Οι 5 κορυφαίες ροκ μπάντες

Reaction score
40
Απάντηση: Οι 5 κορυφαίες ροκ μπάντες

Βρε Νίκο αυτός ο δισκος που έβαλες είναι αντιγραφή σχεδόν του ρυθμού της εποχής ποιό να πούμε το
Sweet Georgia Brown Tony Sheridan and The Beatles rare ?track
http://www.youtube.com/watch?v=sEpzkX1Oov4

ένας ήταν ο βασιλιάς τότε:126:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Οι 5 κορυφαίες ροκ μπάντες

η μουσικη ως ανωτερη πνευματικη δημιουργια εχει σαν σκοπο και σαν αποτελεσμα την ψυχ-αγωγια δηλ αγει την ψυχη σε ενα ανωτερο επιπεδο συνειδητοτητας και λειτουργιας ενω οταν εχει σαν σκοπο την διασκεδαση λειτουργει σε ενα κατωτερο επιπεδο προσφορας προσκαιρο σαν αποτελεσμα και φτωχοτερο σε περιεχομενο διοτι τοτε δεν ψυχαγωγει αλλα δια-σκεδαζει δηλ.σκορπα την θλιψη απο τον μοχθο της καθημερινοτητας ,ουδεν μεμπτον θα ελεγα αλλα καλο θα ειναι οταν μιλαμε για τετοιες εννοιες και μορφες τεχνης και εκφρασης να διαχωριζουμε και να οριοθετουμε την λεπτη γραμμη που περιγραφει το περιεχομενο τους δηλ .να υπαρχει στην συζητηση μας αυτο που οι αρχαιοι ημων προγονοι ονομαζαν σαν προυποθεση <κοινος τοπος> για να υπαρχει επικοδομητικη ανταλλαγη αποψεων.
ψυχ-αγωγια
Ναι ΟΚ αλλά με το διασκεδαστες εννoούσε κάτι άλλο ο xfader.

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Οι 5 κορυφαίες ροκ μπάντες

Βρε Νίκο αυτός ο δισκος που έβαλες είναι αντιγραφή σχεδόν του ρυθμού της εποχής ποιό να πούμε το
Sweet Georgia Brown Tony Sheridan and The Beatles rare ?track
http://www.youtube.com/watch?v=sEpzkX1Oov4

ένας ήταν ο βασιλιάς τότε:126:
Ένας είναι ο Βασιλιάς :624:

Reaction score
8
Εγω σταματω εδω. Δεν ειμαι ικανος να τα βγαλω περα με ολους τους ειδημονες. Αισθανομαι λιγος. Γιαυτο την κανω με ελαφρα πηδηματακια.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.602
Απάντηση: Re: Οι 5 κορυφαίες ροκ μπάντες

Εγω σταματω εδω. Δεν ειμαι ικανος να τα βγαλω περα με ολους τους ειδημονες. Αισθανομαι λιγος. Γιαυτο την κανω με ελαφρα πηδηματακια.
Βρε Βασίλη, αυτά τα θέματα είναι για χαβαλέ. :137:
Ο καθένας βάζει το δικό του γούστο στην κορυφή της εκάστοτε λίστας και έτσι όλοι είναι ικανοποιημένοι (για τον εαυτό τους...).
Το παράξενο είναι ότι κάποιοι σοβαρεύουν και ψιλοπαρεξηγούνται. :117:

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Re: Οι 5 κορυφαίες ροκ μπάντες

Βρε Βασίλη, αυτά τα θέματα είναι για χαβαλέ. :137:
Ο καθένας βάζει το δικό του γούστο στην κορυφή της εκάστοτε λίστας και έτσι όλοι είναι ικανοποιημένοι (για τον εαυτό τους...).
Το παράξενο είναι ότι κάποιοι σοβαρεύουν και ψιλοπαρεξηγούνται. :117:
Αν εννοεις εμενα, δεν παρεξηγηθηκα. Απλα βαριεμαι. Ειμαι πολυ απλος ανθρωπος και δεν μπορω την ορθια διανοηση. Sorry.......:120:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.602
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Οι 5 κορυφαίες ροκ μπάντες

Αν εννοεις εμενα, δεν παρεξηγηθηκα. Απλα βαριεμαι. Ειμαι πολυ απλος ανθρωπος και δεν μπορω την ορθια διανοηση. Sorry.......:120:
Όχι βέβαια, δεν εννοούσα εσένα.
Καλά κάνεις και βαριέσαι, γιατί έτσι κι αλλιώς δεν έχεις να κερδίσεις κάτι με το να διαφωνείς στα σοβαρά με κάποιον διαδικτυακό "αντίπαλο".

Reaction score
40

Για ποιούς ειδήμονες μιλάς?:121: Ανπιπαράθεση απόψεων κάνουμε γιατί αν κάποιος γράψει ότι έχει μόνο αυτός δίκιο για τις μουσικές του προτιμήσεις θα είναι για γέλια.
Μια διαδυκτιακή κουβεντούλα κάνουμε και αν καταφέρουμε μέσα από αυτή να μάθουμε καμιά νέα πληροφορία που δεν γνωρίζαμε ε καλό είναι αυτό δεν είναι κακό!!!

Reaction score
40

Τι λέγαμε? α ναι για ροκ μπάντες...

Λοιπόν εχθές έσπαγα το κεφάλι μου να θυμηθώ ένα τραγούδι που είχαν τραγουδήσει τα σκαθάρια.....μόλις σήμερα μου ήρθε στο μυαλό είναι το γνωστό τελικά....'''money (that's what I want)
δηλαδή αυτό...
http://www.youtube.com/watch?v=_iDRPJ6TuDs
Τι ακούμε εδώ? ελαφρώς ροκάρουν? εμ βέβαια με ξένα κόλυβα έκαναν μνημόσυνο
Koμματάρα ολκής......όμως αυτό όπως και άλλα πολλά μέχρι το 1965 ήταν επανεκδόσεις παλιών τραγουδιών και το λέω αυτό γιατί το συγκεκριμένο τραγούδι είναι αυτό του 1959
Barret Strong - Money (That's what I want)
http://www.youtube.com/watch?v=_oNrreaCeDY&feature=related
Όμως είναι ροκιές όπως τις εννοούμε σήμερα?

Για να δούμε το ίδιο καμμάτι σε 2 ακόμα εκτελέσεις
Money ( That's What I Want ) - Flying Lizards HQ
http://www.youtube.com/watch?v=598nWAiqW8I
Είναι ροκ εκτέλεση ? μπα....όμως έχει το σπόρο μέσα του...

Αυτό όμως είναι ροκ
Great White - "Money" - The Ritz - NY - 1988
http://www.youtube.com/watch?v=qT6jpQdZdfU&feature=related
Η κιθάρα παίρνει φωτιά η φωνή βρυχάται βαρύγδουπα τα ντραμς τα σπάνε και ο ήχος είναι σκληρός....πήραμε τον σπόρο και τον κάναμε δέντρο!!
Όμως ποιά εκδοχή είναι η πιό γνωστή από όλες? γιατί?

Reaction score
40

Αυτό το τραγούδι το τραγούδησαν σχεδόν όλα τα μεγάλα συγκροτήματα της ροκ μουσικής και είναι ένας κατ'εξοχήν χάρτης πορείας :126:

Reaction score
0

Η "συζήτηση" που γίνεται στα θέματα Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού πιο παραγωγική είναι από αυτό το τόπικ...

'Ασχετο αλλά ακούω το καινούριο των U2 αυτή τη στιγμή και ως τώρα δε μου πολυαρέσει.

Reaction score
40

Η "συζήτηση" που γίνεται στα θέματα Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού πιο παραγωγική είναι από αυτό το τόπικ...

'Ασχετο αλλά ακούω το καινούριο των U2 αυτή τη στιγμή και ως τώρα δε μου πολυαρέσει.
Ε τότε πήγαινε κατά εκέι να μην σε κρατάμε:138:

Reaction score
40

Κατά την ταπεινή μου γνώμη(άποψη:609:) το καλύτερο άλμπουμ των σκαθαριών ήταν το

Με το κομμάτι που πραγματικά μου αρέσει το οποίο γράφτηκε το 1969 The Beatles - I Me Mine
http://www.youtube.com/watch?v=w1z0YAXkG_s&feature=related

και λίγο αυτό..

Reaction score
40

Για αυτό το τραγούδι The Beatles - I Me Mine ο Harrison είπε καποτε.....
Quoted from Harrison: "[I Me Mine is] about the ego, the eternal problem." The set of pronouns which forms the song's title is a conventional way of referring to the ego in a Hindu context. For example, the Bhagavad Gita 2:71-72 can be translated as "They are forever free who renounce all selfish desires and break away from the ego-cage of "I," "me," and "mine" to be united with the Lord. This is the supreme state. Attain to this, and pass from death to immortality." Perhaps unconsciously, the song also reflects Harrison's reaction to the clashes of egos in the Beatles' painful closing days as a group.

Reaction score
6
Για σκεφτείτε:

Revolver>Sgt. Peppers>White Album>Abbey Road>Let it Be.

Και μόνο ότι αυτά βγήκαν το ένα μετά το άλλο αρκεί για να καταταγούν στην κορυφή... :116:

Εγώ είμαι μεταξύ Abbey Road και White Album από πλευράς προτίμησης.

Reaction score
40

Για σκεφτείτε:

Revolver>Sgt. Peppers>White Album>Abbey Road>Let it Be.

Και μόνο ότι αυτά βγήκαν το ένα μετά το άλλο αρκεί για να καταταγούν στην κορυφή... :116:

Εγώ είμαι μεταξύ Abbey Road και White Album από πλευράς προτίμησης.
Nαι σκεφτόμαστε όμως και τις ημερομηνίες....:126: όταν η ροκ ψυχεδέλεια έκανε τα δικά της και προς το τέλος και όχι σε όλα τους τα κομμάτια έβαλαν στοιχεία αυτής.....

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.879
Members
38.514
Νεότερο μέλος