Resident evil 5

Reaction score
0
παιδες μηπως γνωριζεται ποια ειναι η επισημη αντιπροσωπεια της CAPCOM εδω στην Ελλαδα? και με ποιο τροπο οποιος θελει..... να το εχει στις 13 Μαρτιου που κυκλοφορει ..... στα χερια του:107:

Reaction score
62
Απάντηση: Resident evil 5

Επισημη αντιπροσωπία μόνο για capcom δεν υπάρχει. Υπάρχει απλά ο διανομέας, που φέρνει τα παιχνίδια, όπως πχ είναι η Nortec στη Nintendo. Αν θες να το έχεις την ημέρα κυκλοφορίας του, κάνε μια βόλτα mediamarkt ή Saturn ή ακόμα και Πλαίσιο το πρωι της κυκλοφορίας και θα το βρεις 100%. Εγώ τουλάχιστον δεν έτυχε να θέλω ένα παιχνίδι και να μην το βρήκα την ίδια μέρα..

Reaction score
62

Κάνε επίσης ένα pre order στον Παπασωτηρίου.
Έχει τύχει να μου φέρει παιχνίδι μια μέρα νωρίτερα από την κυκλοφορία του. Στρη χειρότερη, θα στο φέρει 13!!

Reaction score
62

Μόλις πληροφορήθηκα ότι υπάρχει ΗΔΗ διαθέσιμο στα Metropolis!!!

Reaction score
0
λοιπον το παιχνιδι το εχω απο χθες στα χερια μου ...μεαω του Πλαισιο....ειναι φοβερο..τα γραφικα δεν παιζονται..αλλα τα μειον ειναι ο χειρισμος του (βεβαια αυτο συνηθιζεται) και οι σφαιρες..τελειωνουν πολυ γρηγορα..και τα ζομπι ειναι τοσα πολλα..μα τοσα πολλα...:133:

Reaction score
62
Απάντηση: Re: Resident evil 5

λοιπον το παιχνιδι το εχω απο χθες στα χερια μου ...μεαω του Πλαισιο....ειναι φοβερο..τα γραφικα δεν παιζονται..αλλα τα μειον ειναι ο χειρισμος του (βεβαια αυτο συνηθιζεται) και οι σφαιρες..τελειωνουν πολυ γρηγορα..και τα ζομπι ειναι τοσα πολλα..μα τοσα πολλα...:133:
Καλορίζικο και καλόπαιχτο. Γιατί δεν το γυρίζεις σε Resident evil 4 χειρισμό από τα options?? Θα σε βολέψει καλύτερα!!

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Resident evil 5

Καλορίζικο και καλόπαιχτο. Γιατί δεν το γυρίζεις σε Resident evil 4 χειρισμό από τα options?? Θα σε βολέψει καλύτερα!!
Υπαρχει επιλογη ?

Reaction score
0
παντως ειναι φοβερο..πιστευω ακομη καλυτερο και απο το gears of war 2 οσον αφορα τα γραφικα του..ενω το dead space το κακομοιρο ειναι για τα κλαματα...αξιζε τελικα η καθυστερηση του...ενω ο χειρισμος τελικα συνηθιζεται παρα πολυ ευκολα... και δεν χρειαστηκε καν να το γυρίσω σε Resident evil 4 χειρισμό από τα options..φιλοι μου....παρτε το με κλειστα ματια..παιχνιδια παιζω εδω και 15 χρονια ..απο την εποχη του mega drive...τετοιο παιχνιδι δεν ξαναγινε...ειναι τρομερο

Reaction score
14

εγώ το demo του το παράτησα ατη μέση:410:...ένα από τα χειρότερα παιχνίδια ever στον τρόπο χειρισμού και αίσθησης..ναι πολύ όμορφα γραφικά αλλά τι να τα κάνεις?
Θα του ξαναδώσω ευκαιρία ( θα το νοικιάσω) και θα αλλάξω τον χειρισμό μήπως φτιάξει..
Κατα την άποψή μου ούτε που συγκρίνεται με τα Kill zone 2, Dead space και GOW 2..
Πολύ κατώτερο.
Πάντα βέβαια μιλάω για το demo.

