iPhone 3.0

Reaction score
60
iPhone 3.0

Σήμερα είναι οι επίσημες ανακοινώσεις για την έκδοση 3.0 του iPhone.
Οι φήμες πολλές αλλά το μόνο σίγουρο φαίνεται να είναι το copy/paste.

Ελπίζουμε βέβαια σε πολύ περισσότερα, όπως για παράδειγμα το ελληνικό πληκτρολόγιο (δείτε εδώ μια wish list).

http://news.cnet.com/iphone-3.0-software-wish-list/

Σύντομα θα γινει η διάθεση του iPhone στη χώρα μας και μέσω Cosmote.

Reaction score
2
Το πακέτο έρχεται για τους χρήστες του ipod touch οι οποίοι θα πρέπει να το πληρώσου το firmware 3.0 περίπου 10 δολλάρια!

Reaction score
2
Kαι το mms είναι σίγουρο.
Σίγουρο ναι,όπως και άχρηστο κατά την ταπεινή μου γνώμη.Φαγώθηκαν όλοι με τα mms!Σαν να μου λές ότι πήρες τα συστήματα σου για να ακούς από το ραδιόφωνο(για να μην πώ τη μαγική λέξη και ξεσπάσει πάλι ο πόλεμος :142:)!

Την εποχή του email mms?Αν είναι δυνατόν...

Reaction score
11
Βασικά με το jailbreak δεν χρειάζεσαι πλέον, και με την έλευση του bluetooth, απολύτως τίποτα.

Εγώ δεν θα το περάσω καν.

Reaction score
2
Βασικά με το jailbreak δεν χρειάζεσαι πλέον, και με την έλευση του bluetooth, απολύτως τίποτα.

Εγώ δεν θα το περάσω καν.
Το bt το αγόρασες από το cydia store?Τι λέει?

Reaction score
1
Απάντηση: iPhone 3.0

Τωρα που το iPhone θα πωλειται και απο την Cosmote και θα εχει και ελληνικα με το νεο Firmware θα γινει σκοτωμος.....

Το iBluetooth διατιθεται σε demo εκδοση 5 ημερων απο τα repos του Cydia.

Kαλο ειναι, μπορεις να μεταφερεις μονο photos και mp3s προς το παρον και θελει μερικες γνωσεις παραπανω αν θες να τους αλλαξεις θεση κλπ

Reaction score
2
Συγγνώμη όταν λέτε "ελληνικά" τι εννοείτε?Γιατί το δικό μου πχ και του diabolical φαντάζομαι, αν θέλουμε μπορεί να έχει μέσα σε 1 λεπτό.Εγώ τουλάχιστον το θέλω στα αγγλικά.

Δεν νομίζω ότι τα ελληνικά είναι λόγος για να μην το αγοράσει κάποιος.

Reaction score
11
Το bt το αγόρασες από το cydia store?Τι λέει?
Kυκλοφορεί και σπασμένο....:126: Δουλεύει άψογα.

Και το δικό μου με αγγλικό menu το έχω. Φυσικά με ελληνικά σε sms, email, εφαρμογές κτλ

Reaction score
2
Θα το ψάξω το bluetooth.Αν και αυτό άχρηστο το θεωρώ καθώς με υπερ-καλύπτει το 3g και το WiFi...

Και μην πει κανείς για handsfree και αηδίες.Γιατί εγώ θέλω να βγάζω το αιφόνι από την τσέπη, να μιλάω και να πουλάω μουρη.:142:

Diabolical είδα πως χειρίζεσαι τα συστήματα σου με το touch HD?Ή κάνω λάθος?

Reaction score
11
Θα το ψάξω το bluetooth.Αν και αυτό άχρηστο το θεωρώ καθώς με υπερ-καλύπτει το 3g και το WiFi...

Και μην πει κανείς για handsfree και αηδίες.Γιατί εγώ θέλω να βγάζω το αιφόνι από την τσέπη, να μιλάω και να πουλάω μουρη.:142:

Diabolical είδα πως χειρίζεσαι τα συστήματα σου με το touch HD?Ή κάνω λάθος?
Πάει το HD, έγινε iphone Remote! :126:

Eντάξει το bluetooth χρειάζεται για να μεταφέρεις κάποιο αρχείο σε άλλο κινητό στα γρήγορα.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
100.178

Όλα τα νέα χαρακτηριστικά της έκδοσης 3.0 από το iClarified.

Και κατά 99.9% θα έχει και υποστήριξη ελληνικών επίσημα.

Reaction score
60

Δείτε εδώ το βίντεο για την έκδοση 3.0 του iPhone που θα είναι διαθέσιμη το καλοκαίρι και διαβάστε πολλές λεπτομέρειες στο engadget.com που έκανε και την πληρέστερη κάλυψη του γεγονότος. MMS, copy/paste, search, νέες γλώσσες (ελπίζουμε και ελληνικά) μερικές από τις νέες προσθήκες.

http://events.apple.com.edgesuite.net/0903lajkszg/event/index.html

http://www.engadget.com/2009/03/17/apple-previews-iphone-os-3-0/

Reaction score
0

Όπως όλα δείχνουν και ελληνικό πληκτρολόγιο θα υπάρχει στο 3.0 αλλά και πλήρως εξελληνισμένο μενού.

Reaction score
2
Από που είναι η εικόνα?

Αν θέλεις πάντως να έχεις απο τώρα και ελληνικό πληκτρολόγιο και ελληνικό μενού πες το μου...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: iPhone 3.0

Από που είναι η εικόνα?
Από το iLounge.

Αν θέλεις πάντως να έχεις απο τώρα και ελληνικό πληκτρολόγιο και ελληνικό μενού πες το μου...
Έχω, στο ΝΟΚΙΑ 6120 μου :142:

Το ξέρω ότι γινόταν ήδη, αλλά καλό είναι να υποστηρίζονται και επίσημα.

Ευχαριστώ πάντως.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.579
Members
38.716
Νεότερο μέλος