- Reaction score
- 19
Έχει γίνει ήδη η κόντρα... :143::142::143:
[YOUTUBE]-nn5kd3oj-U[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]-nn5kd3oj-U[/YOUTUBE]
Σταματισες να στεινεις Johnny;:138:Έτσι απάντησα.
Να στο πω στα απλά....
Κόντρα ανάμεσα σε ένα junior και ένα νεό golf.
Εγώ θα ήθελα να οδηγήσω τo αλφα ρομέο, αλλα σε καμία περίπτωση δεν είναι καλύτερο του golf.
Τώρα το είδα αυτό!!!Σταματισες να στεινεις Johnny;:138:
Επειδη το υποσχεθηκα το εφαγα τα παταρι αλλα το βρηκα.Καλα γελατε για φορητο πικαπ αλλα σας εχω εκπληξη.
Να το ξε καταχωνιασω και θα ποσταρω φωτο.
Τι τρελή retro Gadgetάρα είναι αυτή;:111: ΖΗΛΕΥΩ! Είχα δει ένα αντίστοιχο της Audio Technica παλιότερα στο ebay, αλλά δεν ήξερα ότι έβγαζε και η Sony τέτοιο. Φυλαγέ το καλά, είναι απίστευτο!Επειδη το υποσχεθηκα το εφαγα τα παταρι αλλα το βρηκα.
Δεν ξερω αν ηταν το πρωτο φορητο πικαπ αλλα σιγουρα δεν εχω ξαναδει κατι παρομοιο.
Παιρνει 4 μπαταριες ή ρευμα και ακους και με ακουστικα αν θελεις. Μπαινει και στον τοιχο.
Κυκλοφορησε το 1983 και ειχα ακουσει απο αυτο ατελειωτες ωρες μουσικης αφου του ειχα αλλαξει και 2 βελονες :137:
Οταν ακουσα μετα απο πολλα χρονια το catch the rainbow και δεν ειχε το χρατς σε εκεινο το σημειο που το ειχε ο δισκος μου επαθα πλακα:142:BTW, Ritchie Blackmore's Rainbow RESPECT!...το έχω και γω το βινυλιάκι αυτό...για την ακρίβεια έχει λιώωωωωωωσει :109:
Εγω ημουν 11 χρονων τοτε.Τι να πει κανείς.Ούτε έχω δει ποτέ τέτοιο μαραφέτι.
Σαν gadgetιά όντως λέει να το έχεις!Αλήθεια πόσο το είχες πάρει τότε?
Αμ, δεν έχουν τέτοια τα CD:142:. Αλλού ακούγεται τη μια φορά το κλικ και το ποπ, αλλού την άλλη... ενω στο δίσκο και στη κασσέτα, πάντα στο ίδιο σημείο!Οταν ακουσα μετα απο πολλα χρονια το catch the rainbow και δεν ειχε το χρατς σε εκεινο το σημειο που το ειχε ο δισκος μου επαθα πλακα:142:
Τραγουδουσα και το χρατς ακομη.
:621:Καποια στιγμη θα βγαλω φωτο και ηλεκτρικη κιθαρα Feder rock 'n roll του 55' που ακομη ειναι του κουτιου.
Βγαλτην εξω Σταυροοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!:142::621:
:615:
Όχι εγώ. Ο Pseiras να τη βγάλει έξω...:142::142::142:Βγαλτην εξω Σταυροοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!:142:
Tστστστ...., θα παρεξηγηθείς στο τέλος :116:Βγαλτην εξω Σταυροοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!:142:
Απο την αγωνια μου να την δω.....μπερδευτικα, συμπαθιοΌχι εγώ. Ο Pseiras να τη βγάλει έξω...
Γιατι μωρε να παρεξηγηθω. Επειδη θελω να δω μια κιθαρα; Κυριε ελεησον!!!!!:142::142:Tστστστ...., θα παρεξηγηθείς στο τέλος :116:
Του Πσήρα είναι η κιθάρα, ρε.
Υ.Γ.
Και off topic
Το στήσιμο το σταμάτησα..., για δοκιμές :128:
μπα, δε συμφωνώ. αυτό που περιγράφεις έχει άλλη εξήγηση, πιο κοντά στο θέμα ηχείου -χώρου - οδήγησης - απαιτήσεων (συχνοτικού πλαισίου - δυναμικών) παρά στο θέμα λαθών ή παραλείψεων όπως απλοϊκά - αλλά όχι απαραιτήτως λάθος - έθεσες... είναι κι αυτό μια άποψη, στα πλαίσια της φιλοσοφικής ερμηνείας της τεχνολογίας.Γι'αυτό στο σιντί λέμε ότι ο ήχος είναι πιο σκληρός και πιο ακριβής ενώ στο πικαπ είναι πιο γλυκός και πιο γεμάτος.
Καλοσήρθες! Έχεις να ρίξεις διάβασμα εδωμέσα!Χαίρεται, είμαι καινούριος στο φόρουμ, το παρακολουθώ καιρό κατά διαστήματα,,,και τώρα είμαι κοντά στην αγορά ενός πικ απ.
*1. Δεν καταγράφοντα οι ακραίες καταστάσεις. Καταγράφεται η κατάσταση του σήματος ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ανά 1/44100 δευτερόλεπτα για το red book (CD).Αντιθέτως η καταγραφή του ψηφιακά σε οποιοδήποτε μέσω ξεκινάει με την εξής διαδικασία: καταγράφοντας τις ακραίες καταστάσεις(*1) αυτού του γραφήματος, και μετά όσο το δυνατόν περισσότερα σημεία(*2) από το γράφημα, πάρα πάρα πολλά σημεία και μετά τα ενώνουμε(*3). Κι έτσι βγαίνει ο ήχος. Δηλαδή στην ψηφιακή καταγραφή δεν θα υπάρχουν λάθη ή ατέλειες αλλά ίσως μικρές παραλήψεις.
Για τις φωτογραφικές μηχανές που λες, το πρόβλημα είναι το βαθυπερατό φίλτρο που τοποθετείται μπροστά από τον αισθητήρα. (Γιατί και στο CD το ίδιο δεν γίνεταιστις φωταγραφικές μηχανές