Reaction score
0
το demo η αληθεια ειναι οτι δεν το ειχα δει.....αλλα πιστευω οτι δεν θα εχει σχεση με την τωρινη του μορφη....οσο για το dead space ...sorry αλλα θα διαφωνησω

Reaction score
62

Με χαλάει, που έχει ξεφύγει τελείως από τη φιλοσοφία των Resident Evil. Ίσως η Capcom έπρεπε να το ονομάσει αλλιώς. Με χειρισμό RE5 δεν παίζεται το παιχνίδι. Με χειρισμό RE4 κάτι πάει κι έρχεται. Η κάμερα είναι πάντως απαράδεκτη, τα γραφικά απίστευτα!!!!! Ένα πολύ καλό shooter, αλλά ΟΧΙ Resident Evil....

Reaction score
0
ενταξει συμφωνουμε οτι εχει ξεφυγει εντελως απο τη φιλοσοφια των παλαιοτερων....οπως ειχε συμβει ομως και με το RE4..... οσο για την καμερα εγω δεν βλεπω προβλημα..τελικα η΄ειμαι ερωτευμενος με το παιχνιδι..η κατι δεν παει καλα :105:

Reaction score
0

Με χαλάει, που έχει ξεφύγει τελείως από τη φιλοσοφία των Resident Evil. Ίσως η Capcom έπρεπε να το ονομάσει αλλιώς. Με χειρισμό RE5 δεν παίζεται το παιχνίδι. Με χειρισμό RE4 κάτι πάει κι έρχεται. Η κάμερα είναι πάντως απαράδεκτη, τα γραφικά απίστευτα!!!!! Ένα πολύ καλό shooter, αλλά ΟΧΙ Resident Evil....
Διαφωνώ, αν το κρίνεις σαν shooter είναι μετριότατο.
Μου φαίνεται ότι το παιχνίδι κατέληξε σε μια no man's land μεταξύ αυτών που το ήθελαν κλασσικό survival horror όπως εσύ και σε αυτούς που θα ήθελαν καθαρά action controls από τη στιγμή που το παιχνίδι έχει σε μεγάλο βαθμό τέτοιο χαρακτήρα όπως εγώ ή ο giorgio-n με τον οποίο συμφωνώ 100% σ' αυτά που είπε.

Η εντύπωση που μου έδωσε το demo είναι ότι έχω ένα αστραφτερό ολοκαίνουριο σπορ αμάξι που δε στρίβει σωστά και δε φρενάρει όπως θέλω. Κρίμα :122:

Reaction score
0

Λυπαμαι ειλικρινα για ολους εμας τους funs της αριστουργιματικης HORROR σειρας resident evil!
Το πηρα το σαββατο ολο χαρα κ αυτο που αντικρισα με απογοητευεσαι τρομερα!!
Το καταντησανε ενα shooter παιχνιδι!!! Το μονο που κανεις ειναι να τρεχεις απο γωνια σε γωνια κ να προσπαθεις να κρυφτεις απο τα δεκαδεσ υποτιθεμενα ζομπυ που σου ορμανε!! Ουτε γριφοι ουτε τιποτα!! Δεν ανταποκρινεται σε καμια περιπτωση στα προηγουμενα residen evils!! Το ιδιο σχεδον κανανε και με to silent hill!!

Tι να πω ρε παιδια!! Εμεις οι funs των horror games ετσι οπως τα αγαπησαμε τι θα κανουμε!! ντροπη τους παντος στην CAPCOM k στην KONAMI!!
ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ !!!!!!!!!

Reaction score
0

ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ, ΓΙΑ ΠΙΟ ΡΙΜΑΔΟΛΟΓΟ ΠΑΝΕ Κ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!!!!!
ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΤΟ RESIDENT EVIL ( ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ) ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ!! ΤΙ ΣΤΟΝ ΔΙ@ΛΟ ΑΠΛΩΝΕΤΕ ΤΑ ΚΟΥΛΑ ΣΑΣ Κ ΤΟ Γ@Μ@ΤΕ!!

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΤΑΙ!!!!!!?????????

ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΕΥΡΙΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΙΝΕ Κ ΜΕ ΤΟ SILENT HILL!!!!!

Reaction score
0
ενταξει ρε παιδια εχετε δικιο...αλλα ας το δουμε καθαρα σαν παιχνιδι και μονο σαν παιχνιδι....ας αφησουμε τους ρομαντισμους γιατι σημερα τα παντα θυσιαζονται στον βωμο του ευκολου κερδους....οσο αγαπησατε και εσεις τα πρωτα resident τοσο τα αγαπησα και εγω (για μενα τοτε ηταν και ο λογος που πηρα εκεινη την εποχη το playstation ενω ημουν κατοχος του saturn)....αλλα ας το δουμε τωρα σαν παιχνιδι και μονο..μαζι με τα φοβερα γραφικα του :107:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.311
Members
38.539
Νεότερο μέλος
intergrale