Most visitors online was 3241 , on 28 Sep 2025
ισχύει ότι είπαμε και στο φίλο πιο πάνω.Ειμαι και έγω στην ίδια φάση με τον φίλο str0s. Ακούω πιο πολύ μουσική παρά βλέπω ταινίες. Εχω καταλήξει στον YAMAHA 661 και ψάχνω για ηχεία. Τι ηχεία θα προτείνατε με αυτό τον ενισχυτή? Είτε δαπέδου είτε βάσης. Κύρια χρήση μουσική (Jazz, country, rock και λιγη κλασική) .Όριο τιμής τα 250 ευρω
Κατ' αρχήν ο ενισχυτής που θα πάρεις θα κοιτάξεις να υποστηρίζει τουλάχιστον LPCM μέσω HDMI για να μπορέσεις να εκμεταλευτείς πλήρως τις δυνατότητες ήχου του PS3.Καλημέρα σε πρώτη φάση...
Και γω νέος είμαι σε αυτό και δεν θα έκανα τπτ, αλλά βρέθηκα με μια SAMSUNG LE40M87BD και θέλω να την εκμεταλλευτώ...Και μιας και υπάρχει ήδη αυτό το thread για να μην ανοίγω ένα ίδιο είπα να γράψω εδώ τις απορίες μου.
Θα έπαιρνα ένα από τα έτοιμα συστήματα Home cinema αλλά ήθελα να το συνδιάσω με ps3...Έμαθα και ότι αυτά,είναι καλά μόνο για ταινίες και καθότι μ αρέσει να ακούω κ μουσική, άρχισα να το ψάχνω για ξεχωριστά κομμάτια...
Δυστηχώς στην παρούσα φάση δε μπορώ να δώσω περισσότερα από 1500 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου και του PS3)... Σε ένα κατάστημα -Δεκεμβρη 2008-μου πρότειναν για ηχεία,τα ROISTER HT 4000 στα 549 ευρώ και για ενισχυτές ή της PIONEER το VSX-417 269 ευρώ ή της MARANTZ το SR 400 S ή 4000 S (δε μπορώ να ξεκαθαρίσω τη γράφει στο χαρτί) για 499 ευρώ...
Τι γνώμη έχετε για τα παραπάνω...
Ξέρω ότι τα χρήματα που διαθέτω είναι λίγα για να έχω και ποιότητα και δύναμη...Ίσως αν έδινα βάση στον ενισχυτή και κάτοπιν να αγόραζα σιγά σιγά τα ηχεία...Αν μπορείτε να βοηθήσετε,θα σας ήμουν υπόχρεως.