ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΕΣ

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
Θερμές ευχές σε όλους σας για Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

Θέμης Ζαφειρόπουλος
LOCATION SOUND

Reaction score
467
Απάντηση: ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΕΣ

Καλη Ανασταση σε ολους , χρονια πολλα και ευτυχισμενα.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.251

...κι ας είναι όλα τα τσουγκρίσματα σαν των αυγών:126:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823

Μπαμ-μπουμ-τσααααφ-τσουφ-ζιιιιιιιιιιιιιιιιφφφφφφφ-τρακαμπουμμμμμμμμμ-ταρατατζουμ-ριχτηνε-θα σκασει παλιομαλακα προσεχε-0χι ρε φουστη μου μουφα οι τρακατρουκες................
.........................................ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
Νε ειμαστε καλα να τρωμε και να ακροαζομαστε βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

Reaction score
878
Re: Απάντηση: ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΕΣ

Μπαμ-μπουμ-τσααααφ-τσουφ-ζιιιιιιιιιιιιιιιιφφφφφφφ-τρακαμπουμμμμμμμμμ-ταρατατζουμ-ριχτηνε-θα σκασει παλιομαλακα προσεχε-0χι ρε φουστη μου μουφα οι τρακατρουκες................
.........................................ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
Νε ειμαστε καλα να τρωμε και να ακροαζομαστε βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!
Γεια σου ρε Βλάσσιε άπαιχτε τρελλοκορίνθιε...Χρόνια πολλά...Να σαι πάντα καλά...

(Μάγκες...έχω ψοφήσει στην πείνα...Τάχω παίξει...:140:Το στομάχι μου παίζει όλα τα ανατολικά όργανα...Ταμπουράδες, σάζια, ούτια, νταϊρέδες, κανονάκια...Δεν αντέχω άλλο...Έδωσα εντολή και μπήκε η συκωταριά στο τηγάνι...Σε 1 τέταρτο ΤΡΩΩΩΩΩΩΩ...:114:
Έτσι θα έχει κάνει και προεργασία ο οργανισμός για να υποδεχθεί το φρικασε στις 12.30....:142:
Καλή Ανάσταση σε όλους και πάλι.....)

Reaction score
1.979
Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα και χρόνια πολλά σε όλους-όλες! :126:

Reaction score
0
Καλη Ανασταση σε ολους!!!

Και παντα με υγεια!!!

Και καλες ακροασεις, απο οτι γουσταρει ο καθενας!

Reaction score
2
Εύχομαι σε όλους Καλή Ανάσταση υγεία και ευτυχία σε εσάς και στις οικογένειες σας και καλές ακροάσεις!

Και όντως παιδιά με μέτρο απόψε έχουμε και αρνιά αύριο...!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.063
Members
38.643