X Factor (Eλληνικό)? "Μαύρα μεσάνυχτα'' και κάτι....

Reaction score
5
Re: Απάντηση: X Factor (Eλληνικό)? "Μαύρα μεσάνυχτα'' και κάτι....

YΓ. Αυτός ο άνθρωπος παρά την εικόνα που εκπέμπει προς τα έξω έκανε καριέρα παρακαλώ πολύ από το πουθενά από την τηλεόραση!!!!!!!
Εδώ θα είχε φύγει από την πρώτη μέρα όπως έφηγε μια φίλη μου που είχε κάνει σπουδές στην Αγγλία.....
Fedra μας, αυτό και μόνο σε βάζει σε σκέψεις, έτσι δεν είναι;

Reaction score
8
Ώπα; Τι έγινε ρε παιδιά; Οι οπαδοί της νεοελληνικής νοοτροπίας και κουλτούρας γράφουν ότι στο εξωτερικό, άκουσον, άκουσον, στο εξωτερικό...και στην Αμερική (from all places), τα κάνουν καλύτερα απ'ότι εδώ;
Κάποιος υποστηρίζει ότι αλλού "Το ταλέντο αναδεικνύεται και προβάλλεται σωστά!"
Κάποιος άλλος θέλει να πλακώσει στο ξύλο τους έλληνες δημιουργούς!

Μην τα λέτε αυτά έτσι ξαφνικά...κάποιος θα νόμιζε ότι αλλάξατε γνώμη...

Άσε που τι να μας πούνε από ταλέντα οι βάρβαροι ρε. Εμείς έχουμε Σάκη, ε, Σάκη...και πάλι Σάκη. Αυτόν έχουμε, αυτόν εμπιστευόμαστε. Τον στέλνουμε και στην Eurovision κάθε χρονιά, μιας και βαριόμαστε να βρούμε άλλους.
Ωχ αδερφέ...

Φιλικά έτσι...σε κουβέντα να βρισκόμαστε δηλαδής...

Ακη....................:136:

Ποιος αλλαξε γνωμη βρε;;;

Θα σε βολευε. Αλλα δεν. Το να γνωριζει καποιος, που χωλαινει και το που ειναι σωστος ειναι νομιζω οτι καλυτερο.

Ε, οπως και να το κανουμε, σε θεματα μουσικης και πολυ περισσοτερο, σε θεματα μουσικης παιδειας, η χωρα μας ειναι εκατομμυρια ετη φωτος πισω απο τις ξενες χωρες.

Πιστεψε με ομως οτι αυτο δεν με κανει να ντρεπομαι που ειμαι Ελληνας...:126:

Αν θελω να πλακωσω καποιους δημιουργους, ειναι διοτι το μονο που ψαχνουν ειναι να βαλουν οτι περισσοτερο μπορουν στις τσεπες τους, εστω κι αν εχουν ταλεντο και μπορουν να γραψουν αριστουργηματα.
Τουτοι εδω λοιπον προμοταρονται απο τις διαφορες εταιριες οι οποιες ως γνωστον, κατεχουν πολυ καλα το αθλημα του star system και κανουν πλυση εγκεφαλου στους "αδαεις" συμπατριωτες μας, με αποτελεσμα να γεμιζουν οι πιστες απο γαρυφαλλα και οι τσεπες των διασκεδαστων με ευρα τα οποια πληρωνετε για να πατε να τους ακουσετε. (Καλα να παθετε).

Κατα τα αλλα ................ αυτα..:137:

Υ.Γ : Τσιμπησε ο ψαρακλας ετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.......................

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Απάντηση: X Factor (Eλληνικό)? "Μαύρα μεσάνυχτα'' και κάτι....

Fedra μας, αυτό και μόνο σε βάζει σε σκέψεις, έτσι δεν είναι;
Χρόνια τώρα :121:

Reaction score
5
Υ.Γ : Τσιμπησε ο ψαρακλας ετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.......................
Δεν ρίχνω παραγάδι βρε, άλλοι κάνουν τέτοια...:114:
Εγώ γράφω αυθόρμητα, χωρίς 'σκοπούς'. Τεσπά...

Reaction score
40
Απάντηση: X Factor (Eλληνικό)? "Μαύρα μεσάνυχτα'' και κάτι....

Η μπαλαρίνα που τραγουδάει.....:105: Ε εσύ μην τολμήσεις να πατήσεις το κουμπί εντάξει? Μόνο 10 χρονών είμαι και....πάρε και μια κορώνα:114:
Hollie Steel I Could Have Danced All Night My Fair Lady on Britains Got Talent APRIL 25 2009
[YOUTUBE]7-wd0e-3UA0&feature=related[/YOUTUBE]

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster