Αν εχετε 20 ευρω για πεταμα...

Reaction score
173
Βαλτε νοβα για να βλεπετε lost σε χαλι ντεφινισιον και το πρωταθλημα της Ζιμπαμπουε :142:

Το πακετακι ειναι το Start Pack τρεξτεεεεεε :143:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.881
Απάντηση: Αν εχετε 20 ευρω για πεταμα...

Λες να τρέξω να προλάβω;:138:

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

μάλλον κάποιο λάθος κάνετε...

19,90 έχει... :109:

Πάντως εγω εχω το full pack με εκπτωση στη μιση τιμη μεχρι τον Απρίλιο με PVR και μπορώ να πώ ότι .... ΔΕΝ βλέπω NOVA...!!!

Ζιμπάμπουε ? :121: ...κάπου την εχω ξανακούσει αυτη τη χώρα...

Α, εκεί δεν είναι όπου εχουμε ΜΟΝΙΜΟ πρωταθλητή και πάντα ψάχνουμε για 4ο και κάτω γιατι ξέρουμε πάντα τους 3 πρώτους ???
Αυτα μόνο σε κάτι πρώην ανατολικές χώρες γίνονταν και στην Αφρική...

Agg

Reaction score
0

Oταν λες δεν βλεπεις Nova;
Απο επιλογη δικη σου η απο καποιο προβλημα;

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

απο δικη μου επιλογή, λόγω χρόνου... μια χαρα παίζει και ειδικά οταν την βλέπω μέσω Qbox-HD , φαινεται και ποιοτικά αναβαθμισμένη...

Reaction score
164

Εγώ να σας πω την αλήθεια, την γουστάρω τη Nova. Όχι στα 60€, αλλά στα 20€ (ή ακόμα καλύτερα σε αυτά που πληρώνω εγώ :119:) είναι μια χαρά! Για τα ντοκιμαντέρ που βλέπω δηλαδή...
Έχω να δω... 4-5 μήνες. Από τη μία ότι δεν μετέφερα το καλώδιο της κεραίας στο καθηστικό, από την άλλη το video sender που τσακώνεται με το Wifi και κάθε είδους συσκευή στο σπίτι, είναι και το power buy στο σκοτάδι...
Α, ναι! Εϊχε ένα πρόβλημα η κάρτα μου και εδώ και ενα μήνα δεν έχω πάει να την πάρω...

Βασικά, πιστεύω ότι στα 20€, για ντοκιμαντέρ και παιδικά είναι καλή τιμή. Μην γκρινιάζουμε για όλα!

Reaction score
68

Βαλτε νοβα για να βλεπετε lost σε χαλι ντεφινισιον και το πρωταθλημα της Ζιμπαμπουε :142:
Το start pack δεν περιλαμβάνει ούτε το fox life Greece ούτε τα κανάλια που μεταδίδουν τη super league.

Reaction score
0

Το πακετακι ειναι το Start Pack τρεξτεεεεεε :143:
Δυστυχώς έχεις δίκιο φίλε μου !
Αντί να κατεβάσουν λιγάκι την τιμή στο full pack πήγαν και φτιάξαν αυτή την π@π@ριά , το σχεδόν τίποτα των 19,90 ευρώ !!! :107:

Reaction score
4.237
Λογω των IPTV πακετων που εχουν βγει απο ΟΤΕ,HOL(συντομα),ON Teleco,.. που περιλαμβανουν και τα ιδιωτκα καναλια εβγαλαν αυτη την μπουρδα προκειμενου να μην χασουν πελατες :111:.

Reaction score
786

Και ομως, τελικα αυτο το πακετο εχει λογο υπαρξης. Βολευει μια χαρα οσουν εχουν Nova επειδη δεν ειχαν καλο (ή καθολου) σημα στα επιγεια Ελληνικα καναλια σε διαφορες περιοχες της χωρας, οπως και τους Ελληνες της Ευρωπης (παρ'οτι τυπικα ειναι παρανομη η συνδρομη Nova σε κατοικους εκτος Ελληνικης επικρατειας)

Βεβαια, το οτι σε ολον σχεδον τον πολιτισμενο κοσμο τα επιγεια καναλια μεταδιδονται ΕΛΕΥΘΕΡΑ απο τους δορυφορους (ή εστω σε πραγματικα εξευτελιστικες τιμες, καθως κλειδωνουν για νομικους και μονο λογους) ειναι "αλλουνου παπα ευαγγελιο"...

