Tην Πάτησα...

Reaction score
10
Άκουγα λοιπόν το δεύτερο piano concerto του brahms, όλα ώραια και καλά, σε κάποια φάση τελειώνει και παω να μπω στο avsite.

Kαι τι βλέπω? Το πρόσωπο του Jochum από το εξώφυλλο του cd είχε μείνει στην οθόνη μου κάπου μεταξύ των βόρειων και των νότειων κατηγοριών...:142:

Κοινώς burn in. Σε LCD πρώτη φορά το ακούω...

Ερώτηση:

1) Φτιάχνετε κάπως αυτό?

2) Αν δεν φτιάχνετε, για πείτε καμιά 32αρα full hd που μπορώ να πάρω (για σύνδεση με pc) σχετικά οικονομικά!

Reaction score
10
Φίλε Johny και εγώ νόμιζα ότι αυτό το φαινόμενο αφορούσε μόνο τις plasma...Tι να πω...

Reaction score
2
Ειχε συμβει σε Amoi γνωστου στρατευμενου συντονιστη. Οταν την εβγαλε-ξαναβαλε απο την πριζα, εσιαξε.

Reaction score
0
Παιδιά αντιμετωπίζω δυστυχώς κι εγώ αυτό το πρόβλημα.
Βλέπω εδώ και περίπου κανα χρόνο στις τέσσερεις γωνίες της οθόνης του iMac 20" μου, μουτζούρες (ευτυχώς μικρές) σαν κι αυτές στην οθόνη του xFader.

Πάλι καλά που έπεσε το μάτι μου στο θέμα, γιατί νόμιζα ότι δεν την είχα καθαρίσει καλά, ή ήταν κατασκευαστικό το πρόβλημα.

Θα κάνω αυτά που προτείνεις xfader, να δούμε μήπως διορθωθεί τίποτα.
Πάντως εκτός μπρίζας έχει μείνει πολλές φορές για κανα 2ωρο-3ωρο λόγω μεταφοράς του.

Reaction score
10
Λοιπόν έκανε αυτό που είπε ο xfader, έβγαλα την οθόνη από το ρεύμα το βράδυ και όλα ΟΚ!!!:107::107:

Reaction score
0
Εσύ φτιάχτηκες... εγώ όμως τίποτα ακόμα....:110:
έβαλα όλο το βράδυ σε full screen αυτό, και δεν έγινε απολύτως τίποτα. Οι μουτζούρες εκεί.!! Σαν λεκέδες.

Δεν ξέρω πιά τι να κάνω.... μήπως να εμπιστευτώ το ρόζ..??:135::137:

Reaction score
10
Kάτι άλλο που μπορείς να κάνεις από ότι διάβασα είναι να βάλεις full screen ένα λευκό φόντο (φωτό etc). Δεν ξέρω βέβαια πόσο μπορεί να βοηθήσει αλλά δεν χάνεις και τίποτα...;)

Reaction score
0
ok θα το δοκιμάσω.... θα το αφήσω κανα 2ωρο - 3ωρο να δούμε τι θα γίνει...
Βεβαια οι μουτζούρες δεν είναι και πολύ μεγάλες....

Θένξ... θα το δοκιμάσω και θα σας πώ..!!:107:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.897
Απάντηση: Re: Tην Πάτησα...

ok θα το δοκιμάσω.... θα το αφήσω κανα 2ωρο - 3ωρο να δούμε τι θα γίνει...
Βεβαια οι μουτζούρες δεν είναι και πολύ μεγάλες....

Θένξ... θα το δοκιμάσω και θα σας πώ..!!:107:
Δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά μην ελπίζεις σε μεγάλες διαφορές. :109:

Reaction score
1.846
Απάντηση: Tην Πάτησα...

Να προσθέσω πως σε δοκιμή που έκανα, χρειάστηκε να ξεκλειδώσω την Taskbar και να ενεργοποιήσω (με δεξί κλικ πάνω της και Properties) το Auto Hide, ώστε να πιάσει το παράθυρο (με F11) πλήρη οθόνη. :126:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.218
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney