HTC TOUCH 3G

Reaction score
44
Σκέφτομαι να πάρω το htc touch 3g,

(πανέμορφο το διαβόλι)
αλλά η διαφορα τιμής ανάμεσα στα ελληνικά καταστήματα και το expansys είναι περίπου 130€.
Αξίζει το επιπλέον κόστος μόνο για τα ελληνικά που έχει περασμένα από την μαμά του;
Ξέρω ότι μπορείς να κατεβάσεις ελληνικό πληκτρολόγιο για τα σουμουσού απλώς το μενού θα είναι στα αγγλικά.

Reaction score
175
Απάντηση: HTC TOUCH 3G

Δεν ειναι κριμα με το που θα το παρεις να το σκισεις;

Και μετα η ace γιοκ σερβις.

Reaction score
44
Από ότι ξέρω το ελληνικό πληκτρολόγιο είναι ένα προγραμματάκι για να μπορείς να πληκτρολογείς ελληνικούς χαρακτήρες στον κατάλογο και τα μυνήματα το οποίο απλώς κάνεις install,δεν πειράζει την rom ή το firmware,για ποιόν λόγο να ακυρωθεί η εγγύηση;

Reaction score
3.019
Απάντηση: HTC TOUCH 3G

Διαφορά με το site που ανέφερες γύρω στα 50 € εδώ

Επίσης διαφορά γύρω στα 20 € εδώ , χωρίς να διευκρινίζει όμως αν είναι Ελληνικό της ACE Hellas .

Reaction score
44
Επίσης διαφορά γύρω στα 20 € εδώ , χωρίς να διευκρινίζει όμως αν είναι Ελληνικό της ACE Hellas .
Την τιμή των multirama την έχω δει,αλλά η διαφορά είναι στα 95€ γιατί στο expansys αν στην φόρμα παραγγελίας δηλώσεις ότι έχεις επαγγελματικό ΑΦΜ σου το στέλνουν αποφορολογημένο,δηλαδη στα 313,54€.(δεν ειναι ανάγκη βέβαια να το περάσεις στα πάγεια σου απλώς κρατάς το τιμολόγιο για την εγγύηση):126:

Reaction score
3.019
Απάντηση: Re: HTC TOUCH 3G

Την τιμή των multirama την έχω δει,αλλά η διαφορά είναι στα 95€ γιατί στο expansys αν στην φόρμα παραγγελίας δηλώσεις ότι έχεις επαγγελματικό ΑΦΜ σου το στέλνουν αποφορολογημένο,δηλαδη στα 313,54€.(δεν ειναι ανάγκη βέβαια να το περάσεις στα πάγεια σου απλώς κρατάς το τιμολόγιο για την εγγύηση):126:

Μα για να δηλώσεις επαγγελματικό ΑΦΜ σημαίνει πως είσαι επαγγελματίας , άρα και από το multirama να το αγοράσεις το ΦΠΑ μην το υπολογίζεις , αφού θα αφαιρεθεί από αυτό που θα πρέπει να πληρώσεις (εκτός και αν δεν πληρώνεις) στο τέλος του διμήνου .

Άσε που θα πρέπει κανονικά , να δηλώσεις στην εφορία το ΑΦΜ σου για ενδοκοινοτικές συναλλαγές .

Reaction score
44
Μα για να δηλώσεις επαγγελματικό ΑΦΜ σημαίνει πως είσαι επαγγελματίας , άρα και από το multirama να το αγοράσεις το ΦΠΑ μην το υπολογίζεις , αφού θα αφαιρεθεί από αυτό που θα πρέπει να πληρώσεις (εκτός και αν δεν πληρώνεις) στο τέλος του διμήνου .

Άσε που θα πρέπει κανονικά , να δηλώσεις στην εφορία το ΑΦΜ σου για ενδοκοινοτικές συναλλαγές .
Δεν είναι πιο βολικό απλώς να μην πληρώσεις το φπα από το να το πληρώσεις και να περιμένεις να αφαιρεθεί στο τέλος του διμήνου;
άσε που έτσι μπορείς να πάρεις πράγματα τα οποία δεν θα μπορούσες να δικαιολογήσεις ως πάγια και να απαιτήσεις το φπα πίσω.
όσο για τις ενδοκοινοτικές συναλλαγές ποτέ δεν χρειάστηκε να δηλώσω στην εφορία ότι τις κάνω και έχω εισάγει μέχρι και φωτοτυπικά μηχανήματα 600 kgr με μεταφορική με προτιμολόγια κλπ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.504
Members
38.707
Νεότερο μέλος
Kesus