Το Laptop ως πηγή.

Reaction score
4
Απάντηση: Το Laptop ως πηγή.

Λοιπόν...., εχθές πήρα την απόφαση ότι για να ακούσεις μουσική, δεν πρέπει να ασχοληθείς καθόλου με οθόνες και software, θα επιστρέψω στον παραδοσιακό τρόπο να διαλέγω τα cds και να τα βάζω στο player.

Μπορεί να έγραψα κάτι ανάλογο πριν, αλλά τώρα είμαι σίγουρος. :137:

Είμαι ο μόνος που τον ενοχλεί να ψάχνει σε μια οθόνη το επόμενο κομμάτι ; - να ξέρω δηλαδή....:138:

Reaction score
10
Ναι είσαι ο μόνος! :116:

1) Έχεις οργανώσει σωστά τη βιβλιοθήκη σου?
2) Έχεις remote control?
3) Έχει search το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς?

Κάτι δεν έχεις οργανώσει σωστά. Για ψάξτο λίγο!

Μου παίρνει 10 φορές παραπάνω χρόνο να ψάχνω σε μια ντουλάπα ανάμεσα σε 2000 cd να βρω αυτό που θέλω παρά σε μια οθόνη όπως λες.
Άσε που πολλές φορές δεν έβρισκα το cd που ήθελα και έβαζα κάτι άλλο.

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Το Laptop ως πηγή.

Ναι είσαι ο μόνος! :116:

1) Έχεις οργανώσει σωστά τη βιβλιοθήκη σου?
2) Έχεις remote control?
3) Έχει search το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς?

Κάτι δεν έχεις οργανώσει σωστά. Για ψάξτο λίγο!

Μου παίρνει 10 φορές παραπάνω χρόνο να ψάχνω σε μια ντουλάπα ανάμεσα σε 2000 cd να βρω αυτό που θέλω παρά σε μια οθόνη όπως λες.
Άσε που πολλές φορές δεν έβρισκα το cd που ήθελα και έβαζα κάτι άλλο.
1 + 3 ) Παίζω με το foobar και χρησιμοποιώ το δικό του search.
2) Όχι.

Αλλά δεν έχω και πολλά αλμπουμς περασμένα ~ 150 και τα έχω ήδη ακούσει αρκετά.
Πρόσφατα έφερα τα cds μου (σε κούτες ακόμα) και άλλαξαν όλα...
Μπορεί να είναι συνήθεια αλλά προτιμώ να διαλέγω βλέποντας τα cds και όχι την οθόνη.

Θα μου πεις γιατί δεν βάζεις το cd απευθείας στο laptop αντί στο player...!
Το έκανα, αλλά πιάνω το εαυτό μου να είναι κολλημένος στην οθόνη περισσότερο απόσο θα ήθελα και έχω την προσοχή μου εκεί (να κάνω ότι απαιτεί το software), πράγμα που σημαίνει ότι δεν ακούω αυτό που ήδη παίζει.
Ίσως έτσι, να πήρα την παραπάνω απόφαση.

Γενικά μου αποσπά την προσοχή και για να μπω πάλι σε "κατάσταση ακρόασης", παίρνει χρόνο....χαμένο χρόνο. :121:

Μπορεί να είναι για τους νέους αυτά τα πράγματα.....και όχι τους παραδοσιακούς :135:

Reaction score
0
Εγω εχω το laptop μονιμα στην tv κ στον H/K AVR...με ενα ασυρματο πληκτρολογιο-ποντικι και με την οθονη κατεβασμενη μια χαρα δουλευω!!!!Οταν χρειαζεται απλα ανοιγω την tv..:107:

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Το Laptop ως πηγή.

Είμαι ο μόνος που τον ενοχλεί να ψάχνει σε μια οθόνη το επόμενο κομμάτι ; - να ξέρω δηλαδή....:138:
μαζι σου. εγω αυτο τον καιρο εχω μειωσει πολυ τις ωρες που ακουω γιατι περιμενω το cd transport μου....

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss