- Reaction score
- 4.250
Απάντηση: quiz
Καλοριζικο κι απο μενα.
Πολυκαναλο 5,1 παιζει?
Καλοριζικο κι απο μενα.
Πολυκαναλο 5,1 παιζει?
και όπου νά'ναι έρχεται σαλόνικα. σωστά? :142:κατερινη
σκληρό τραβάει ο οργανισμός μου, ο βασίλης τραβιέται για σπατάλες, οπότε μ'ένα σμπάρο 2 τρυγόνια ...:137:Το τραβάει ο οργανισμός σου ,
H μεγάλη διαφορά του ήχου της Weiss σε σχέση με τις άλλες δυο κορυφαίες ψηφιακές εταιρίες (dcs, emm labs) είναι ότι χωρίς να χάνει καθόλου σε λεπτομέρεια η διαφάνεια, έχει πολύ πιο μουσικό και κυρίως ισορροπημένο ήχο. top to bottom
Πάντα για μένα, στα αυτιά μου, στο σύστημα μου κτλ κτλ κτλ
Ένα τέθιο θέλω και εγώ !......και κυρίως ισορροπημένο ήχο. ...
Πιο μεστό ίσως, πιο παχύ (με την καλή έννοια), ίσως απλά πιο pcm και όχι dsd... Mάλλον το "ισορροπημένο" ως όρος θα μπορούσε να καλύψει και το "μουσικό"....:126:Μισελ, τι εννοεις πιο μουσικο? δηλαδη πιο λαμπατο? :114::142::114: (λετε να εχει καμμια κρυμενη λυχνια?)
Παντως σημερα το πρωι που μιλησα με τον αντιπροσωπο στην Αθηνα, μου ειπε οτι δεν του εμεινε κανενα κομματι! Αρα Κωστα στην ...ουρα.
Κανόνισε εσύ τώρα να έρθει ο δικός σου ( αρχίζει από music και τελειώνει σε lover ) και να γίνει χαμός εδώ ,To ΕΜΜ LABS CDSA είναι ένα από τα καλά player. To dcs puccini καλύτερο του σε όλους τους τομείς στο ίδιο στυλάκι. Το Weiss είναι άλλο πράγμα τελείως. Σε κάποιους μπορεί να αρέσει το πρώτο στυλ βέβαια.
Τα παραπάνω προήλθαν από Α-Β σύγκριση σε περισσότερα τους ενός συστήματος.
I smell trouble! :116:To ΕΜΜ LABS CDSA είναι ένα από τα καλά player. To dcs puccini καλύτερο του σε όλους τους τομείς στο ίδιο στυλάκι. Το Weiss είναι άλλο πράγμα τελείως. Σε κάποιους μπορεί να αρέσει το πρώτο στυλ βέβαια.
Τα παραπάνω προήλθαν από Α-Β σύγκριση σε περισσότερα τους ενός συστήματος.