Δοκιμάζουμε το DUNE HD Center

Reaction score
11
Απάντηση: Δοκιμάζουμε το DUNE HD Center

Για σταθείτε λίγο ρε παιδιά.
Για να βάλεις ταινίες μέσα στον εσωτερικό σκληρό του dune απαιτείται αναγκαστικά σύνδεση με υπολογιστή.
Πως αλλιώς θα τις βάλεις;
Άρα ευκαιρία είναι τότε να τρέξουμε και το mymovies για να προστεθούν τα αρχεία.
Σωστός;
και να είναι όλα οκ.

Reaction score
0

Επαναλαμβάνω ότι δεν έχω το Center αλλά από τη στιγμή που το Dune συνδεθεί στο δίκτυο ήτε με Gigabit (όπως το σύνδεσα εγώ) ήτε ασύρματα Wifi (και ενοώ σε οικιακό δίκτυο) μέρος του οποίου είναι και ο υπλογιστής τότε οι ταινείες και όλα τα υπόλοιπα μεταφέροντε μέσω δικτύου. Αν υπάρχει κάποιος με Dune Center που να τα έχει ήδη κάνει αυτά ας μας διαφωτήσει.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Καλησπέρα και πάλι. Κατόπιν ερώτησης θα προσπαθήσω να περιγράψω πως στήνεται το Dune με το MyMovies.
1. Κατεβάζομε από το link: http://www.mymovies.dk/media/My Mo...Client-x86.zip
το MyMovies και το εγκαθηστούμε χωρίς να αλλάξομε κάτι όπως ακριβώς είναι.
2. Έχομε επίσης το σκληρό με τις ταινείες μας συνδεδεμένο με το Pc και με την κάθε ταινία σε δικό της φάκελο μαζί με τους υπότιτλους (εγώ τουλάχιστον έτσι τα έχω και δουλεύει).
3. Τρέχομε το MyMovies collection manager (Start menu / Programmes / MyMovies) και ανοίγει το παρακάτω παράθυρο (εννοείται χωρίς καμία ταινία μέσα)
.
4.Πατάμε πάνω δεξιά Configure - General options - Καρτέλα Monitored Folders και με Add δίνουμε τη διαδρομή το σκληρού που έχομε τις ταινείες.

5. Στην ίδια καρτέλα παρακάτω βάζομε 'τικ' στο Store meta-data for HDI Dune και πατάμε Configure

6. Δίνομε ξανά τη διαδρομή του σκληρού με τις ταινείες με Add και στη συνέχεια πατάμε update και κλοίνομε τα παράθυρα.
7. Κανονικά σε αυτό το σημείο το MyMovies διαβάζει τους τίτλους των ταινειών από τους φακέλους τους και σας ενημερώνει για τις ταινείες που βρήκε.
8. Για όσες δεν βρεί ή τις βρεί λάθος θα τις προσθέσουμε εμείς αργότερα με το κουμπί Add Titles πάνω δεξιά και πηγαίνοντας στην καρτέλα By Title και δίνοντας να ψάξει τον τίτλο της ταινείας

9. Μετά από αυτή τη διαδικασία θα πρέπει σε κάθε φάκελο ταινείας να έχουν δημιουργηθεί όλα τα απαραίτητα αρχεία που χρειάζεται to Dune.

Tέλος αφού σας έπριξα πάρτε και ένα link να δείτε πως παρουσιάζονται οι ταινείες μέσα από το Dune. http://www.mymovies.dk/documentation/wiki.aspx?Page=My Movies and HDI Dune
Μανο, εκανα οσα πολυ ωραια μας ειπες.
Ναι μεν πηρα αυτο το αποτελεσμα στο index

αλλα οπου αφορα τις ταινιες δεν λαμβανω εξωφυλλα αλλα...
φακελους
Καπως ετσι δηλαδη

Τι δεν κανω σωστα?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Αν και δεν το έχω αλλά απ' ότι βλέπω στην σελίδα (http://www.mymovies.dk/documentation/wiki.aspx?Page=My Movies and HDI Dune), πήγες από index ->Years. Εκεί μπορεί να μην δείχνει εξώφυλλα.
Πρέπει να πας index-> All Titles.
Κων/νε, εβαλα απλα την δευτερη φωτογραφια για να γινει κατανοητο
το τι βλεπω.
Την καθε ταινια την αναπαριστα με εναν φακελλο και οχι με το εξωφυλλο...

Reaction score
3

Μια τελευταία προσπάθεια από μένα, δες στο configure δίπλα από το τικαρισμένο "Store meta-data for HDI Dune (AAl files)" μπας και έχει κάποια ρύθμιση σχετική με προβολή ή εικόνες.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Μια τελευταία προσπάθεια από μένα, δες στο configure δίπλα από το τικαρισμένο "Store meta-data for HDI Dune (AAl files)" μπας και έχει κάποια ρύθμιση σχετική με προβολή ή εικόνες.
Το εκανα και ακολουθησα πιστα τις οδηγιες του Μανου αλλα
και της συγκεκριμενης σελιδας.
Ενας δεικτης κατεβαινει και δειχνει την προοδο αλλα δεν μου
δειχνει ποιες ταινιες εχει συμπεριλαβει

Reaction score
3

Θα σου πω και μια ιδέα ακόμα, επειδή μου έτυχε στην πρόσφατη έκδοση του KMPlayer.
Μήπως η μορφή των ταινιών (είδος αρχείου π.χ. avi, ts, mts κ.ο.κ.) είναι τέτοια που να μην επιτρέπει την εμφάνιση του εξώφυλλου;

Αν δεν είναι κάτι τέτοιο, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο μιας και δεν το έχω καν αγγίξει, θα πρέπει να σε βοηθήσει κάποιος από τη μεσημεριανή ή τη βραδυνή βάρδια :114:

Reaction score
0

Ανδρέα Καλημέρα και Χρόνια Πολλά. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό που περιγράφεις αλλά θα κάνω ικασίες:
1. Το πρόγραμμα είναι ακόμα Βeta και δεν ξέρω μήπως φταίει αυτό.
2. Μέσα στο MyMovies δίπλα στο "Store meta-data for HDI Dune (AAl files)" πάτησε configure και μάρκαρε τους φακέλους σου και δώσε update να δεις μήπως διορθώνεται.
3. Τέλος για να βλέπεις το εξώφυλο νομίζω ότι η κάθε ταινεία πρέπει να είναι σε δικό της φάκελο αλλά μόνο ένα φάκελο(ενοώ να μην βάζεις φάκελο μέσα σε φάκελο μέσα σε φάκελο) π.χ. η τριλογί του "Godfather" δεν πρέπει να είναι είναι όλη μαζι σε ένα φάκελο αλλά κάθε ταινεία στο δικό της απευθείας στο φάκελο που έχεις δώσει στο MyMovies να σου κάνει monitore.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Ανδρέα Καλημέρα και Χρόνια Πολλά. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό που περιγράφεις αλλά θα κάνω ικασίες:
1. Το πρόγραμμα είναι ακόμα Βeta και δεν ξέρω μήπως φταίει αυτό.
2. Μέσα στο MyMovies δίπλα στο "Store meta-data for HDI Dune (AAl files)" πάτησε configure και μάρκαρε τους φακέλους σου και δώσε update να δεις μήπως διορθώνεται.
3. Τέλος για να βλέπεις το εξώφυλο νομίζω ότι η κάθε ταινεία πρέπει να είναι σε δικό της φάκελο αλλά μόνο ένα φάκελο(ενοώ να μην βάζεις φάκελο μέσα σε φάκελο μέσα σε φάκελο) π.χ. η τριλογί του "Godfather" δεν πρέπει να είναι είναι όλη μαζι σε ένα φάκελο αλλά κάθε ταινεία στο δικό της απευθείας στο φάκελο που έχεις δώσει στο MyMovies να σου κάνει monitore.
Μανο ευχαριστω πολυ, θα τα δοκιμασω μολις γυρισω σπιτι.
Εν τω μεταξυ το λινκ για να κατεβασεις το mymovies δεν δουλευει?

Reaction score
0

Από ότι βλέπω και εγώ τώρα δεν δουλεύει και πρέπει να το ψάξω.

Reaction score
0

Λοιπόν Ανδρέα στο Link που δίνεις κατεβάζεις αυτό My Movies Server and Client Edition x86
2.53 PR3 το δοκίμασα και κατεβάζει. Για τα δικά μου αργότερα

Reaction score
11

Λοιπόν Ανδρέα στο Link που δίνεις κατεβάζεις αυτό My Movies Server and Client Edition x86
2.53 PR3 το δοκίμασα και κατεβάζει. Για τα δικά μου αργότερα
Αυτό το πρόγραμμα χρειαζόμαστε Μάνο;

Reaction score
11

Είχα κατεβάσει και από το πρώτο λινκ που έδωσες και βλέπω οτι γράφει dune αυτό εδώ δεν γράφει.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Είχα κατεβάσει και από το πρώτο λινκ που έδωσες και βλέπω οτι γράφει dune αυτό εδώ δεν γράφει.
Ναι Θωμα, αυτο εδω δεν κανει.
Το πρωτο ομως δυστυχως δεν δουλευει(προβλημα server?)

Reaction score
11

Ναι Θωμα, αυτο εδω δεν κανει.
Το πρωτο ομως δυστυχως δεν δουλευει(προβλημα server?)

Ναι, αλλά εγώ το κατέβασα από χθες όταν δούλευε.:116:
Θα το εγκαταστήσω να δω τι κάνει.

Reaction score
11

Το εγκατέστησα τρέχω το my movies collection managment δείχνει οτι γεμίζει μια μπάρα εκεί αλλά πριν καλά τελειώσει σταματάει και γράφει

there was a problem connecting to the local data base server το πρόγραμμα δεν μπορεί να συνεχίσει.

Τι γίνεται τώρα;

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.969
Members
38.524
Νεότερο μέλος