- Reaction score
- 685
εγώ πάντως το βιολί μου, το ΠΣΒΚ πάλι μετρήσεις θα κάνει στο χώρο μου ο μηχανικός ήχου που ανέλαβε την "ηχητική" του χώρου, για να καταλήξουμε στον ακριβή σχεδιασμό των ηχητικών "βοηθημάτων"...
κι αυτός έχει ένα μικρόφωνο, πιο ακριβό κι απ'τα ηχεία μου!
στην αρχή θυμάμαι, πριν κανα χρόνο, απ΄τα μπετά και μετά με τον ειδικό ηχοαποροφητικό σοβά, χτυπούσαμε ξύλα μεταξύ τους (και κάτι πλακάκια δαπέδου που τα σπάσαμε όλα...) γιατί ξέχασε το πιστόλι, κι αυτός μετρούσε, μετά αφού τέλειωσε το σπίτι βάλαμε το στέρεο να παίζει στον άδειο χώρο, μετά πάλι μετρήσεις με τα πρώτα πράγματα που προστέθηκαν (πχ κουρτίνα με συγκεκριμένο βάρος σε συγκεκριμένη επιφάνεια - όλο τον πίσω τοίχο) και τώρα πάλι, για πολλοστή φορά, μετά την πλήρη επίπλωση του χώρου, θα βάλει τα ηχεία να παίζουν κάτι μυστήρια πράματα, που σέρνουν τις συχνότητες από τα χαμηλά προς τα ψηλά και τ'ανάποδο, μετά κάτι σμπατ σμπουτ και κάτι φρικαλέα μπάσσα, μιλάμε εντελώς αντι-χαι-εντ καταστάσεις....
που μυαλό για καλώδια... :144:
τυχεροί λοιπόν όσοι χαίρονται τα όποια Stealth indra και δε βασανίζουν τα ηχεία τους με θορύβους, μετρήσεις και αναλύσεις επί αναλύσεων και προσομοιώσεις με προγράμματα ηχητικών αναλύσεων (πανάκριβα τα άτιμα) από ειδικούς του χώρου... Διότι πάνω κάτω τα ίδια χρήματα ξοδεύει κι αυτός με τα καλώδια, αλλά αυτός το χαίρεται, στην αντίθετη περιπτωση απλά βλέπεις τα ...χάλια σου και τι πρέπει να κάνεις για να γίνει ο χώρος σου της προκοπής... που σημαίνει σημαντικά έξοδα, όχι αστεία...
Hταν να πάω και εγώ, αλλά φοβάμαι...:138::143::135:ασε ακουσα εγω ενα τετοιο τη δευτερα που περασε και κλαιω ακομα....
πηγη: Orpheus Heritage DAC
προ τελικος: τα μεγαλα Wavac
ηχεια: Tidal Sunray (ενα απο τα δυο ζευγαρια στην Ελλαδα)
καλωδιωμενα full με Argento Serenity Master Reference
και ο χωρος full μετρημενος και περιποιημενος...
αντε γεια!!!
ο ανθρωπος πουλαει (σε εξαιρετικη κατασταση) ενα ζευγαρι Grande Utopia για οποιον ενδιαφερεται σε καλη τιμη...ασε ακουσα εγω ενα τετοιο τη δευτερα που περασε και κλαιω ακομα....
αντε γεια!!!
Μήπως είναι, ή μάλλον ήταν, το σύστημα που είχε παρουσιάσει το High-Fidelity?
Συνδυασμό Grand Utopia με Wawac δεν συναντάς κάθε μέρα...:126:
Και τα ηχεία αναφωνούν:Πάντως το Indra σε ότι σύστημα - χώρο το έχω ακούσει έχει ακριβώς το ίδιο έφε. Πυροβολάει...:116:
Να πας στο καλο φιλε μου.ασε ακουσα εγω ενα τετοιο τη δευτερα που περασε και κλαιω ακομα....
αντε γεια!!!
Nομίζω είσαι λίγο άδικος! Μια απλή έκφραση είναι. :121:Να πας στο καλο φιλε μου.
Αφου ξεφωρτωθηκε τα Wawak σειρα εχουν αυτα.ο ανθρωπος πουλαει (σε εξαιρετικη κατασταση) ενα ζευγαρι Grande Utopia για οποιον ενδιαφερεται σε καλη τιμη...
10.000 Ευρω!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γιατι ομως?Μήπως είναι, ή μάλλον ήταν, το σύστημα που είχε παρουσιάσει το High-Fidelity?
Συνδυασμό Grand Utopia με Wawac δεν συναντάς κάθε μέρα...:126:
Eσυ φαίνεται ότι τα ξέρεις όλα. Για πες μας.:126:Γιατι ομως?
Επισης αν αυτο γινοταν πριν απο κανα χρονο θα ηταν καλωδιωμενα με full NORDOST.Τι αλλαξε?ασε ακουσα εγω ενα τετοιο τη δευτερα που περασε και κλαιω ακομα....
αντε γεια!!!
ξεφορτωθηκε τα Wavac? και τοτε εγω με τι τα ακουσα τα ηχεια?Αφου ξεφωρτωθηκε τα Wawak σειρα εχουν αυτα.
μηπως του ιδιοκτητη του αρεσαν καλυτερα τα Argento?Επισης αν αυτο γινοταν πριν απο κανα χρονο θα ηταν καλωδιωμενα με full NORDOST.Τι αλλαξε?