Reaction score
68

Και ομως, τελικα αυτο το πακετο εχει λογο υπαρξης. Βολευει μια χαρα οσουν εχουν Nova επειδη δεν ειχαν καλο (ή καθολου) σημα στα επιγεια Ελληνικα καναλια σε διαφορες περιοχες της χωρας, οπως και τους Ελληνες της Ευρωπης (παρ'οτι τυπικα ειναι παρανομη η συνδρομη Nova σε κατοικους εκτος Ελληνικης επικρατειας)

Βεβαια, το οτι σε ολον σχεδον τον πολιτισμενο κοσμο τα επιγεια καναλια μεταδιδονται ΕΛΕΥΘΕΡΑ απο τους δορυφορους (ή εστω σε πραγματικα εξευτελιστικες τιμες, καθως κλειδωνουν για νομικους και μονο λογους) ειναι "αλλουνου παπα ευαγγελιο"...
+1.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Αν εχετε 20 ευρω για πεταμα...

Ναι , ναι κάπως έτσι είναι..... , τους βλέπω στους δρόμους που τρέχουν όλοι όσοι δεν έχουν καλό τηλεοπτικό σήμα !!! :142:

Τρέχουν να πάρουν πιάτα , LNB , καλώδια κλπ ,να βλέπουν τζάμι το TV Μακεδονία και το ALTER !!!! :140:

Αναρωτιέμαι και εγώ... γιατί υπάρχει ρε παιδάκιμ αυτό το πράγμα , η ''nova'' !!! :137:

Reaction score
164
Απάντηση: Re: Αν εχετε 20 ευρω για πεταμα...

Δυστυχώς έχεις δίκιο φίλε μου !
Αντί να κατεβάσουν λιγάκι την τιμή στο full pack πήγαν και φτιάξαν αυτή την π@π@ριά , το σχεδόν τίποτα των 19,90 ευρώ !!! :107:
Είναι θέμα γούστου και προτεραιοτήτων... Αν τα κανάλια με τα ντοκυμαντέρ δεν σου λένε τίποτα, υπάρχου κάποιοι που πλήρωναν κάποτε τις 50ρες μόνο γι αυτά.
Ναι , ναι κάπως έτσι είναι..... , τους βλέπω στους δρόμους που τρέχουν όλοι όσοι δεν έχουν καλό τηλεοπτικό σήμα !!! :142:

Τρέχουν να πάρουν πιάτα , LNB , καλώδια κλπ ,να βλέπουν τζάμι το TV Μακεδονία και το ALTER !!!! :140:

Αναρωτιέμαι και εγώ... γιατί υπάρχει ρε παιδάκιμ αυτό το πράγμα , η ''nova'' !!!
Όπως επισημάνθηκε, υπάρχουν πολλές περιοχές στην Ελλάδα που δεν πιάνουν τα επίγεια κανάλια.
Η Nova υπάρχει γιατί σε κάποιους αρέσει. Για τον ίδιο λόγο που υπάρχει το τσιγάρο, ενώ εγώ δεν καπνίζω.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Αν εχετε 20 ευρω για πεταμα...

Αναρωτιέμαι και εγώ... γιατί υπάρχει ρε παιδάκιμ αυτό το πράγμα , η ''nova'' !!! :137:
Αν περάσεις μια βόλτα από Άνω Γλυφάδα και γύρω περιοχές θα καταλάβεις γιατί μερικοί άνθρωποι πραγματικά χρειάζονται τέτοια πακέτα, άσχετα αν η τιμή των 20 ευρώ θεωρείται ακόμα και για αυτό το πακέτο υπερβολική (αυτό το κακό έχει το μονοπώλιο).

Εγώ πχ από αναλογικά δεν πιάνω σχεδόν καθόλου ANT1, πόσο μάλλον όταν προσπαθώ να δω σε μία οθόνη 42" (εκεί ξεστραβώνομαι πραγματικά).

Επίσης όσοι λένε ότι η ποιότητα της NOVA σε εικόνα και ήχο δεν είναι καλή, θα απαντούσα σε σύγκριση με τι; Εγώ λοιπόν που έχω σοβαρό πρόβλημα λόγω γεωγραφίας της περιοχής (βλέπε Υμηττός) το συγκρίνω με αυτό που έχω και όχι με το τι θα μπορούσα να έχω από κάποιο άλλο δορυφορικό πακέτο. Και στην τελική η NOVA εξακολουθεί να ιφίσταται στην περιοχή μου κατά μεγάλο ποσοστό επειδή οι λοιποί ιδιωτικοί σταθμοί εδώ και χρόνια κινούνται σε ρυθμούς χελώνας σε θέματα ψηφιακής τηλεόρασης....

Reaction score
0
Καλά ρε παιδιά εδώ μιλάμε για το πακετάκι των 19,90 ή κάνω λάθος ;

Δηλαδή όλοι εσείς ή όλοι αυτοί που δεν έπιαναν καλά τα κανάλια μέχρι σήμερα , δεν τα βλέπατε καθόλου , τα αγνοούσατε ;

Περιμένατε το πακετάκι των 19,90 ευρώ ; :428:

Θα σωθείτε τώρα δηλαδή !!! :410:

Δηλαδή τώρα θα ανακαλύψετε τα ελληνικά κανάλια ;

Από τον Μάρτιο του 2009 ; :421:

Εσύ ας πούμε φίλε ''pinwouza'' , πήρες ή θα πάρεις τώρα στα κοντά το συγκεκριμένο πακετάκι ;

Δεν θα ήταν καλύτερα να ρίξουν 10-15 ευρώ την τιμή του full pack ; :428:

Reaction score
84

Εγώ πάντως πιστεύω ότι αν ήθελαν μπορούσαν να ρίξουν την τιμή του full pack στα 30 με 35 ευρώ και να βλέπει όλη η Ελλάδα nova αλλά είναι τόσο γκάου ή καλύτερα φραγκοκίλερ που προσπαθούν με προσφορές της πλάκας να τσιμπήσουν κανένα κορόϊδο αλλά ό κόσμος εκτός από την οικονομική κρίση που βιώνει στο πετσί του δεν πιάνεται πιά κορόϊδο. Θα πρέπει αυτοί στην nova να ξυπνήσουν πλέον.

Reaction score
0
Σε εμάς που μένουμε Α. Γλυφάδα και δεν ποιανουμε σχεδον τιποτα ειναι θεiο δωρο. Δεν δεινουμε τα 59 Ε. Μπραβο NOVA

Reaction score
1
Παιδιά, όσοι δεν έχετε καθόλου τηλεόραση και κανάλια, δεν χάνεται τίποτα!

Αφού έχετε ίντερνετ είστε καλυμμένοι. Εγώ την 42άρα μου, ακόμα δεν την έχω συνδέσει με κεραία, μια φορά δοκιμαστικά να δώ ότι δουλεύει και μετά της άλλαξα δωμάτιο και έμεινε έτσι!

Reaction score
0
Καλά ρε παιδιά εδώ μιλάμε για το πακετάκι των 19,90 ή κάνω λάθος ;

Δηλαδή όλοι εσείς ή όλοι αυτοί που δεν έπιαναν καλά τα κανάλια μέχρι σήμερα , δεν τα βλέπατε καθόλου , τα αγνοούσατε ;

Περιμένατε το πακετάκι των 19,90 ευρώ ; :428:

Θα σωθείτε τώρα δηλαδή !!! :410:

Δηλαδή τώρα θα ανακαλύψετε τα ελληνικά κανάλια ;

Από τον Μάρτιο του 2009 ; :421:

Εσύ ας πούμε φίλε ''pinwouza'' , πήρες ή θα πάρεις τώρα στα κοντά το συγκεκριμένο πακετάκι ;

Δεν θα ήταν καλύτερα να ρίξουν 10-15 ευρώ την τιμή του full pack ; :428:
Επειδή μένω στην περιοχή εδώ και ενάμιση χρόνο, το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να πάρω το full pack.

Αλλά αναρωτιέμαι, αντιπαρερχόμενος του ειρωνικού ύφους σου, αν από όλα όσα έγραψα δηλαδή, εσένα σε ενδιέφερε να μάθεις αν έχω ή θα πάρω το συγκεκριμένο πακέτο; Υπάρχουν πολλοί που είναι αγανακτισμένοι με το συγκεκριμένο πρόβλημα και πίστεψέ με, είναι πολύ καλύτερη λύση από οτιδήποτε μπορεί κάποιος να δοκιμάσει (έχω δει πχ τα φρικτά χάλια που έχει η ON για τηλεόραση)

Για την τιμή συμφωνώ και εγώ, σαν καταναλωτής πάντα θέλω να πληρώνω λιγότερα και να έχω ποιοτικότερες υπηρεσίες. Αν όμως το δούμε αντικειμενικά και ψύχραιμα, θα πρέπει να αποδεχτούμε το γεγονός ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση πρόκειται για ένα πακέτο που απευθύνεται σε συγκεκριμένο target group πελατών που η εταιρεία ευελπιστεί να προσελκύσει. Το λένε άλλωστε και στην διαφήμισή τους - τέλειο σήμα παντού (και για να προλάβω μερικούς σίγουρα δεν είναι τέλειο αλλά όπως έγραψα και πριν είναι σίγουρα καλύτερο από αναλογικό σε προβληματικές περιοχές).

Τέλος, μην ξεχνάμε όλοι μας ότι πρόκειται για μονοπώλιο. Δεν πρόκειται να μειώσουν τις τιμές για να ευχαριστήσουν τους πελάτες τους. Ότι κάνουν, το κάνουν βάσει μελετών, δημοσκοπήσεων, οικονομικών αναλύσεων κ.α. Αν ήταν σίγουροι ότι με μείωση τιμών θα ανεβεί η πελατειακή τους βάση με παράλληλη αύξηση εσόδων, σίγουρα θα το έκαναν. Συνεπώς δημιουργούν πακέτα τα οποία "λείπουν" από τις επιλογές μας, με σκοπό να αυξήσουν τις πωλήσεις τους. Ακόμα και στην πολυαναμενόμενη αναβάθμιση υπηρεσιών (το περίφημο HD σήμα), πιστεύει κανείς ότι θα το δώσουν χωρίς τις αντίστοιχες αυξήσεις τιμών;

Δυστυχώς όμως ζούμε στο El Ada - το βορειότερο κράτος της Αφρικής - και έχει αποδειχθεί στην πράξη ότι δεν χωράει δεύτερο δορυφορικό πακέτο ώστε να μπορέσει να σπάσει το μονοπώλιο. Μακάρι ο ΟΤΕ να φανεί σοβαρός στο εγχείρημά του....

Reaction score
0
Ωραίαααα , καταλήξαμε λοιπόν πως το πακετάκι των 19,90 ευρώ όσοι το βάλουν , ο σκοπός τους είναι κατά 98% τα ελληνικά ελεύθερα κανάλια ! :111:
Αυτά που πιάνω εγώ με σχεδόν τέλειο σήμα , δυστυχώς εκατοντάδες άλλοι Έλληνες πρέπει να τα πληρώνουν ! :101:

Πρώτα απ' όλα ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ στους άξιους πολιτικούς μας ,που κυβερνούν αυτόν τον τόπο εδώ και πολλάααα χρόνια !!! :142:

Και δεύτερον ένα ακόμα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους εγκέφαλους της ''Nova'' !!! :116:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.967
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas