quiz

Reaction score
4.250
Απάντηση: quiz

Τοχει κανενας Σαλονικιος αυτο το μηχανακι? (η στω απο τα περιξ).

Reaction score
4.250
Απάντηση: quiz

Ο προβληματισμος μου ειναι αν θ ακουστει καλλυτερα απο το dac magic. Ενταξει σαν σχεδιαση και τα ρεστα. Τι θα φτασει στα αυτια μας? Μηπως η διαφορα θα ειναι τετοια που ενδεχομενως δεν θα την καταλαβαινεις ευκολα. Το magic το ακουσα και ειναι εκπληκτικο. Η διαφορα η οικονομικη ομως ειναι τεραστια. Τι λετε? Εσυ Αντωνη ακουσες κανενα αλλο dac σε αντιπαραθεση με το δικο σου?

Reaction score
140
Αντιπαράθεση όχι ,είχα το benchmark dac1 usb 17 μήνες & έχω και musical fidelity kw dac
Το έγραψα και πιο πάνω ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ
Εντάξει τώρα άμα έρθει ο Μιχάλης με το MEDEA το χάσαμε το κορμί πατριώτη

Reaction score
10
H μεγάλη διαφορά του ήχου της Weiss σε σχέση με τις άλλες δυο κορυφαίες ψηφιακές εταιρίες (dcs, emm labs) είναι ότι χωρίς να χάνει καθόλου σε λεπτομέρεια η διαφάνεια, έχει πολύ πιο μουσικό και κυρίως ισορροπημένο ήχο. top to bottom

Πάντα για μένα, στα αυτιά μου, στο σύστημα μου κτλ κτλ κτλ

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.871
Απάντηση: Re: quiz

Το τραβάει ο οργανισμός σου ,
σκληρό τραβάει ο οργανισμός μου, ο βασίλης τραβιέται για σπατάλες, οπότε μ'ένα σμπάρο 2 τρυγόνια ...:137:

πότε έρχεσαι σαλόνικα είπαμε?:135:

Reaction score
4.250

H μεγάλη διαφορά του ήχου της Weiss σε σχέση με τις άλλες δυο κορυφαίες ψηφιακές εταιρίες (dcs, emm labs) είναι ότι χωρίς να χάνει καθόλου σε λεπτομέρεια η διαφάνεια, έχει πολύ πιο μουσικό και κυρίως ισορροπημένο ήχο. top to bottom

Πάντα για μένα, στα αυτιά μου, στο σύστημα μου κτλ κτλ κτλ

Μισελ, τι εννοεις πιο μουσικο? δηλαδη πιο λαμπατο? :114::142::114: (λετε να εχει καμμια κρυμενη λυχνια?)
Παντως σημερα το πρωι που μιλησα με τον αντιπροσωπο στην Αθηνα, μου ειπε οτι δεν του εμεινε κανενα κομματι! Αρα Κωστα στην ...ουρα.

Reaction score
4

......και κυρίως ισορροπημένο ήχο. ...
Ένα τέθιο θέλω και εγώ !

Αλλά να μην ξέρει τόση καλή ισορροπία. (δηλαδή πιο φθηνό) :137:

Ζήλεψα..:615:

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: quiz

Μισελ, τι εννοεις πιο μουσικο? δηλαδη πιο λαμπατο? :114::142::114: (λετε να εχει καμμια κρυμενη λυχνια?)
Παντως σημερα το πρωι που μιλησα με τον αντιπροσωπο στην Αθηνα, μου ειπε οτι δεν του εμεινε κανενα κομματι! Αρα Κωστα στην ...ουρα.
Πιο μεστό ίσως, πιο παχύ (με την καλή έννοια), ίσως απλά πιο pcm και όχι dsd... Mάλλον το "ισορροπημένο" ως όρος θα μπορούσε να καλύψει και το "μουσικό"....:126:

Reaction score
10
To ΕΜΜ LABS CDSA είναι ένα από τα καλά player. To dcs puccini καλύτερο του σε όλους τους τομείς στο ίδιο στυλάκι. Το Weiss είναι άλλο πράγμα τελείως. Σε κάποιους μπορεί να αρέσει το πρώτο στυλ βέβαια.

Τα παραπάνω προήλθαν από Α-Β σύγκριση σε περισσότερα τους ενός συστήματος.

Reaction score
140
To ΕΜΜ LABS CDSA είναι ένα από τα καλά player. To dcs puccini καλύτερο του σε όλους τους τομείς στο ίδιο στυλάκι. Το Weiss είναι άλλο πράγμα τελείως. Σε κάποιους μπορεί να αρέσει το πρώτο στυλ βέβαια.

Κανόνισε εσύ τώρα να έρθει ο δικός σου ( αρχίζει από music και τελειώνει σε lover ) και να γίνει χαμός εδώ ,

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

I smell trouble! :116:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.858
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef