AΠΛΑ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ.....

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Λοιπόν I have got news for you.
Παρά τα συμπεράσματα που προκύπτουν από προσεκτική παρατήρηση ομάδος χαϊεντάδων, η γη ΔΕΝ είναι επίπεδη.

...

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: AΠΛΑ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ.....

φιλε μου δε ξερω εαν παιζουν η δεν παιζουν αυτα τα πραγματα που λες οτι δοκιμασες.
Αλλα πολλα απο τα παιδια που σου απαντησαν δεν πιστευουν οτι αξιζει να χρησιμοποιησεις καλωδια ηχειων ακριβοτερα απο τα Goertz MI2 η αλλα καλωδια ρευματος εκτος του ηλεκτρολογου ακομα και εαν τους πεις οτι ακους τη διαφορα σε blind test.

Ειναι δυσκολο να πεισεις για τα συγκεκριμενα tweaks χωρις το αλλο placebo, αυτο των μετρησεων... Το ιδιο placebo που κανει τους ανθρωπους που ακουν μηχανηματα σαν τα Halcro να πιστευουν οτι παιζουν καλα επειδη μετρανε και καλα...
Θέλεις απάντηση?
Δέν μπορείς να πείσης κανέναν στο χώρο φυσικά
και δεν είναι αυτό το ζητούμενο απο εμένα......
Δέν ξέρω αν το κατάλαβες αυτό..

Τώρα για το πολλά απο τα παιδιά δεν πιστεύουν....στο τάδε ή στο δείνα και γιά το παράδειγμα καλωδίων που εσύ αναφέρεις....
απλά ερωτώ?
άν πήγαν στην έκθεση φέτος....τα παιδιά
Μήπως??πήραν μυρωδιά το τι γινόταν στα καλώδια????

Αν θες να μάθεις το τι κάνουν τα παιχνίδια απλά δοκίμασετα.

Δεν με ενδιαφέρουν οι μετρήσεις ....ούτε οι θεωρείες των ειδικών
περί μετρήσεων χώρων κλπ. ξέρεις πολύ καλά οτι αυτό είναι παραμυθάκι...

Και κάτι άλλο

Reaction score
4
Απάντηση: Re: AΠΛΑ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ.....

Λοιπόν I have got news for you.
Παρά τα συμπεράσματα που προκύπτουν από προσεκτική παρατήρηση ομάδος χαϊεντάδων, η γη ΔΕΝ είναι επίπεδη.

...
Κατι ειχα ψυλλιαστει οταν ειδα τις τιμες στα racks που κυκλοφορουν :107:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Δεν με ενδιαφέρουν οι μετρήσεις ....ούτε οι θεωρείες των ειδικών περί μετρήσεων χώρων κλπ. ξέρεις πολύ καλά οτι αυτό είναι παραμυθάκι...
:114::114::114:
Οι μετρήσεις και η επιστήμη της ακουστικής χώρων είναι το παραμυθάκι και τα ματζαφλάρια είναι η υπέρτατη αλήθεια. Η απίστευτη κατάντια του χόμπι. Από μια ασχολία τεχνολογίας έχει γίνει παπαρολογία ολκής. Πίστευε και μη ερεύνα, άκου με τα αυτιά σου, βλέπε με τα μάτια σου κλπ διότι δεν μπορείς να διαννοηθείς ότι υπάρχουν κι άλλα κριτήρια που εσύ δεν κατέχεις. Κι επειδή δεν τα κατέχεις, είναι σαν να μην υπάρχουν. Η λογική του σύγχρονου έμπορα και συνεπώς του σύγχρονου πελάτη.

Η γη που λέγαμε ΔΕΝ είναι επίπεδη και μάλιστα γυρίζει κιόλας. Όσοι χαϊεντάδες την είδαν πάντως με τα μάτια τους, διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους ότι δεν κινείται καθόλου. Άσε που δεν είδαν πουθενά καμπύλες. Δείτε την κι εσείς με τα μάτια σας και μετά τα λέμε.

...

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: AΠΛΑ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ.....

Φιλικά θα ξεκινήσω και εγώ.

Ξέρεις τι συμβαίνει..., υπάρχουν κάποιοι που γνωρίζουν και κάποιοι που δεν γνωρίζουν.
Καλό είναι να ανήκεις στους πρώτους
Αλλά και να μην ξέρεις δεν είναι απαραίτητο να τα μάθεις όλα, οπότε ρωτάς και καλείσαι να απαντήσεις στο παρακάτω.

ΑΣΚΗΣΗ:Ποιος είναι ποιος και γιατί ;

ΙRΟΝ
Αν αισθάνεσαι ωραία από αυτό που άκουσες και το θέλεις, πάρτο κανείς δεν χάνει από εδώ.
Μην αναπαράγεις όμως θεωρίες που δεν αποδεικνύονται και λογικές που δεν εξηγούνται.

Αν θες να κάνεις το σωστό, μελέτησε λίγο την ακουστική και θα βρεις μόνος σου τι χρειάζεσαι.

Αυτό το 'προς τα έτσι' δηλαδή.

Γνωρίζω???ΔΕΝ γνωρίζω????..να ανήκω στούς πρώτους??????
ΕΕΕΕΕ ΟΧΙ βέβαια!!!!
Να σε ρωτήσω κάτι?????
Γιά να μάθω οτιιδήποτε θα πρέπει να απευθυνθώ στους Εντός Ελλάδας ασχολούμενους σχετικούς με το αντικειμένο φίλους? ή στους Εκτός Ελλάδας????άσχετους

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Αν θες να κάνεις το σωστό, μελέτησε λίγο την ακουστική και θα βρεις μόνος σου τι χρειάζεσαι.
Αν κολλήσεις βουβωνική πανώλη, μελέτησε λίγο την ιατρική και θα βρεις μόνος σου τι χρειάζεσαι. Πιθανότατα θα βοηθήσουν και οι σκορπιοί Κούβας που βοηθάνε και στον καρκίνο.
Γιά να μάθω οτιιδήποτε θα πρέπει να απευθυνθώ στους Εντός Ελλάδας ασχολούμενους σχετικούς με το αντικειμένο φίλους? ή στους Εκτός Ελλάδας????άσχετους
Εκτός Ελλάδας, εκτός! Το ξένο πράμα όπως και να το κάνουμε είναι καλύτερο, έχει άλλον αέρα, άλλη φινέτσα. :114:

...

toulou

Δικαναλίδης
Reaction score
2.341
Απάντηση: AΠΛΑ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ.....

ΣΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ. Θέλει ρώτημα; Σ' αυτούς που άκουσαν διαφορές με το μαραφέτι εκτός χώρου ακρόασης.

Reaction score
2

:114::114::114:
Οι μετρήσεις και η επιστήμη της ακουστικής χώρων είναι το παραμυθάκι και τα ματζαφλάρια είναι η υπέρτατη αλήθεια. Η απίστευτη κατάντια του χόμπι. Από μια ασχολία τεχνολογίας έχει γίνει παπαρολογία ολκής. Πίστευε και μη ερεύνα, άκου με τα αυτιά σου, βλέπε με τα μάτια σου κλπ διότι δεν μπορείς να διαννοηθείς ότι υπάρχουν κι άλλα κριτήρια που εσύ δεν κατέχεις. Κι επειδή δεν τα κατέχεις, είναι σαν να μην υπάρχουν. Η λογική του σύγχρονου έμπορα και συνεπώς του σύγχρονου πελάτη.

Η γη που λέγαμε ΔΕΝ είναι επίπεδη και μάλιστα γυρίζει κιόλας. Όσοι χαϊεντάδες την είδαν πάντως με τα μάτια τους, διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους ότι δεν κινείται καθόλου. Άσε που δεν είδαν πουθενά καμπύλες. Δείτε την κι εσείς με τα μάτια σας και μετά τα λέμε.

...
Η απίστευτη κατάντια του χώρου είναι να προσπαθούμε να επιβάλουμε γνώμη...
Δυστυχώς μέχρι στιγμής ακόμα εμπιστεύομαι τα αυτιά μου....
Οι ασχολούμενοι με την ακουστική χώρων είναι μία λύση...
Τα ματζαφλάρια μπορεί να είναι μία άλλη.....
Ο στόχος είναι ο ίδιος με διαφοτετικούς δρόμους ίσως...

Reaction score
2

Αν κολλήσεις βουβωνική πανώλη, μελέτησε λίγο την ιατρική και θα βρεις μόνος σου τι χρειάζεσαι. Πιθανότατα θα βοηθήσουν και οι σκορπιοί Κούβας που βοηθάνε και στον καρκίνο.
Εκτός Ελλάδας, εκτός! Το ξένο πράμα όπως και να το κάνουμε είναι καλύτερο, έχει άλλον αέρα, άλλη φινέτσα. :114:

...
Και είναι και σοβαρότεροι στον τρόπο που σκέφτονται και εκφράζονται....ίσως

Reaction score
2
Γμτ, τό 'ξερα ότι κάτι τρέχει με αυτούς εδώ! :143::142:
http://www.alaska.net/~clund/e_djublonskopf/Flatearthsociety.htm
Τι να πει κανείς...Τι τρέλλα κουβαλάνε μερικοί άνθρωποι!Το κορυφαίο βέβαια είναι ότι το "Evidence section" είναι "under construction"!Χαχαχαχα!Μάλλον κάπου κόλλησαν οι επιστήμονες τους!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Οι ασχολούμενοι με την ακουστική χώρων είναι μία λύση... Τα ματζαφλάρια μπορεί να είναι μία άλλη.....
Ο στόχος είναι ο ίδιος με διαφοτετικούς δρόμους ίσως...
Όσο λόγω άγνοιας εσύ ή και άλλοι χομπίστες εξακολουθείτε να πιστεύετε αυτά τα κατασκευάσματα είναι μια "άλλη λύση", ότι δηλαδή κάποιοι όλως τυχαίως ανακάλυψαν την Αμερική, τόσο η audio βιομηχανία θα το εκμεταλλεύεται και θα απαξιώνει τεχνολογικά το χόμπι, καλώντας σας να αγοράσετε κάθε τόσο μια καινούρια π@παριά. Εσείς φυσικά θα εξακολουθείτε να έχετε προβληματικά συστήματα, οπότε θα είστε διαρκώς ευάλωτοι και ευκολόπιστοι. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και με τα καλώδια.

Ένας καλός έμπορος audio (δηλαδή γνώστης) φυσιολογικά θα ντρεπόταν να πουλήσει τέτοια πράγματα. Βέβαια ακόμη κι αυτός θα υποκύψει μπροστά στο κέρδος. Για τους άσχετους δεν συζητώ, βούτυρο στο ψωμί τους.

...

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.436
Παρατηρώ ότι για άλλη μια φορά το θέμα των καλωδίων σχεδόν υπερίσχυσε του αρχικού θέματος.
Είναι γεγονός ότι τις λιγότερο ευδιάκριτες αλλαγές σε ένα σύστημα τις προκαλούν τα καλώδια.
Είναι επίσης γεγονός ότι το 90% από εμάς που ασχολούμαστε με το σπορ των συστημάτων ήχου είμαστε κουφοί (έχουν γίνει σχετικές τυφλές δοκιμές στην Ελλάδα και σε δοκιμαστές συσκευών από περιοδικά και σε αντιπροσώπους).

Συνδιάστε τα παραπάνω και βγάλτε συμπεράσματα.
Το placebo έχει γενικότερη ισχύ νομίζω όπως και το... αφού δεν μπορώ να το ακούσω εγώ δεν υπάρχει. Εγωισμός νομίζω πως λέγεται!

toulou

Δικαναλίδης
Reaction score
2.341
Απάντηση: AΠΛΑ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ.....

Λοιπόν παίδες σας πληροφορώ ότι η π@π@ριά μάλον ήταν παρούσα στην τελευταία έκθεση! Η τουλάχιστον κάτι που της έμοιαζε.
Στερεωμένη στον τοίχο δωματίου με τα θαυμάσια οβάλ αμφίπολα (μου διαφεύγει το όνομά τους) από συνθετικό υλικό που κατασκευάζουν στην Αυστραλία (νομίζω) πρώην μηχανικοί της B&W.
Όταν ρώτησα τον Αγγλόφωνο υπεύθυνο που την καμάρωνε, μου απάντησε με ήρεμα εξώκοσμο newage ύφος, οτι δρα όπως οι καμπάνες και άλλα ανάλογα κατασκευάσματα στους Βουδιστικούς ναούς, απελευθερώνοντας ή κάτι τέτοιο, την ενέργεια του χώρου.
Μετά πήγα να ρωτήσω κάτι για το baffle-step των ηχείων και μου είπε οτι δεν είναι τεχνικός.
Φυσικά...

Reaction score
1.030
Εγώ απλά θα πρότεινα να δοκιμάσετε μία κουρτίνα που θα ανοιγοκλείνει πίσω από το σύστημα, πιστέψτε με η διαφορά που θα ακούσετε θα είναι τόσο μεγάλη που όλα αυτά τα "θυμιατά" ούτε που θα τα θυμάστε.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Εγώ λέω να κάνουμε ακρόαση με παντελόνι και χωρίς παντελόνι. Η διαφορές θα είναι τεράστιες. :142:

...

toulou

Δικαναλίδης
Reaction score
2.341
Απάντηση: Re: AΠΛΑ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ.....

...Είναι επίσης γεγονός ότι το 90% από εμάς που ασχολούμαστε με το σπορ των συστημάτων ήχου είμαστε κουφοί (έχουν γίνει σχετικές τυφλές δοκιμές στην Ελλάδα και σε δοκιμαστές συσκευών από περιοδικά και σε αντιπροσώπους).

Συνδιάστε τα παραπάνω και βγάλτε συμπεράσματα.
Το placebo έχει γενικότερη ισχύ νομίζω όπως και το... αφού δεν μπορώ να το ακούσω εγώ δεν υπάρχει. Εγωισμός νομίζω πως λέγεται!
Είναι επίσης γεγονός ότι αυτοί που "δεν είναι κουφοί ίσα-ίσα εκπαιδευμένοι, και μπορούν να το ακούσουν, άρα υπάρχει", στις προκλήσεις για συμμετοχή σε blind tests συστηματικά την κάνουν κατσίκα...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.095
Members
38.528
Νεότερο μέλος
Nikos67