- Reaction score
- 13.375
Κάπου τα μπέρδεψες.
Δεν είπα εγώ να πετάξει κανείς τίποτα.
Δεν είπα εγώ να πετάξει κανείς τίποτα.
Σαφώς! Ακριβώς γι'αυτό μίλησα για "τεχνολογική επάρκεια" (προφανώς με τα σημερινά δεδομένα)....και για να ξεμπλέξομε λίγο τα πράγματα το βινύλιο σαφώς είναι ή αν θες έχει πίσω του τεχνολογία.
Μπααα άντε μετά να βρεις άλλο θέμα να τσακώνεσαιΣωστά. Ρε συ, λες τελικά "να τα βρούμε"? Και μετά?
Aν παίζει καλύτερα κοιτάς τι πρόβλημα υπάρχει παρακάτω στην αλυσίδα και δε σου παίζει καλά το PC. :138:Ναι αλλά αν αξίζει μια τεχνολογία να μπει στο περιθώριο ή όχι καθορίζεται στη πράξη.
Και στη πράξη το βινύλιο παίζει καλύτερα
Σιγά μη σας χαρίσω...
Εύκολο ήταν...Aν παίζει καλύτερα κοιτάς τι πρόβλημα υπάρχει παρακάτω στην αλυσίδα και δε σου παίζει καλά το PC. :138:
Προσωπικά είχα 1 άντε 2 βινύλια που έπαιζαν καλύτερα από τα αντίστοιχα CD (Systemdek vs. Marantz+Behringer, λεπτομέρειες στο προφίλ μου). Φυσικά δε διαθέτω καμμία "audiophile" δισκοθήκη όπως δεν διαθέτω και "audiophile" CDs.
Με την έλευση του PC-based digital front-end και ειδικά του HiRez υλικού το πικάπ μου δεν έχει πλέον καμμία τύχη. Απλά το έχω για να ακούω ό,τι δεν έχω βρει ακόμα σε flac. Όταν φτιάξω και το DAC που έχω στα σκαριά για να αντικαταστήσω το Behringer, εκεί να δεις χάσμα...
Δεδομένου δε του όγκου μουσικής που έχω άμεσα διαθέσιμα σε flacs (HiRez και μη, από τα ripαρισμένα CD μου και άλλες πηγές) και της απίστευτης ευκολίας πρόσβασης και στο τελευταίο κομμάτι της συλλογής μου, τολμώ να πω ότι το πικάπ μου θα έπρεπε να παίζει 1000 φορές καλύτερα (ΤΜ Λουκάς Στεφανίδης) για να το προτιμήσω.
Φαντάζομαι κάποιοι θα έχουν διαφορετικές προτεραιότητες (π.χ. τους audiophiles με τα 10 CD), αλλά δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε σε όλα. Δεν θα είχε πλάκα!
Ο προενισχυτής μου είναι στην ίδια κατηγορία τιμής με το DAC μου και τα καλώδια το ίδιο. Για την ακρίβεια, συνολικά, για το αναλογικό μου "έφυγαν" περισσότερα απ'ότι για τα ψηφιακό κομμάτι (Βehringer + Marantz πάντα, μην παρεξηγιόμαστε). Μαζί με τα καλώδια και στις δύο περιπτώσεις. :137:Εύκολο ήταν...
προενισχυτής πικάπ και καλώδια:140::140::140:
:142::142::142:Και στη πράξη το βινύλιο παίζει καλύτερα
Σιγά μη σας χαρίσω...
Κατσε δεν ακουσες το καλυτερο.Καλά ε... μου 'ρχεται να κλάψω. Πραγματικά με κάνετε περήφανο. Μαζί σας νιώθω ότι μπορώ να συνταξιοδοτηθώ. :114::114:
...
Φυτιλιάρη...Πω,πω!
Που να τολμησω και εγω ο ερμος τωρα να βγω να πω πως μου αρεσει
το πικαπακι.
Θα πεσουν να με φανε τα λυκορνια
Δεν μου τα στέλνεις από δω για αξιολόγηση, μπορεί να βρώ κάτι για το βιβλίο. Λ.Σ.Κατσε δεν ακουσες το καλυτερο.
Εχω πανω απο 2000 δισκους χρονολογιας 60' μεχρι 2000 , δωρεα του πατερα.
Αλλα το καλυτερο δεν ειναι αυτο αλλα το οτι δεν εχω πικαπ. :137:
Να τους στειλω ειναι τοσο δυσκολο που μπορει να φτασει σε σημειο αποκληρωσης.Δεν μου τα στέλνεις από δω για αξιολόγηση, μπορεί να βρώ κάτι για το βιβλίο. Λ.Σ.
O πατερας εχει παρει phono usb και περναει ολη μερα τους δισκους του σε flac. :121:μη του λες τέτοια και παίρνει θάρρος...:142::142::142: