- Reaction score
- 60
Nεο iPhone ?
Λενε οτι θα κυκλοφορησει τον Ιουνιο.
Λενε οτι θα κυκλοφορησει τον Ιουνιο.
Τι να μεταδιδει στο ραδιοφωνο του αυτοκινητου;;;Οι φημες λενε για ενσωματωμενο FM δεκτη αλλα και δυνατοτητα χρησης πομπου (ελπιζω στο βασικο hardware) για να μεταδιδεται η μουσικη πχ στο ραδιοφωνο του αυτοκινητου.Βασικο χαρακτηριστικο: η συνδεση WiFi η οποια πλεον θα ειναι πιο γρηγορη (δεν θυμαμαι πιο spec ανακοινωσαν), πραγμα που θα απογειωσει την συνδεσιμοτητα και την ευχρηστια της συσκευης. Μιλαμε για το πιο γρηγορο remote control του κοσμου :114:
Απο όσο γνωρίζω ο επεξεργαστής που κουβαλάει επάνω του είναι ήδη υποχρονισμένος και παρ'όλα αυτά σαν συσκευή είναι ταχύτερη από οτιδήποτε κυκλοφορεί στην αγορά.Οπότε το να πάνε σε επεξεργαστή 1000 ή και 800 το θεωρώ κυριολεκτικά σενάριο επιστημονικής φαντασίας.παιδιά εγώ το πιστεύω ότι θα πάει για 8 μεγκαπίξελ και πολύ μεγαλύτερο επεξεργαστή (και καλύτερη μπαταρία)..
αν δεν είναι αισθητά καλύτερο από το προηγούμενο δε θα υπήρχε λόγος η απλ να βγάλει νέο μοντέλο..
γουιλ σιιι..
Οταν λες τιποτα εννοεις τιποτα τιποτα η τιποτα κατι;Και έτσι να μείνει δεν με χαλάει καθόλου, δεν του λείπει τίποτα!!!![]()
Τίποτα! ΤΙΠΟΤΑ! Για μένα, κάποιος άλλος μπορεί να έχει άλλες ανάγκες....Οταν λες τιποτα εννοεις τιποτα τιποτα η τιποτα κατι;
Δηλαδη αν αυριο το πρωι ο θειος μου ο Ιγνατιος παει και σκασει την 500αρα+ και το παρει θα βρει τα παντα;Τίποτα! ΤΙΠΟΤΑ! Για μένα, κάποιος άλλος μπορεί να έχει άλλες ανάγκες....
Ναι....Σχεδόν..:116:Δηλαδη αν αυριο το πρωι ο θειος μου ο Ιγνατιος παει και σκασει την 500αρα+ και το παρει θα βρει τα παντα;
Αμ δε :136:Ναι....Σχεδόν..:116:
Το είχα αναφέρει και πιο παλιά αλλά θα το αναφέρω ξανά μήπως έπεσες και εσύ θύμα κοροιδίας...Το iphone 3G ΔΕΝ είναι αυτό:Μακαρι το νεο να ειναι πιο καλο απο το HD μου γιατι το υπαρχων δεν πιανει μια μπροστα του :137:
To ότι πολλοί το αγοράζουν επειδή είναι ωραίο το δέχομαι.Λυπάμαι τις συσκευές τους.Προσωπικά την κάμερα 8 mp ούτε που με ενδιαφέρει αν θα την έχει!Μιλάμε για το κορυφαίο mobile internet του κόσμου.Και θα ασχολούμαστε με κάμερες!?Και όταν είδα ότι ο νέος Mobile Safari της 3.0 έκδοσης του iphone OS είναι πολύ γρηγορότερος από τον τωρινό, φαντάσου πόσο ταχύτερος θα είναι αυτός του νέου iphone.Αυτο το λεω γιατι ειχα μια κουβεντα σημερα για το θεμα αυτο. Πολλοι αγοραζουν κατι γιατι ειναι μοδα και φυσικα χανουν την ουσια.