Οι 5 κορυφαίες ροκ μπάντες

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.684
Απάντηση: Οι 5 κορυφαίες ροκ μπάντες

Δηλαδη οι Eagles είναι ροκ και οι Beatles όχι ; :111:
Για να μην παρεξηγούμαστε...
Για μένα (και για τις επίσημες καταγραφές) και οι 2 είναι. Τώρα αν κάποιοι δεν τους θέλουν δε μπορώ να κάνω κάτι... :140:

Reaction score
40

Δηλαδη οι Eagles είναι ροκ και οι Beatles όχι ; :111:

καλα είστε φοβεροί τύποι :137:
:405::405:

To είπε όμως ο Άλεξ και έτσι...δεν πρέπει να τον κατακρίνουμε...άποψή του είναι

Το τι πιστεύω εγώ ότι είναι ροκ δεν έχει σημασία

Reaction score
8
Κατα την ταπεινη μου γνωμη, ανθρωπος που ακουει ροκ και δεν εχει σε περιοπτη θεση την δισκογραφεια των Beatles, μαλλον δεν μπορει να εχει γνωμη γενικοτερα για την ροκ.

Ας Βαλω και γω με τη σειρα μου 5 group (δεν μου αρεσει η εννοια "μπαντα", μου θυμιζει.........του Δημου)

1. Pink Floyd
2. Qween
3. Cockney Rebel
4. Nazareth
5. Dire Straits και Nightwish.

Εκλεψα λιγακι στο 5. Αλλα δεν μπορουσα να βαλω 6.....γιαυτο.:405:

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Οι 5 κορυφαίες ροκ μπάντες

Κατα την ταπεινη μου γνωμη, ανθρωπος που ακουει ροκ και δεν εχει σε περιοπτη θεση την δισκογραφεια των Beatles, μαλλον δεν μπορει να εχει γνωμη γενικοτερα για την ροκ.

Ας Βαλω και γω με τη σειρα μου 5 group (δεν μου αρεσει η εννοια "μπαντα", μου θυμιζει.........του Δημου)

1. Pink Floyd
2. Qween
3. Cockney Rebel
4. Nazareth
5. Dire Straits και Nightwish.

Εκλεψα λιγακι στο 5. Αλλα δεν μπορουσα να βαλω 6.....γιαυτο.:405:
που είναι σε ''περιοπτη θεση'' μέσα στή λίστα σου οι σκάθαροι...γιατί δεν τους :111::121:
σα να έβαλες στην πάντα ''την μπάντα'':))))

Reaction score
40

Όσο ροκ είναι οι The Box Tops (Box Tops - The Letter) άλλο τόσο είναι και οι σκάθαροι:142:

Reaction score
8
DΔεν τους εβαλα στην παντα βρε.....

Τους θεωρω εκτως συναγωνισμου. Ελπιζω βεβαια, να κανεις πλακουλα λεγοντας οτι οι Beatles δεν ειναι rock group.......:107:

Reaction score
40

DΔεν τους εβαλα στην παντα βρε.....

Τους θεωρω εκτως συναγωνισμου. Ελπιζω βεβαια, να κανεις πλακουλα λεγοντας οτι οι Beatles δεν ειναι rock group.......:107:
Δεν κάνω πλάκα σοβαρά μιλάω... δεν είναι rock και το έχω πει κατ' επανάλληψη σε αυτό το θρεντ και για ποιους λόγους:116:

Reaction score
8
Με προκαμες.....................Ηθελα να βαλω μια επεξηγηση.

Ποτε δεν ειναι αργα ομως.

Ειναι rock-pop συγκροτημα, το οποιο ομως εχει επιρεασει ενα καρο μεταγενεστερων ροκ συγκροτηματων.

Reaction score
6
Είναι τα πάντα και rock και pop(ular) και ό,τι θέτε.

Και συνήθως στα 10 καλύτερα album έχουν καμιά 4άδα.

http://www.theofficialcharts.com/stats-your_top_albums.php

Ψάξτε όπου θέλετε. Σε όλο τον κόσμο συμφωνούν ΟΛΟΙ ότι η καλύτερη ροκ μπάντα είναι οι Beatles.

Υποκειμενικά για τον καθένα μπορεί να είναι οποιοσδήποτε.

Σύνηθες το φαινόμενο εν Ελλάδι να το παίζουμε διαφορετικοί και πιο έξυπνοι από τον υπόλοιπο κόσμο. Δε μου κάνει καμία εντύπωση.

Άλλωστε εμείς ανακαλύψαμε το ροκ... :142::142:
http://www.12830.gr/themata/oi-ellhnes-theoi-kai-thees-sth-Rock-mousikh.html

Reaction score
8

Και συνήθως στα 10 καλύτερα album έχουν καμιά 4άδα.

http://www.theofficialcharts.com/stats-your_top_albums.php

Ψάξτε όπου θέλετε. Σε όλο τον κόσμο συμφωνούν ΟΛΟΙ ότι η καλύτερη ροκ μπάντα είναι οι Beatles.

Υποκειμενικά για τον καθένα μπορεί να είναι οποιοσδήποτε.

Σύνηθες το φαινόμενο εν Ελλάδι να το παίζουμε διαφορετικοί και πιο έξυπνοι από τον υπόλοιπο κόσμο. Δε μου κάνει καμία εντύπωση.

Άλλωστε εμείς ανακαλύψαμε το ροκ... :142::142:
Πες τα pleo γιατιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι........................ αντε μη α.:141::142:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.684

Tι να πει κι ο υπόλοιπος κόσμος;
Εδώ τι λένε... :121: :144:

Reaction score
1.844

... Είναι rock-pop συγκρότημα, το οποίο όμως έχει επηρεάσει ένα κάρο μεταγενέστερων ροκ συγκροτημάτων.
Αυτό σωστό είναι. Αλλά και κάποια blues groups ήταν η απαρχή κάποιων άλλων (πολλών) ροκ καλλιτεχνών. Αυτό δεν σημαίνει πως ο Muddy Waters π.χ. ήταν ροκ. :601:

Επίσης σωστό είναι πως είναι το ευρύτερα αποδεκτό group. Αλλά rock δεν είναι! Τουλάχιστον τότε που μεσουρανούσαν κανείς ροκάς δεν τους θεωρούσε ρόκερς. Τώρα, με την πάροδο του χρόνου, η ιστορία αλλοιώνεται, όπως άλλωστε συνηθίζεται. Ήταν η πιπινομουσικοί της εποχής ... :125:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.684

Τουλάχιστον τότε που μεσουρανούσαν κανείς ροκάς δεν τους θεωρούσε ρόκερς.
Αυτές είναι ελληνικές πρωτοτυπίες Δημήτρη! :136: :137:

Reaction score
40

ΝΑΙ ΝΑΙ Πίτα σουβλάκι γύρος απ'όλα :143:

Άλλωστε εμείς ανακαλύψαμε το ροκ...
Στο τελευταίο που έγραψες θα συμφωνήσω και είναι αυτό που αναιρεί τα πάντα.....άρα να υποθέσουμε ότι οι ''Ελληνες'' είναι οι πραγματικοί ροκάδες?:136:

Reaction score
8
Δηλαδη με το συμπαθιο κιολας ......... το "dizzy miss lizzie" τo " a hard day's night" το "hold me tight" (που αν του προσθεσεις συγχρονο ηχο με δυο κιθαρες distorted μια καλη drum και ενα bass, θα μπορουσε να ειναι ενα σημερινο heavy τραγουδι), που τα κατατασετε εσεις, σε ποια μουσικη σκηνη.

Reaction score
40

Αυτό σωστό είναι. Αλλά και κάποια blues groups ήταν η απαρχή κάποιων άλλων (πολλών) ροκ καλλιτεχνών. Αυτό δεν σημαίνει πως ο Muddy Waters π.χ. ήταν ροκ. :601:

Επίσης σωστό είναι πως είναι το ευρύτερα αποδεκτό group. Αλλά rock δεν είναι! Τουλάχιστον τότε που μεσουρανούσαν κανείς ροκάς δεν τους θεωρούσε ρόκερς. Τώρα, με την πάροδο του χρόνου, η ιστορία αλλοιώνεται, όπως άλλωστε συνηθίζεται. Ήταν η πιπινομουσικοί της εποχής ... :125:
Μήπως κατεβένεις υποψήφιος στις εκλογές? Θα σε ψήφιζα σου λέω:128:

Reaction score
40

Δηλαδη με το συμπαθιο κιολας ......... το "dizzy mss lizzie" τo " a hard day's night" το "hold me tight" (που αν του προσθεσεις συγχρονο ηχο με δυο κιθαρες distorted μια καλη drum και ενα bass, θα μπορουσε να ειναι ενα σημερινο heavy τραγουδι), που τα κατατασετε εσεις, σε ποια μουσικη σκηνη.

:142::142: ποιό αυτό το ποπάκι?
http://www.youtube.com/watch?v=ShrdKHeAel0

Μα καλά με το ΑΝ αργότερα σε σύγχρονο ήχο στο έκανα και ταραντέλα ΗIP-ΗΟΡ και τα λοιπά.....

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Re: Οι 5 κορυφαίες ροκ μπάντες

:142::142: ποιό αυτό το ποπάκι?
http://www.youtube.com/watch?v=ShrdKHeAel0

Μα καλά με το ΑΝ αργότερα σε σύγχρονο ήχο στο έκανα και ταραντέλα ΗIP-ΗΟΡ και τα λοιπά.....
Αν και δεν μιλησα γιαυτο, εστω και αυτο ομως, σημερα θα ηταν κομματαρα.

Θελω απλα να πω, οτι τα κομματια τους ειχαν ροκ βασεις. Τοτε βεβαια δεν υπηρχαν τα σημερινα pedals, amps, distortions και με αυτα που διεθεταν αυτα επαιζαν.

Η μηπως μου πειτε παλι οτι το "come together" ειναι και αυτο ποπ.
Ακουστε μονο το bass το παιζει και μετα μιλαμε.

Reaction score
40

Μη μιλάμε για βάσεις γιατί θα αστειευτώ και θα γράψω πως πολλές ξανθές έχουν σκούρα:126: βάση...:129:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis