακούσουν και δεν είναι εντελώς άσχετα με τον χώρο...

Γιά τον φίλο που επίτελους μας εξήγησε το φαινόμενο placebo
που κακώς βέβαια το χρησιμοποιεί όταν δεν έχει σοβαρό αντίλογο..
ως παράγειγμα μπορώ να αναφέρω άτομα έσχετα στον χώρο που απλά άκουσαν διαφορές...το η μουσική ακούγεται πιό καθαρά
το κατάλαβαν...Placebo????maybe!!
όπως επίσης συνάφελφος που πρόχειρα έστησα ένα απο αυτά στο ταμπλώ του αυτοκινήτου του βάζοντας τον να μαρσάρει την μηχανή...απλά μου είπε...σχολιάζοντας...επί λέξη ....
ακούγεται πιό γλυκά τώρα !!!!!!!!
placebo??? και αυτό????

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: AΠΛΑ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ.....

Διότι όση σχέση έχει η Λίτσα Πατέρα με τη θεωρία της σχετικότητας, άλλη τόση σχέση έχουν τα "παιχνίδια αυτά" με την ακουστική οποιουδήποτε δωματίου.

Βρέ Κώστα μου
σε σέβομαι και σαν ειδικό στην ακουστική χώρων....πέρα απο τις όσες άλλες ειδικότητες....στον χώρο έχεις...
Μήπως το όση σχέση...τόση σχέση....
αφορά και κάποιους απο εμάς???
ΔΕΝ τα έχεις ακούσει τα παιχνίδια...
σίγουρα...!!!!!!!!
Θα σε παρακαλούσα να ακούσεις πρώτα τα παιχνίδια
και μετα να γράψεις κάτι.....

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138
Απάντηση: AΠΛΑ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ.....

Έχω ελάχιστη σχέση με την ακουστική χώρων, αρκετά καλή σχέση με τη Φυσική και τα Μαθηματικά του γυμνασίου, και ολική και αδιάσπαστη σχέση με την Κοινή Λογική. Το πρόβλημα δεν είναι αν ακούγονται αυτά τα πωσταλέν, που δεν ακούγονται, και ούτε αν επιδρούν στο άκουσμα του κινητήρα μέσα στο αυτοκίνητο - σιγά μη ρυθμίζουν και το λάμδα, τί άλλο θα ακούσω πια!! Το πρόβλημα είναι πως αυτοί οι τσαρλατάνοι με το περίσσειο θράσος εξακολουθούν να είναι έξω από τη φυλακή και χωρίς να τους έχουν μπουγελώσει με πίσσα και πούπουλα, αφ' ενός, και αφ' ετέρου, το ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα είναι πως υπάρχουν κορόιδα που τους πιστεύουν, αντί να τους έχουν πάρει με τα γιαούρτια. Αυτό είναι το πρόβλημα.

Reaction score
2
Re: Απάντηση: AΠΛΑ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ.....

Έχω ελάχιστη σχέση με την ακουστική χώρων, αρκετά καλή σχέση με τη Φυσική και τα Μαθηματικά του γυμνασίου, και ολική και αδιάσπαστη σχέση με την Κοινή Λογική. Το πρόβλημα δεν είναι αν ακούγονται αυτά τα πωσταλέν, που δεν ακούγονται, και ούτε αν επιδρούν στο άκουσμα του κινητήρα μέσα στο αυτοκίνητο - σιγά μη ρυθμίζουν και το λάμδα, τί άλλο θα ακούσω πια!! Το πρόβλημα είναι πως αυτοί οι τσαρλατάνοι με το περίσσειο θράσος εξακολουθούν να είναι έξω από τη φυλακή και χωρίς να τους έχουν μπουγελώσει με πίσσα και πούπουλα, αφ' ενός, και αφ' ετέρου, το ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα είναι πως υπάρχουν κορόιδα που τους πιστεύουν, αντί να τους έχουν πάρει με τα γιαούρτια. Αυτό είναι το πρόβλημα.
χαχαχαχαχαχα

:143::143::135::135:

Ρε παιδιά εγώ high εντάς δεν είμαι αλλά ειλικρινά όταν είδα αυτό το thread με τις αυγουλιέρες πραγματικά απόρησα πως ορισμένοι πιστεύουν πως τέτοιες αυγουλιέρες βελτιώνουν τον ήχο...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Εγώ μπορώ να δεχτώ ότι σε μερικά συστήματα το μαντζαφλάρι κάνει διαφορές στον ήχο. Ακόμη κι έτσι όμως, το θέμα είναι ότι πρόκειται για εντελώς λανθασμένη προσέγγιση που οδηγεί σε λανθασμένα συμπεράσματα και κατ' επέκταση παραπλάνηση του καταναλωτή. Υπό αυτήν την έννοια συμφωνώ με τον Κώστα ότι κάτι τέτοιοι πρέπει να μπούνε στην φυλακή.

...

Reaction score
2
όπως επίσης συνάφελφος που πρόχειρα έστησα ένα απο αυτά στο ταμπλώ του αυτοκινήτου του βάζοντας τον να μαρσάρει την μηχανή...απλά μου είπε...σχολιάζοντας...επί λέξη ....
ακούγεται πιό γλυκά τώρα !!!!!!!!
placebo??? και αυτό????
Συγγνώμη σοβαρά μιλάς?

Reaction score
6
Να ρωτήσω κάτι κι εγώ που με ενδιαφέρει;

Έχω ένα αυτοκίνητο 19 χρονών και η μηχανή έχει κραδασμούς στο ρελαντί.
Με αυτά υπάρχει περίπτωση να γλυτώσω ή ν' αλλάξω λάδια;

Μου είπαν ότι λόγω φθοράς καλύτερα να βάλω 15w50.

Το έκανα και από τότε έχω καλύτερο σάουντστειτζ! :142:

Χωρίς μετρήσεις και κάτι χειροπιαστό δεν πα να λέει ότι φτιάχνει και φασολάδα...

Reaction score
2
Τώρα που το λες διάβασα πριν λίγο σε ένα thread για έναν χρήστη που έχει πρόβλημα με τις χαμηλές του sub.Τρίζει λέει το σαλόνι - πόρτες - έπιπλα.Νομίζω πως του βρήκαμε τη λύση...Δύο συστοιχίες από αυτά σε κάθε μπαλκονόπορτα και το πρόβλημα λύθηκε.

:142::142::142:

Reaction score
2
Re: Απάντηση: AΠΛΑ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ.....

Ας μιλήσουμε για την κοινή λογική και τα προβήματα....

1.Δεν είχα και δεν έχω καμμία σχέση
με την ακουστική χώρων

2.Το ότι δεν ακούγονται???τα πωςταλεν???? το γράφεις επειδή τα άκουσες και δεν υπήρχε διαφορά???? απλά πές το ....ή δεν τα έχεις ακούσει που εξακολουθώ να το πιστεύω γιά εσένα και απλά έχεις γνώμη.

3.Το κάποιοι τσαρλατάνοι εξακολουθούν να τα πουλούν???
Απλά σου απαντώ ότι άν ήταν απλά τσαρλατάνοι
τα προϊόντα τους δεν θα είχαν αυτή την αντιμετώπιση που έχουν εκτός Ελλάδας...
μην μου πείς ότι βρήκες αρνητικές κριτικές.... για τα πωςταλέν

3.Το ότι υπάρχουν καροϊδα που τους πιστεύουν??
Εγώ να δεχθώ οτι είμαι καροϊδο ...
οι εκτός Ελλάδος και αυτοί???κοροϊδα είναι?????
Λίγο κράτει..Φίλε

Και κάτι τελευταίο...

Που αφορα τα όσα εκφέρεις ως γνώμη
ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα είναι πως υπάρχουν κορόιδα που τους πιστεύουν, αντί να τους έχουν πάρει με τα γιαούρτια. Αυτό είναι το πρόβλημα.

Φιλικά

Reaction score
2
Εγώ μπορώ να δεχτώ ότι σε μερικά συστήματα το μαντζαφλάρι κάνει διαφορές στον ήχο. Ακόμη κι έτσι όμως, το θέμα είναι ότι πρόκειται για εντελώς λανθασμένη προσέγγιση που οδηγεί σε λανθασμένα συμπεράσματα και κατ' επέκταση παραπλάνηση του καταναλωτή. Υπό αυτήν την έννοια συμφωνώ με τον Κώστα ότι κάτι τέτοιοι πρέπει να μπούνε στην φυλακή.

πρόκειται για εντελώς λανθασμένη προσέγγιση???? που οδηγεί σε λανθασμένα συμπεράσματα???? και κατ' επέκταση παραπλάνηση του καταναλωτή???????ΣΥΜΦΩΝΩ!! ΑΛΛΑ η γνώμη ορίσμένων πόσο βαρύνουσα μπορεί να είναι???και όχι απλά γραφική????
Υπό αυτήν την έννοια συμφωνώ με τον Κώστα ότι κάτι τέτοιοι πρέπει να μπούνε στην φυλακή.
ΤΟ ΙΔΙΟ και εγώ ...χώρος υπάρχει γιά όλους .....και γιά φτύσιμο επίσης....

Reaction score
2
Φίλε IRON θέλω να μου απαντήσεις ειλικρινά.Μην το πάρεις σαν ειρωνικό σχόλιο. Πραγματικά θεωρείς πως τοποθετώντας ένα από αυτά τα αντικείμενα στο αυτοκίνητο ο ήχος του κινητήρα ακούγεται πιο γλυκός?Δηλαδή εσύ άκουσες διαφορά στον ήχο του κινητήρα?

Reaction score
2
Φίλε IRON θέλω να μου απαντήσεις ειλικρινά.Μην το πάρεις σαν ειρωνικό σχόλιο. Πραγματικά θεωρείς πως τοποθετώντας ένα από αυτά τα αντικείμενα στο αυτοκίνητο ο ήχος του κινητήρα ακούγεται πιο γλυκός?Δηλαδή εσύ άκουσες διαφορά στον ήχο του κινητήρα?
Αν δεν άκουγα διαφορές
με τα παιχνίδια αυτά
να είσαι σίγουρος οτι θα είχα κάνει μούγκα στην στρούγκα......

Φυσικά και άκουσα διαφορές.....
εσύ γιατί πιστεύεις ότι επιμενω στο θέμα?????

1.Γιατί είμαι κουφός και ΔΕΝ ακούω οτι ΔΕΝ υπάρχουν διαφορές με τα πωςταλέν που συμπέραναν κάποιοι...??

2.Οτι εγώ και καμία 10ριά άτομα που τα άκουσαν έχουντας την γνώμη οτι πραγματικά παίζουν!!!!!είναι έτοιμοι να τα αγοράσουν...
απλά κατέχονται απο το φαινόμενο placebo που κάποιοι άλλοι καλοθελητές έγραψαν στον χώρο???

3.Το ότι έχω ποσοστά απο τίς πωλήσεις του σχιστομάτη στην Ελλάδα?????

4.Το ότι τόσος αρνητικός σχολιασμός γράφθηκε στο νήμα για ένα προϊόν που δεν πουλειέται εντός Ελλάδος μόνο..
σε αντίθεση με προϊόντα που μόνο εντός Ελλάδος μπορούν να πουληθούν και απο τους περισσότερους και καλοθελητές είχαν θετικότατο σχολιασμό.....δεν σε κάνει να αναρωτηθείς???

5.H έγραψα κάτι χωρίς καμμία ιδιοτέλεια
γιατί πράγματικά ακούς διαφορές... και για να σταματήσει η στρούγκα???

ΥΓ.Μέχρι στιγμής απο όσους είχα την τιμή να μου απαντήσουν
δεν διάβασα εντυπώσεις ακούγοντας τα...
άν δεν σε βάζει και αυτό σε σκέψεις δεν φταίω εγώ.

Reaction score
4
Απάντηση: Re: AΠΛΑ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ.....

Αν δεν άκουγα διαφορές
με τα παιχνίδια αυτά
να είσαι σίγουρος οτι θα είχα κάνει μούγκα στην στρούγκα......

Φυσικά και άκουσα διαφορές.....
εσύ γιατί πιστεύεις ότι επιμενω στο θέμα?????
.....
....
Λοιπόν, προτείνω να το δοκιμάσουμε αυτό.

Αμάξι έχουμε, δανείσου τα άλλη μια φορά να κάνουμε το test.
Αν περάσουν, το εξετάζουμε αναλυτικότερα. :126:

Το θέμα είναι:
Πόσες φορές στις 10 μπορείς να τα 'ακούσεις' στο αυτοκίνητο ?
Θα έχουμε και ένα μηχανάκι να τα απομακρύνει ικανοποιητικά, από το σημείο του test.

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.096
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67