Βοήθεια!! Προτάσεις για Flat CRT TV απο 29'' και πάνω 4:3

Reaction score
0
Καταρχήν να πω την πρώτη καλήσπέρα μου σε όλους στο portal.....
Απο σήμερα ενσωματώθηκα και εγώ στην μεγάλη σας παρέα ύστερα απο παρότρυνση μέλους σας.......

Λοιπόν να με συγχωρέσουν κάποιοι αλλά θα σας πάω λίγο παλιομοδίτικα -old school style- θέλω να αγοράσω μία crt tv απο 29'' και πάνω κατά προτίμηση 4:3. Ο λόγος είναι ότι την θέλω πιο πολύ για να βλέπω τηλεόραση και - no movies - για αυτό και σκέφτομαι μια τέτοια αγορά....... - εαν υπάρχουν βέβαια ακόμα τέτοιες στην αγορά -

Αναμένω καλοί μου φίλοι τις προτάσεις σας.........

JL_

Reaction score
19
Καλώς ήρθες στην παρέα μας! :605:

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά οι CRT που κυκλοφορούν πλέον στην ελληνική αγορά δεν έχουν καμμία σχέση με τις CRT που γνωρίζαμε. Η συντριπτική πλειοψηφία τους χρησιμοποιεί καθοδικούς κινέζικης ή ίνδικής προέλευσης και η ποιότητα εικόνας τους είναι ψιλοαπαράδεκτη. Επίσης, κάτι κορεάτικες short tube που ενδεχομένως θα βρεις, έχουν σοβαρά προβλήματα γεωμετρίας και moire.

Αν θέλεις κάτι που να θυμίζει CRT στις καλές εποχές, θα σου πρότεινα να πας σε μία Plasma...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
106.156
Απάντηση: Βοήθεια!! Προτάσεις για Flat CRT TV απο 29'' και πάνω 4:3

...ή σε μια καλή μεταχειρισμένη!

Reaction score
2

Επίσης αν δε θες νέες τεχνολογίες, θα βρεις σε τιμές χώμα, τηλεοράσεις οπίσθιας προβολής μεταχειρισμένες.
Πάντως καινούργια crt δεν θα πρότεινα σε κανέναν σήμερα.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Βοήθεια!! Προτάσεις για Flat CRT TV απο 29'' και πάνω 4:3

Καλώς ήρθες στην παρέα μας! :605:

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά οι CRT που κυκλοφορούν πλέον στην ελληνική αγορά δεν έχουν καμμία σχέση με τις CRT που γνωρίζαμε. Η συντριπτική πλειοψηφία τους χρησιμοποιεί καθοδικούς κινέζικης ή ίνδικής προέλευσης και η ποιότητα εικόνας τους είναι ψιλοαπαράδεκτη. Επίσης, κάτι κορεάτικες short tube που ενδεχομένως θα βρεις, έχουν σοβαρά προβλήματα γεωμετρίας και moire.

Αν θέλεις κάτι που να θυμίζει CRT στις καλές εποχές, θα σου πρότεινα να πας σε μία Plasma...
Μα ακριβώς επείδή αυτές που "πάιζουν" είναι πραγματικά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ έθεσα το ερώτημα μήπως βγάλω καμία άκρη.......

Reaction score
0

Επίσης αν δε θες νέες τεχνολογίες, θα βρεις σε τιμές χώμα, τηλεοράσεις οπίσθιας προβολής μεταχειρισμένες.
Πάντως καινούργια crt δεν θα πρότεινα σε κανέναν σήμερα.
ναι.....ναι το έχω καταλάβει καιρό τώρα ότι για new crt "δεν λέει"

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Βοήθεια!! Προτάσεις για Flat CRT TV απο 29'' και πάνω 4:3

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=58125 Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 4-3 ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
θα το σκεφτώ σοβαρά για την συγκεκριμένη γιατί έπεσες στην περίπτωση ότι την θέλω να την τοποθετήσω σε εξοχική κατοικία που τυχάινει και βρίσκεται στο Λουτράκι και με βολεύει όπως καταλαβαίνεις και η διαδρομή...........

Reaction score
26.684
ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 9-4 ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΘΗΝΑ Η ΚΙΝΕΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΤΙΣ 24-4. ΛΑΒΕ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠ ΟΨΗ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 87 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΔΥΟ ΜΠΡΑΤΣΩΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΥΒΑΛΗΣΟΥΝ.

Reaction score
0

μαλλον θα βγαλω σε αγγελια την - σε ΑΡΙΣΤΗ κατασταση - Philips 29 PT 9417 που εχω γιατι θα προβω σε αγορα μεγαλυτερης LCD...

αν σε ενδιαφερει μιλαμε...

Reaction score
0

μαλλον θα βγαλω σε αγγελια την - σε ΑΡΙΣΤΗ κατασταση - Philips 29 PT 9417 που εχω γιατι θα προβω σε αγορα μεγαλυτερης LCD...

αν σε ενδιαφερει μιλαμε...
ok......και απο τιμή.....????

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.497
Members
38.456
Νεότερο μέλος
citizen$