- Reaction score
- 8
Α καλα τοτε.............:143:
Πέστα χρυσόστομε!!!!!!!!!!!!!Αν και δεν μιλησα γιαυτο, εστω και αυτο ομως, σημερα θα ηταν κομματαρα.
Θελω απλα να πω, οτι τα κομματια τους ειχαν ροκ βασεις. Τοτε βεβαια δεν υπηρχαν τα σημερινα pedals, amps, distortions και με αυτα που διεθεταν αυτα επαιζαν.
Η μηπως μου πειτε παλι οτι το "come together" ειναι και αυτο ποπ.
Ακουστε μονο το bass το παιζει και μετα μιλαμε.
Εσύ και ο Λιακό ένα πράγμα:137:Πέστα χρυσόστομε!!!!!!!!!!!!!
Αλλά που να ξέρουν οι.... "κουτόφραγκοι" από ροκ... :143:
Αφού και οι... Beatles... Έλληνες ήταν!!!!! :142::142:
Ντεκαντάνς από τότε! :136:Μη μιλάμε για βάσεις γιατί θα αστειευτώ και θα γράψω πως πολλές ξανθές έχουν σκούρα:126: βάση...:129:
Όλα τα πρόβατα σε ένα (1) μαντρί:122:Και αν θέλετε να μιλήσουμε για το ποιος επηρέασε βαθειά τις κοινωνικές μάζες...
[YOUTUBE]L7jcB_v5inc[/YOUTUBE]
Για να δω κάτι αντίστοιχο από άλλους. :144:
Όλα τα πρόβατα σε ένα (1) μαντρί:122:
Το τι λένε κατόπιν εορτής οι αναλύσεις των μουσικοκριτικών, η wikipedia ή τα περιοδικά, είναι άνευ σημασίας. Το σημαντικό είναι, (μιας και δεν έχουν περάσει 1000 χρόνια από τότε), τι γινόταν την εποχή που το group έγραφε μουσική. Και την εποχή εκείνη οι ρόκερς ήταν με τους ρόκερς και τα κοριτσούδια τρέχανε πίσω από τον Μακ-γλυκαναλατίδη. Προσπάθησαν οι Beatles (ο Λένον δηλαδή). Αναμφισβήτητα από τα πιο σημαντικά groups ever. Αλλά τα σύκα σύκα και η σκάφη σκάφη. Ρωτήστε και κανέναν μεγαλύτερο για το πνεύμα που επικρατούσε τότε. Βεβαίως την έννοια του "ροκ" την έχουμε ξεχειλώσει τόσο πολύ, που και ο Χρύσανθος ο πόντιος, θέλει να λέει ότι ροκάρει. Της υποκατηγορίας το κάγκελο γίνεται με τα είδη της ροκ. Αν θέλει κάποιος να εντάξει και τα σκαθάρια σε ένα είδος δεν χάθηκε ο κόσμος.Τουλάχιστον τότε που μεσουρανούσαν κανείς ροκάς δεν τους θεωρούσε ρόκερς.
Μιλάς για να παίζει rock group μπροστά σε πολύ κόσμο; :125:... Όταν μου βρεις κάτι αντίστοιχο τα ξαναλέμε. Από ένα συγκρότημα έτσι; Η σύγκριση είναι πάντα ένας προς έναν.
:605:
Ειδικά αν "αυτός" είναι ο αντικειμενικός Pleo, συμφωνώ απόλυτα! :119:... Της υποκατηγορίας το κάγκελο γίνεται με τα είδη της ροκ. Αν θέλει κάποιος να εντάξει και τα σκαθάρια σε ένα είδος δεν χάθηκε ο κόσμος.
Όχι, μιλάω για αυθορμητισμό του πλήθους σε άλλη φάση από συναυλία.Μιλάς για να παίζει rock group μπροστά σε πολύ κόσμο; :125:
Ειδικά αν "αυτός" είναι ο αντικειμενικός Pleo, συμφωνώ απόλυτα! :119:
Ο Βασιλιάς και oι Beatles ήταν για την ακρίβεια αυτοί που τα άλλαξαν όλα.
Όλοι οι υπόλοιποι είναι παιδιά τους.
Κατα την ταπεινη μου γνωμη, ανθρωπος που ακουει ροκ και δεν εχει σε περιοπτη θεση την δισκογραφεια των Beatles, μαλλον δεν μπορει να εχει γνωμη γενικοτερα για την ροκ.
Γελα οσο θες, κοιτα μονο μην παρεξηγηθεις εσυ.:137:Αν γελασω ,θα παρεξηγηθεις?
H ηλικία σου (47) είναι πραγματική? Νομίζω οι σημερινοί 60αρηδες άκουγαν Beatles και Stones στα νιάτα τους.Οταν ειμουν παιδι πριν γνωρισω το δακρυ...........οχι αυτο ειναι αλλη ιστορια (Ζαγωραιος), ακουγαμε τα σκαθαρια, περναμε τις εναεριες κιθαρες και παιζαμε και χοροπηδαγαμε σαν μουρλοι στον ρυθμο του rock 'n roll. Σημερα, ξαφνικα πεσαμε ολοι σαν ειδημονες να απαξιωσουμε τους παντες και τα παντα. Ε ρε σανιδα βρεμενη που θελουμε...............( κι εγω μαζι)
Τα δυο πρωτα τα καταλαβαινω, αν και αμφιβαλω...........:116:Δεν απαξιωνουμε ,απλα εχουμε γουστο ,αποψη και προτεραιοτητες!
Οχι φιλε μου. Δυστυχως δεν ειναι. 62 ειμαι. Ξερεις ποσα μου ζητησε ο κυρ Καφατος για να μου βαλει αυτη την ηλικια (και με τα χιλια ζορια δηλαδη)...........ασε καλυτερα να μην σου πω και το εκθεσω.H ηλικία σου (47) είναι πραγματική? Νομίζω οι σημερινοί 60αρηδες άκουγαν Beatles και Stones στα νιάτα τους.