Τηλεκοντρολ στο Pc.

Reaction score
4
Λοιπον ψαχνω για τηλεκοντρολ στον υπολογιστη.
Θα ηθελα να ανοιγω προγραμματα και οποια απο αυτα δεχονται και shortcuts να μπορω να τα προγραμματισω ωστε να τα δουλευω μονο απο το τηλεκοντρολ.
Συγκεκριμενα με ενδιαφερει να χειριζομαι το Foobar.

Εχει κανεις να προτεινει κατι ή εχει δοκιμασει καποιο με επιτυχια?

Reaction score
2
Μπορείς να πάρεις κάποιο iMon.To HTPC μου έχει ενσωματωμένο δέκτη ir και έδινε μαζί και το remote και είμαι ικανοποιημένος από τις λειτουργίες του. Μπορείς να το προγραμματίσεις να κάνει ότι θέλεις και για όποια εφαρμογή θέλεις.Μόνο μειονέκτημα ότι είναι με υπέρυθρες και πρέπει να κοιτάει το κουτί για να "παίξει".

Δες τη σελίδα της εταιρίας εδώ.

Εκτός από ir remotes έχει και rf τα οποία προσωπικά θα προτιμούσα.

Δες επίσης αυτά εδώ της ricavision.
και δες και στο e-shop και στο hacshop.

Μην βιαστείς όμως,μπορεί κάποιος να έχει κάτι καλύτερο να προτείνει.

PS:Μήπως έχεις Iphone?

Reaction score
150
Εγώ πάλι που δοκίμασα και Imon και Logitech, και διάφορα front ends πάλι στο κλασικό της Microsoft θα κατέληγα.

Βέβαια κατέληξα σε Keyboard Blutooth το Logitech Dinovo Edge που έχει και touchpad. Και το Dinovo Mini πήρα αλλά το έβαλα αλλού.

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: Τηλεκοντρολ στο Pc.

Υπάρχει τίποτε ανάλογο σε iPhone?
Για πες....
Υπάρχει το airmouse!Εγκαθιστάς την εφαρμογή Airmouse στο iphone και την Airmouse server στο Pc.Δουλεύει μέσω wifi.Το Iphone μετατρέπεται σε ποντίκι ή πληκτρολόγιο και μπορείς να βάλεις και μερικά function keys!Δες περισσότερες πληροφορίες εδώ.

EDIT:Επίσης δουλεύει είτε με την αφή είτε με το accelerometer του iphone!Ότι σε βολεύει το διαλέγεις εσύ!

Reaction score
4
Απάντηση: Τηλεκοντρολ στο Pc.

Thanks για τις προτασεις.
Εχω HTC Cruise και σημερα οπου εψαχνα βρηκα ενα προγραμμα που δουλευει με το Foobar και θα το τσεκαρω.
Αλλα μαλλον παω για κανονικο τηλεκοντρολ να μην μπλεκω.

Reaction score
1.214
Απάντηση: Re: Τηλεκοντρολ στο Pc.

Εγώ πάλι που δοκίμασα και Imon και Logitech, και διάφορα front ends πάλι στο κλασικό της Microsoft θα κατέληγα.
Μηπως εχουμε περισσοτερα στοιχεια (καποιο λινκ ) για αυτο ?

:121:

Reaction score
1.214

Και επειδη τωρα το προσεξα συνεχιζω με αφελεστατη ερωτηση..:121:

Πρεπει να εχεις εγκατεστημενη την συγκεκριμενη εκδοση windows xp media center ? Στις αλλες εκδοσεις δεν παιζει ? :121:

Reaction score
6

Το "ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ MICROSOFT Media Center Edition" παίζει και σε Vista Home Premium και σε Ultimate κανονικά ...

Σε "απλά" XP Professional δουλεύει μόνο αν του περάσεις το "Update Rollup 2 for eHome Infrared Receiver for Windows XP Media Center Edition 2005 (KB912024)" :
http://www.microsoft.com/downloads/...f1-0ac9-433b-b488-4cab82f31dc8&DisplayLang=en

Reaction score
2

Να παρω αυτο να τελειωνω ε ?
(να δω αμα πιανει τον truepath μου μεσα :120:)

Thanks!!
Φίλε μου αυτό το μηχανάκι μου έχει λύσει τα χέρια. Τι να πρωτοπώ για το logitech dinovo mini. Μια φορτιση 10 λεπτών και βγάζει 1 μήνα!!!! Βεβαια δεν έχει δυνατότητα να προγραμματιστεί αλλά πίστεψε με δεν θα το μετανοιώσεις.Το μόνο πρόβλημα είναι αυτό του θορύβου.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

Να παρω αυτο να τελειωνω ε ?
(να δω αμα πιανει τον truepath μου μεσα :120:)

Thanks!!
Πιάνει, πιάνει! Είναι Bluetooth και δεν καταλαβαίνει τίποτα! :126:

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τηλεκοντρολ στο Pc.

Φίλε μου αυτό το μηχανάκι μου έχει λύσει τα χέρια. Τι να πρωτοπώ για το logitech dinovo mini. Μια φορτιση 10 λεπτών και βγάζει 1 μήνα!!!! Βεβαια δεν έχει δυνατότητα να προγραμματιστεί αλλά πίστεψε με δεν θα το μετανοιώσεις.Το μόνο πρόβλημα είναι αυτό του θορύβου.
Τι προβλημα θορυβου εχει ? :111:

Reaction score
2
Αν έχεις παρατηρήσει το Dinovo mini έχει ένα πλαστικό καπάκι που όταν το ανοίγεις ανοίγει αυτόματα και ο φωτισμός του πληκτρολογίου.

Όταν λοιπόν ανοίξεις το καπάκι ακούς ένα ελαφρύ μπζζζζζζζζ για λίγα δευτερόλεπτα (2-3) και μετά όλα οκ.

Πολλοί χρήστες δεν το έχουν ακούσει καθώς κάθε αυτί ακούει διαφορετικά.Το δικό μου είναι high end μάλλον.:136::136: :142::142:

Reaction score
4

Αν έχεις παρατηρήσει το Dinovo mini έχει ένα πλαστικό καπάκι που όταν το ανοίγεις ανοίγει αυτόματα και ο φωτισμός του πληκτρολογίου.

Όταν λοιπόν ανοίξεις το καπάκι ακούς ένα ελαφρύ μπζζζζζζζζ για λίγα δευτερόλεπτα (2-3) και μετά όλα οκ.

Πολλοί χρήστες δεν το έχουν ακούσει καθώς κάθε αυτί ακούει διαφορετικά.Το δικό μου είναι high end μάλλον.:136: :142::142:
Ενταξει μικρο το κακο.
Το "mouse" του ειναι βολικο ?

(Βρε εσυ μονοφαγα ασε και κανα smile και για εμας):137:

Reaction score
2
Για το μέγεθος του παραείναι βολικό.Είναι η μεγαλύτερη μου επένδυση στο 2008 αυτό το πραγματάκι.Τότε που το πήρα είχε 110 ευρώ.Έχει κάνει 100 φορές απόσβεση.

PS:Τι παίζει με τα smilies πλάκα πλάκα?

Reaction score
4

Για το μέγεθος του παραείναι βολικό.Είναι η μεγαλύτερη μου επένδυση στο 2008 αυτό το πραγματάκι.Τότε που το πήρα είχε 110 ευρώ.Έχει κάνει 100 φορές απόσβεση.

PS:Τι παίζει με τα smilies πλάκα πλάκα?
Ωραια αυτο θα παρω να τελειωνω γιατι φοβαμαι οτι το τηλεκοντρολ δεν θα μου παιξει οπως φανταζομαι.
(4 smilies max και αμα εχει βαλει ο αλλος 4 πρεπει να του σβησεις 1 για να εμφανιστει το δικο σου:137:)

Many thanks σε ολους.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.559
Members
38.716
Νεότερο μέλος
Κ.Κωνσταντίνος