CARY CAD 805AE με Spendor SP100

Reaction score
372
Απάντηση: Re: Απάντηση: CARY CAD 805AE με Spendor SP100

Μου αρεσει η ιδεα σου ,το σκεφτομαι ...
Παντως τα μοντανα eps2 τα ειχα ακουσει με τους CARY 211 παιζανε πολυ ωραια .
Επειδή έζησα με τον συνδυασμό αυτό πολύ καιρό, μπορώ να σου πω ότι ήταν εξαιρετικός.
Πιστεύω όμως ότι οι 805 είναι οριακοί για το eps2.
Σχετικά με τη τελευταία σου ερώτηση, για τα Avandgarde duo omega, με τα οποία παίζω εδώ και λίγο καιρό, σε πληροφορώ ότι οι 211 ήταν υπερβολικοί και τα υπεροδηγούσαν. Αντιθέτως οι monoblock Cary 300Β με τους οποίους άλλαξα τα 211, τα οδηγούν εξαιρετικά (107db ευαισθησίας είναι αυτά).
Για τον λόγο αυτό δεν είμαι σίγουρος αν οι 805 ματσάρουν σωστά. Μόνο με δοκιμή.
Για περισσότερες πληροφορίες με pm.

Reaction score
239
Απάντηση: CARY CAD 805AE με Spendor SP100

Αν σκεφτεσε να πας σε σαμμιτ, ειναι η καταλληλη εποχη. Γιατι βρισκεις μεταχειρισμενα σε πολυ χαμηλες τιμες. οσο αφορα καποιο προβλημα που αναφερθηκε αυτο αφορουσε συνδυασμο με ενισχυτες Ice, κανενα αλλο προβλημα δεν υπηρχε

Reaction score
1
Re: Απάντηση: CARY CAD 805AE με Spendor SP100

Αν σκεφτεσε να πας σε σαμμιτ, ειναι η καταλληλη εποχη. Γιατι βρισκεις μεταχειρισμενα σε πολυ χαμηλες τιμες. οσο αφορα καποιο προβλημα που αναφερθηκε αυτο αφορουσε συνδυασμο με ενισχυτες Ice, κανενα αλλο προβλημα δεν υπηρχε
Ποια ειναι η γνωμη σου να παω σε summit ?
Θα εχω καλο ηχο ?

Reaction score
4

Διαβαζω το θρεντ και εχω μια απορια... ο καθενας εδω σου προτεινει την αποψη του, συνολικα θα εχεις ξεχωρισει τουλαχιστον 5-6 επιλογες. Γιατι δεν παιρνεις τηλεφωνα τις αντιπροσωπειες να κλεισεις για τα επομενα 3-4 Σαββατα τα ραντεβου σου, και με τα ενυσχητικα σου παραμασχαλα να πας να βγαλεις μονος σου συμπερασματα.... αυτα τα Cary που τα ειδα σε φωτο δε φαινονται δα και τοοοσο τεραστια, φορτωσε τα στο αμαξι και βουρ

εμενα παντως μη με ρωτησεις τι προτεινω, δεν ειμαι high end και παιζει να αργησω να γινω...:116:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.666

Οι μετασχηματιστές των συγκεκριμένων προσδίδουν μεγάλο βάρος και μετατοπίζουν το κέντρο αυτού.Οι δε λυχνίες δε συμπαθούν τους...κραδασμούς.:113:

Reaction score
684

Οι μετασχηματιστές των συγκεκριμένων προσδίδουν μεγάλο βάρος και μετατοπίζουν το κέντρο αυτού.Οι δε λυχνίες δε συμπαθούν τους...κραδασμούς.:113:

ρε μπουτια ποσο χρονων εισαι? σε ολα σου τα ποστ κανεις πλακιτσα...
νομιζεις οτι γελαει κανεις με τις κρυαδες σου...

σταματα να γραφεις παπαριες και σοβαρεψου λιγακι...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.821

.... οι 211 ήταν υπερβολικοί και τα υπεροδηγούσαν...
υπεροδηγώ
υπεροδηγείς
υπεροδηγεί
υπεροδηγούμε
υπεροδηγείτε
υπεροδηγούν

ω λατρεμένη μου υπεροδήγηση :112:

σωστά το "κλίνω"? :118:

όχι τίποτε άλλο, αλλά δε γνωρίζω το συγκεκριμένο ρήμα, ενώ για να αρχίσετε να ανησυχείτε, η νεολεξία είναι γνωστό πως είναι χαρακτηριστικό της ..... (όποιος το βρει κερδίζει μανταλάκι)

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
....χάι έντ π@π@ροκουλτούρας?(ωχ,λέτε να είμαι και εγώ νεολέκτης:111:)

Reaction score
239

Ποια ειναι η γνωμη σου να παω σε summit ?
Θα εχω καλο ηχο ?
αυτο που με ρωτας δεν ειναι κατι που μπορω να απαντησω. δεν εχω ιδεα πως ειναι ο χωρος σου κτλπ. εγω παντως με μετρια συνοδα εχω ικανοποιητικο ηχο για τα αυτια μου. ο Βασιλης θα μπορει να σε βοηθησει περισσοτερο και σε συνδυασμο με τους ενισχυτες σου

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.666

Είμαι πολύ μικρός γιά ν'ακούω τα πάντα χωρίς να στενοχωριέμαι και πολύ μεγάλος γιά να τα παίρνω στα σοβαρά...Από τότε που ξεκίνησα να διαβάζω το αvsite,κάθε μέρα αναζωογονούμαι όλο και περισσότερο.Οπότε γιά τα χρόνια μου,θα βρίσκατε χρήσιμο το παρακάτω λινκ:
http://en.wikipedia.org/wiki/Heisenberg_indeterminacy_principle
Κάποιες φορές βέβαια,ιδίως στο χαιενδ,η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά...Η πλάκα όμως,μέχρι θανάτου ποτέ,ιδίως όταν δεν εξαιρούμε τον εαυτό μας.Τούτη είναι που σώζει εμάς τους πιστούς από τα...ανεκπλήρωτα.
Δεν απασχολούμαι ποιοί διασκεδάζουν με τις κρυάδες,μέχρι που το δικό σας μήνυμα μου έδειξε πως κάποιος πράγματι το κάνει.:113:
Οι μουσικόφιλοι που αρέσκονται στα ταξίδια δε χρησιμοποιούν τέτοιο λόγο.Το Πνεύμα της Μεγάλης Εβδομάδας όμως προκρίνει και τα...ξίδια!:112:
Γιά να σοβαρευτώ,αυτοκρίνομαι σκεπτόμενος ότι οι αρχαίοι βασιλείς διέθεταν πάντα στο πλευρό τους έναν ανώνυμο δούλο να τους ψιθυρίζει στ'αυτί ότι είναι θνητοί και το κλέος τους πεπερασμένο...Αισθάνομαι λοιπόν ταπεινός Σας δούλος καθότι η χαιενδική Σας Ευγένεια με...σκλαβώνει!

Xρόνια Σας Πολλά!

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.666

υπεροδηγώ
υπεροδηγείς
υπεροδηγεί
υπεροδηγούμε
υπεροδηγείτε
υπεροδηγούν

ω λατρεμένη μου υπεροδήγηση :112:

σωστά το "κλίνω"? :118:

όχι τίποτε άλλο, αλλά δε γνωρίζω το συγκεκριμένο ρήμα, ενώ για να αρχίσετε να ανησυχείτε, η νεολεξία είναι γνωστό πως είναι χαρακτηριστικό της ..... (όποιος το βρει κερδίζει μανταλάκι)
...Αννίτας Πάνια.Όλοι οι άλλοι έρχονται δεύτεροι!:137:

Reaction score
140

Είμαι πολύ μικρός γιά ν'ακούω τα πάντα χωρίς να στενοχωριέμαι και πολύ μεγάλος γιά να τα παίρνω στα σοβαρά...Από τότε που ξεκίνησα να διαβάζω το αvsite,κάθε μέρα αναζωογονούμαι όλο και περισσότερο.Οπότε γιά τα χρόνια μου,θα βρίσκατε χρήσιμο το παρακάτω λινκ:
http://en.wikipedia.org/wiki/Heisenberg_indeterminacy_principle
Κάποιες φορές βέβαια,ιδίως στο χαιενδ,η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά...Η πλάκα όμως,μέχρι θανάτου ποτέ,ιδίως όταν δεν εξαιρούμε τον εαυτό μας.Τούτη είναι που σώζει εμάς τους πιστούς από τα...ανεκπλήρωτα.
Δεν απασχολούμαι ποιοί διασκεδάζουν με τις κρυάδες,μέχρι που το δικό σας μήνυμα μου έδειξε πως κάποιος πράγματι το κάνει.:113:
Οι μουσικόφιλοι που αρέσκονται στα ταξίδια δε χρησιμοποιούν τέτοιο λόγο.Το Πνεύμα της Μεγάλης Εβδομάδας όμως προκρίνει και τα...ξίδια!:112:
Γιά να σοβαρευτώ,αυτοκρίνομαι σκεπτόμενος ότι οι αρχαίοι βασιλείς διέθεταν πάντα στο πλευρό τους έναν ανώνυμο δούλο να τους ψιθυρίζει στ'αυτί ότι είναι θνητοί και το κλέος τους πεπερασμένο...Αισθάνομαι λοιπόν ταπεινός Σας δούλος καθότι η χαιενδική Σας Ευγένεια με...σκλαβώνει!

Xρόνια Σας Πολλά!

γραψου και εδω θα σου αρεσει πολυ,
http://www.aca.gr/

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.666

γραψου και εδω θα σου αρεσει πολυ,
http://www.aca.gr/
Το μυαλό μου δε το δανείζω εκεί που δε θέλει να πάει...
Όπου υπάρχει ο...Μουρίνιο,δε θα πήγαινα όσα κι αν μου διναν.

(Κατά βάθος,δε θέλω να στενοχωρηθείτε.Τραλαλο.)

Χρόνια Πολλά σε όλους!

Reaction score
141

η αληθεια ειναι οτι με τις παπαριες του δεν γελαει κανεις ενω με τις δικες σου γελανε ολοι !

Reaction score
684

η αληθεια ειναι οτι με τις παπαριες του δεν γελαει κανεις ενω με τις δικες σου γελανε ολοι !
εσυ αγορι μου δε πας να βρεις καμια γυναικα να ηρεμησεις γιατι φαινεται οτι σε εχει βαρεσει η πολλη ....

Reaction score
141
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: CARY CAD 805AE με Spendor SP100

εσυ αγορι μου δε πας να βρεις καμια γυναικα να ηρεμησεις γιατι φαινεται οτι σε εχει βαρεσει η πολλη ....[/QUOTE

μηπως εισαι θηλυκο και μου την πεφτεις;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.893
Gpol έχεις ήδη λάβει προειδοποίηση. Η αρχή του flame έγινε από εσένα με τους χαρακτηρισμούς σου στον Bhutia, αλλά όταν σου απαντούν στο ίδιο ύφος δεν σου αρέσει και ζητάς εξηγήσεις. Σε παρακαλώ πολύ να προσέχεις τις εκφράσεις σου.

Παρακαλώ να μην δοθεί συνέχεια γιατί θα αναγκαστώ να γίνω κακός.

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.893
Petkef, μια προειδοποίηση και για σένα. Παρακαλώ να πέσουν οι τόνοι άμεσα.

...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.598
Members
38.469
Νεότερο μέλος
niktasoulas