Popcorn Hour A-110

Reaction score
2
2) Μπήκε επιλογή Auto framerate synchronization με 4 επιλογές
off--NTSC/PAL--NTSC/24p και NTSC/PAL/24p...

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ???

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Είναι η επιλογή για να ρυθμίζει το popcornhour αυτόματα το framerate της τηλεόρασης, ανάλογα με το framerate της ταινίας που παίζει.

Ανάλογα με το τι υποστηρίζει η συσκευή σου το ρυθμίζεις.

Αν δεν υποστηρίζει 24p, όταν παίζεις mkv θα πηγαίνει μόνο του στο NTSC.

Αν το αφήσεις στο off,θα είναι όπως ήταν πριν (με το προηγούμενο firmware).

Reaction score
0
Μόλις το παρήγγειλα από την εδώ αντιπροσωπεία. Μέσα στη βδομάδα ελπίζω να το έχω. Να κάνω μια απλή ερώτηση γιατί έχω διαβάσει τόσα πράγματα και έχω πελαγώσει βρε παιδιά.

Παίρνω το Popcorn a-110. Το συνδέω στην τηλεόραση με ένα καλώδιο hdmi ό,τι να 'ναι. Η τηλεόραση σχεδόν σίγουρα δεν υποστηρίζει HDMI 1.3 και τέτοια πράγματα, είναι μια περσινή AOC 32άρα. Δεν έχω ενισχυτές/decoders/spdif κολοκύθια και τέτοια πράματα. Βάζω μια ταινία με DTS. Θα έχω ήχο στην TV μέσω του HDMI?

Ομοίως για το e-great m31b (φλασαρισμένο με το f/w του popcorn). Λένε ότι με αυτό τον τρόπο αποκτά αναλογικό dts ήχο. Σημαίνει ότι αν το συνδέσω σε μια τηλεόραση μέσω hdmi θα έχω ήχο? Ή ότι ο ήχος θα βγαίνει πχ από τις αναλογικές rca εξόδους?

Ευχαριστώ.

Reaction score
0
Μόλις το παρήγγειλα από την εδώ αντιπροσωπεία. Μέσα στη βδομάδα ελπίζω να το έχω. Να κάνω μια απλή ερώτηση γιατί έχω διαβάσει τόσα πράγματα και έχω πελαγώσει βρε παιδιά.

Παίρνω το Popcorn a-110. Το συνδέω στην τηλεόραση με ένα καλώδιο hdmi ό,τι να 'ναι. Η τηλεόραση σχεδόν σίγουρα δεν υποστηρίζει HDMI 1.3 και τέτοια πράγματα, είναι μια περσινή AOC 32άρα. Δεν έχω ενισχυτές/decoders/spdif κολοκύθια και τέτοια πράματα. Βάζω μια ταινία με DTS. Θα έχω ήχο στην TV μέσω του HDMI?

Ομοίως για το e-great m31b (φλασαρισμένο με το f/w του popcorn). Λένε ότι με αυτό τον τρόπο αποκτά αναλογικό dts ήχο. Σημαίνει ότι αν το συνδέσω σε μια τηλεόραση μέσω hdmi θα έχω ήχο? Ή ότι ο ήχος θα βγαίνει πχ από τις αναλογικές rca εξόδους?

Ευχαριστώ.
με το popcorn a-110 κατευθειαν σε τιβι, μεσω HDMI για εικονα και ηχο, ναι θα εχεις ηχο απο τιβι για dts.

για e-great δε γνωριζω, δεν το εχω

Reaction score
0
ΕΧΩ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΣΕ ΜΙΑ LG 37LG6000 KAI ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΜΑΤΡΟΣΚΑ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΚΑΠΟΙΑ "ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ" ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ.ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΟΜΑΛΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ..ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΓΩΝΕΙ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ..ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ ΚΑΠΩΣ...ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ..ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΔΕ.ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΣΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ.ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΕ PS3 ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΙΝΗΣΗΣ.ΤΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΛΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Reaction score
164
Απάντηση: Popcorn Hour A-110

Θα σε παρακαλούσα να γράφεις με πεζά. Τα κεφαλαία θεωρούνται, και είναι, ενοχλητικά, σαν να φωνάζεις ένα πράμα!

Για να μην έχεις σπασίματα, δοκίμασε τα Hz της εξόδου που επιλέγεις, να είναι ίδια με τα Hz του αρχείου που παίζεις. Πχ για μια ταινία, δοκίμασε να δώσεις 1080p/24Hz.

Reaction score
0
το εχω δοκιμασει και αυτο αλλα τιποτα...συγνωμη πριν για τα κεφαλαια.καποια αρχεια λενε 23,976 στο ινφο...δεν εχω καταλαβει τι παιζει...εχω δοκιμασει και στα 24 και στα 23,κατι διχως αποτελεσμα.

Reaction score
0
Αν έχεις επιλέξει τα 24 ή 23,97 και όλα αυτά τα γνωστά και συνεχίζει να σου παίζει σπαστά σαν να χάνει κάποια καρέ, πάτησε την παύση για 5-10 δευτερόλεπτα και μετά πάλι το play. Eχω παρατηρήσει ότι σε κάποια ...δύσκολα αρχεία ξεκολλάει και συνεχίζει κανονικά.

Reaction score
0
ευχαριστω πολυ για την βοηθεια παιδια.θα δοκιμασω αυτο που λεει ο ντανιελο και θα σας πω αποτελεσματα.γενικα παντως μετα την τελευταια αναβαθμιση εχω δει μεγαλη βελτιωση εκτος απο αυτο που ανεφερα πριν...για να δουμε...

ευχαριστω και παλι

Reaction score
0

Με τη τελευταία αναβάθμιση υποτίθεται ότι σταματάει να γυρίζει ο εσωτερικός δίσκος στο stand by. Εχετε βρει πως στην ευχή γίνεται αυτό?

Reaction score
0
Πάντως είναι γεγονός ότι κάποια mkv αρχεία εξακολουθεί να μην τα παίζει το καλαμπόκι.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Popcorn Hour A-110

Με τη τελευταία αναβάθμιση υποτίθεται ότι σταματάει να γυρίζει ο εσωτερικός δίσκος στο stand by. Εχετε βρει πως στην ευχή γίνεται αυτό?
Ναι, το διάβασα κι εγώ αυτό αλλά τζίφος μου φαίνεται. Με σκέτο standby πάντα (μα πάντα) ο δίσκος σταματάει και μετά από λίγα δευτερόλεπτα αρχίζει πάλι τις σβούρες (και τη φασαρία). Μόνο με power+delete σβήνει εντελώς αλλά μετά χρειάζεται κουμπί από πίσω για να ανάψει ξανά. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι περισσότερο ας μας πει, γιατί αν κάτι με έχει χαλάσει στο PCH είναι αυτό (συν η μη υποστήριξη idx/sub υπότιτλων).

edit: έριξα μια ματιά εδώ http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=15511&page=1
Οι τύποι προσπάθησαν να λύσουν το πρόβλημα χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους, αλλά δεν μου φαίνεται να στέκουν όλες. Πχ. σε κάποιους το πρόβλημα λύθηκε όταν έπαιξαν με καρφωτή IP, απενεργοποίησαν τα shares κλπ. Εγώ το μηχάνημα το έχω από την αρχή με manual IP, εντελώς standalone και πάλι κάνει τα ίδια. Ίσως τελικά να φταίει ο torrent client. Θα δοκιμάσω να αναβαθμίσω τον Transmission στην πρώτη ευκαιρία και θα επανέλθω.

Reaction score
0

Κι εγώ που πέρασα το update έχω το ίδιο πρόβλημα - μπορώ να πω πως χειροτέρεψε ο θόρυβος απο το σκληρό. Πέρασα και τα καινούργια προγράμματα, τα έχω όλα stopped εκτός από το ihome το οποίο για κάποιο λόγο είναι κολημένο στο stopping, και δε μπορώ να το πειράξω.

Αν ήξερα ότι δεν επηρεάζει τη διάρκεια ζωής του σκληρού το συνεχές διάβασμα δε θα με πείραζε, αλλά φοβάμαι μήπως πάθω καμιά ζημιά και χάσω 500 gb τζάμπα.

Επίσης, αν κλείσει ο σκληρός από το διακόπτη δε δημιουργείται πρόβλημα στο σκληρό; Απλά κόβεται το κύκλωμα - δεν είναι ουσιαστικά το ίδιο με το να κλείνεις ένα υπολογιστή βγάζοντας τον από τη πρίζα;

Reaction score
173

Το θεμα με το δισκο εχει ως εξης.

Οταν κλεισεις το popcorn ο δισκος σταματα για μερικα δευτερα και μετα ξαναδουλευει.

Μετα απο λιγο σταματαει για παντα (σε μενα). Και φυσικα δεν σινταρει τιποτα και δεν τρεχει ουτε το ihome. Για δειτε το λιγο και σεις.

Reaction score
0
Λοιπόν, χθες σταμάτησα όλα (μα ΟΛΑ) τα services και πλέον σταμάτησε και ο θόρυβος. Φυσικά αυτό δεν αποτελεί λύση για το συνηθισμένο χρήστη του PCH, αφού εγώ το έχω εντελώς αυτόνομο και... ασύνδετο με το οτιδήποτε.

Reaction score
0
Μόλις τώρα το πρωί το παρέλαβα και εγώ ένα popcorn και δεν βλέπω την ώρα να πάω σπίτι να το ανοίξω. Έχω πάρει ξεχωριστά έναν σκληρό δίσκο 1TB τον οποίο και θα τοποθετήσω.
Να ρωτήσω όμως κάτι.. Εγώ θα το συνδέσω και στο δίκτυο.. το software θα το κατεβάσει αυτόματα, εννοώ firmware update, Network tools ( torrent client) management tools κτλ.
Υπάρχει κάποιος οδηγός??
Ευχαριστώ

Reaction score
173
Απάντηση: Re: Popcorn Hour A-110

Μόλις τώρα το πρωί το παρέλαβα και εγώ ένα popcorn και δεν βλέπω την ώρα να πάω σπίτι να το ανοίξω. Έχω πάρει ξεχωριστά έναν σκληρό δίσκο 1TB τον οποίο και θα τοποθετήσω.
Να ρωτήσω όμως κάτι.. Εγώ θα το συνδέσω και στο δίκτυο.. το software θα το κατεβάσει αυτόματα, εννοώ firmware update, Network tools ( torrent client) management tools κτλ.
Υπάρχει κάποιος οδηγός??
Ευχαριστώ
Ναι http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=55807

Καλοταξιδο και καλως ηλθες!

Reaction score
0
Καλησπέρα σας
Εκανα την αναβάθμιση και εξακολουθεί να παραμένει ανοικτός ο δίσκος στο stby. Επίσης ενώ πριν μου "διάβαζε" κανονικά έναν εξωτερικό WD (χωρίς εξωτερική τροφοδοσία ρεύματος, και μόνο από την μπροστινή θύρα USB) με NTFS τώρα δεν τον αναγνωρίζει και κολάει, (βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορεί να εκτελεστεί η εργασία και να πατήσω προηγούμενο) Ξέρεις κανείς κάτι?
Επίσης σήμερα παρέλαβα το στικάκι ασύρματης σύνδεσης και θα σας ενημερώσω για τα αποτελέσματα

Reaction score
0
Καλο το καλαμποκι παιδια αλλα δεν νομιζω οτι το λειτουργικο του ειναι και πολυ σταθερο η ποιοτικο...ολο κολλαει..τα παιζει χωρις λογο..θελει επανεκινηση...κλωτσιες...δεν ξερω τι να πω...μαλλον επειδη στα λεφτα του δεν υπαρχει και κατι αλλο πιο καλο..αναγκαστικα εχουμε ολοι μας αυτη την μπουρδα και καθομαστε και παιδευομαστε και ψαχνουμε..και δοκιμαζουμε...και ξαναψαχνουμε στο νετ..και κοντρα δοκιμες και συμβουλες απο "ειδικους" και να τσαμπα τα 250 που εχει δωσει ο καθενας μας περιπου για μια πατατα που κολλαει συνεχεια...ειτε στα 1080...ειτε στα τορρεντς...ειτε με το σημα...γενικα ολο και κατι βγαζει..η κανω λαθος;;;Αντε γιατι θα το παρω καμια μερα και θα το στειλω απο το μπαλκονι...βαρεθηκα...

Συγνωμη...αλλα δεν παει αλλο...εσκασα....ΚΑΨΤΕ ΤΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΑ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ! ! !

Reaction score
173
Απάντηση: Re: Popcorn Hour A-110

Καλο το καλαμποκι παιδια αλλα δεν νομιζω οτι το λειτουργικο του ειναι και πολυ σταθερο η ποιοτικο...ολο κολλαει..τα παιζει χωρις λογο..θελει επανεκινηση...κλωτσιες...δεν ξερω τι να πω...μαλλον επειδη στα λεφτα του δεν υπαρχει και κατι αλλο πιο καλο..αναγκαστικα εχουμε ολοι μας αυτη την μπουρδα και καθομαστε και παιδευομαστε και ψαχνουμε..και δοκιμαζουμε...και ξαναψαχνουμε στο νετ..και κοντρα δοκιμες και συμβουλες απο "ειδικους" και να τσαμπα τα 250 που εχει δωσει ο καθενας μας περιπου για μια πατατα που κολλαει συνεχεια...ειτε στα 1080...ειτε στα τορρεντς...ειτε με το σημα...γενικα ολο και κατι βγαζει..η κανω λαθος;;;Αντε γιατι θα το παρω καμια μερα και θα το στειλω απο το μπαλκονι...βαρεθηκα...

Συγνωμη...αλλα δεν παει αλλο...εσκασα....ΚΑΨΤΕ ΤΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΑ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ! ! !
Αν νομιζεις οτι δε σου κανει υπαρχει σχετικος χωρος για αγγελιες. Ευκολα θα απαλλαγεις απο αυτο!

Το δικο μου παντως κανει τα παντα χωρις κανενα προβλημα απο την πρωτη μερα.

Reaction score
0

Έλεγξες για υπερθέρμανση;...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.135
Members
38.413
Νεότερο μέλος
Dimitrios 58274