Ακρόαση μετά του προέδρου...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.034
Απάντηση: Ακρόαση μετά του προέδρου...

Λοιπόν, μετά το χαβαλέ με τα μπόλικα κιλά βαττ, να πω δυό λόγια για τη συνάντηση.

Τον Πρόερδα πρώτη φορά τον είδα από κοντά, και ομολογώ ότι ήταν συμπαθέστατος! Γλυκομίλητος, ευγενέστατος, χαμογελαστός και.... γερό ποτήρι (εκτιμώ ιδιαίτερα το τελευταίο... :137: )

Επίσης ο άνθρωπος φαίνεται εύκολα ότι γνωρίζει πολλά πράγματα, αλλά μετά από 78 χρόνια ( :135: ) ενασχόλησης με το ίδιο χόμπι, έτσι προβλέπεται....

Πολύ ήθελα να βρω να του χαρίσω το βινύλιο του Vladimir Chekasin με τον τίτλο "Exersizes", αλλά όσο κι αν έψαξα δε το βρήκα, προφανώς το καταχώνιασα κάπου μαζί με διάφορα άλλα που έχω κρατημένα, για να είναι ασφαλή από τα παιδιά μου που ό,τι βρουν το διαλύουν... Οπότε αρκέστηκε σε 5-6 που είχα κατεβάσει για να τα κάνω ...ρολόγια, αλλά ευτυχώς βρήκαν καλύτερο μέλλον στα χέρια του, κι είναι και ιδιαίτερα σπάνιοι δίσκοι... αλλά και πολύ αγαπημένοι, όπως των Xynn και των 16Bit, τα οποία βέβαια τα έχω μετατρέψει σε ...mp3 και συνεχίζω να τα χαίρομαι...

Η όλη συνάντηση ήταν σε πολύ ζεστό, φιλικό κλίμα, όπως αρμόζει σε συνεύρεση φίλων του καλού ήχου, αλλά και στα πλαίσια της γνωστής Θεσσαλονικιώτικης - χωρίς ανόητες τυπικότητες - νοοτροπίας. Ο χαβαλές ατελείωτος, και το γέλιο άφθονο.

Φάγαμε, κάναμε πλάκες, χαζεύαμε το ενυδρείο μου το τεράστιο, και μετά προχωρήσαμε στο χώρο ήχου-κινηματογράφου.

Δεν έγινε καμιά απολύτως προσπάθεια (τουλάχιστον εκ μέρους μου) για "δήθεν" ανάδειξη των ικανοτήτων του ηχοσυστήματος σε πλαίσια σοβαρών ακροάσεων, κάτι που έτσι κι αλλιώς θεωρώ πως είναι χαμένος χρόνος λόγω των ιδιαιτεροτήτων και προτιμήσεων του εκάστοτε ιδιοκτήτη, αλλά και κυρίως διότι ο χώρος είναι ακόμα σε στάδιο μελέτης και εξέλιξης κ είμαι βέβαιος πως αυτό (ο χώρος) είναι το σημαντικότερο σε ένα ηχοσύστημα. Φυσικά και οι μουσικές επιλογές μου ήταν σε χαλαρό επίπεδο, καθώς στην αρχή και για μπόλικη ώρα έπαιζε Electric Mojo το δεύτερο άλμπουμ τους (σχεδόν όλο το ακούσαμε) και συνέχισα με Portishead (εξαιρετική φωνή βέβαια), και άλλα ηλεκτρικά-underground και συναφή συγκροτήματα, που έχουν βέβαια τη χάρη τους... Στη συνέχεια βέβαια έπαιξε και φωνές (από τους The Roches) ενώ πιο μετά ανέλαβε ο αδερφός μου το πρόγραμμα (εγώ έφερνα μπύρες...) με Ray Charles, Eric Clapton, την "ξινή" και άλλα διάφορα και κατέληξε σε κλασσική, αλλά HD δεν ακούσαμε σχεδόν καθόλου (μόνο μισό κομμάτι, ίσα ίσα μια μυρουδιά που λένε), μετά ξερυθμίστηκε η οθόνη που έβλεπα τι έπαιζε το egreat οπότε άναψα προβολέα και πήγαμε σε ακροάσεις μουσικών DVD, με επιλογές από Eric Clapton μέχρι Moby και Kraftwerk...

Βέβαια, το (προφανώς) ιδιαίτερα εκπαιδευμένο αυτί του έμπειρου φιλοξενούμενού μας, ακόμα και σε τέτοια "λάιτ" ακρόαση, κατάλαβε πολλά πράγματα και με σαφήνεια διέκρινε κάποιες αρετές ή διαφοροποιήσεις πχ από το σύστημα του αδερφού μου, το οποίο δεν είναι και τόσο πια διαφορετικό, αφού παίζει με ίδια ηχεία με ίδια ενισχυτικά και με ίδια πηγή.... α, και ίδια καλώδια, και ίδιων προδιαγραφών on line 3ΚW UPS, χαχαχαχα...

Τες πα, στη συνέχεια πήγαμε στο χώρο που επέλεξε ο δικός μας Πρόεδρας, ο Μιχάλης ο καλοφαγάς, και συνεχίσαμε με κάτι ψιλά για φαγητό, και πολλά χοντρά για ποτό... Ήμασταν αρκετοί, πολύ καλή παρέα, αλλά το κενό του Κόγια κανείς δε κατάφερε να καλύψει.... :141:

Τελικά από τον "άνθρωπο Χρήστο Σκαλούμπακα" έμεινα με τις καλύτερες εντυπώσεις, ασχέτως αν με το "πληκτρολόγιο Χρήστο Σκαλούμπακα" είχα στο παρελθόν άλλες εντυπώσεις... Αλλά έτσι είναι τα πληκτρολόγια, ας το πάρουμε απόφαση, βγάζουν "μάτια"... :142:

Εύχομαι να ξαναβρεθούμε, να συνεχίσουμε το χαβαλέ μας από κει που τον αφήσαμε, και όχι μόνο μουσική αλλά να δούμε και καμιά ταινία, τι διάλο τα έχουμε τα τέρα τα HD....

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.034

καλά, πέρνα να σου δώκω ....

Reaction score
200

Αρα ο προεδρος μπορει να δωσει πολλα στο avsite με την παρουσια του.

Reaction score
4

[Aquarium mode]
.....

Φάγαμε, κάναμε πλάκες, χαζεύαμε το ενυδρείο μου το τεράστιο, και μετά προχωρήσαμε στο χώρο ήχου-κινηματογράφου.
....
Όλα καλά αλλά τα 'ψαράκια' χρειάζονται μερικά πράγματα ώστε να 'ματσάρουν'. :137:

Κόκκινο χαλίκι ρε ; και δεν φτάνει αυτό έχεις και κόκκινο τοίχο από πίσω και πρέπει να έχουν πολλά νεύρα....:142:

Βάλε ένα μαυρο φόντο (στο πίσω τζάμι) + άλλαξε το χαλίκι με κάτι πιο 'φυσικό' (χρώμα) και θα δεις διαφορές σίγουρα..

[Aquarium mode]

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.034

αυτό φίλε μου είναι το μικρό ενυδρείο. Μόλις 1,25 μ μήκος. 10 πιράνχα έχει μέσα, και μια κιχλίδα που δε γνωρίζει ότι είναι μετρημένες οι μέρες της...

το μεγάλο είναι στο άλλο σαλόνι, με μήκος 2,75 μ ....
εκεί βολτάρουν 70cm πακού και όσκαρ και φρακτοκέφαλοι, και χρυσοφεκάντιο και παπαγάλοι και διάφορα άλλα περίεργα μεγάλα ζώα...

εκείνο χαζεύαμε...

Reaction score
47
Σε ακροαση ταινιας 5.1 να υποθεσω πως οταν ενα ελικοπτερο κινειται απο εμπρος δεξια προς πισω αριστερα, ξεκιναει ελικοπτερο και καταληγει τηλεκατευθυνομενο gadget στο περιφερειακο:135:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.034
Απάντηση: Re: Ακρόαση μετά του προέδρου...

Σε ακροαση ταινιας 5.1 να υποθεσω πως οταν ενα ελικοπτερο κινειται απο εμπρος δεξια προς πισω αριστερα, ξεκιναει ελικοπτερο και καταληγει τηλεκατευθυνομενο gadget στο περιφερειακο:135:
α, δεν έχω παράπονο, αν και φυσικά δε φτάνει προφανώς τα μπροστινά, αλλά ...προσπαθεί φιλότιμα και κάνει αισθητή την παρουσία του όταν χρειάζεται. το περιφερειακό λοιπόν, έχει το Lineaum tweeter (δίπολο τουίτερ που προσωπικά μου αρέσει ιδιαίτερα) και γούφερ δικής μου επιλογής (έβγαλα το μανίσιο που έβαζε η Optimus και το αντικατέστησα με ένα Vifa ή Seas, δε θυμάμαι ποιό διάλεξα τελικά, θυμάμαι όμως τους διαγωνιζόμενους συμμετέχοντες για τη θέση...). Και φυσικά έχω αναβαθμίσει πλήρως το παθητικό κρος.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.439
Μάλλον ξεκινάει Apatsi και φεύγει Agusta Bell :140::140::140:

Reaction score
47
Re: Απάντηση: Re: Ακρόαση μετά του προέδρου...

α, δεν έχω παράπονο, αν και φυσικά δε φτάνει προφανώς τα μπροστινά, αλλά ...προσπαθεί φιλότιμα και κάνει αισθητή την παρουσία του όταν χρειάζεται. το περιφερειακό λοιπόν, έχει το Lineaum tweeter (δίπολο τουίτερ που προσωπικά μου αρέσει ιδιαίτερα) και γούφερ δικής μου επιλογής (έβγαλα το μανίσιο που έβαζε η Optimus και το αντικατέστησα με ένα Vifa ή Seas, δε θυμάμαι ποιό διάλεξα τελικά, θυμάμαι όμως τους διαγωνιζόμενους συμμετέχοντες για τη θέση...). Και φυσικά έχω αναβαθμίσει πλήρως το παθητικό κρος.
Ομοιοπαθης ειμαι για αυτο το εγραψα. Πισω εχω δυο ιδιοκατασκευες με Mid aerogel της audax και tweeter μεταξωτου θολου audax.

Reaction score
4.333

αυτό φίλε μου είναι το μικρό ενυδρείο. Μόλις 1,25 μ μήκος. 10 πιράνχα έχει μέσα, και μια κιχλίδα που δε γνωρίζει ότι είναι μετρημένες οι μέρες της...

το μεγάλο είναι στο άλλο σαλόνι, με μήκος 2,75 μ ....
εκεί βολτάρουν 70cm πακού και όσκαρ και φρακτοκέφαλοι, και χρυσοφεκάντιο και παπαγάλοι και διάφορα άλλα περίεργα μεγάλα ζώα...

εκείνο χαζεύαμε...
Καλα ρε αθεοφοβε τους παπαγαλους τους εβαλες στο ενυδρειο?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.034

Καλα ρε αθεοφοβε τους παπαγαλους τους εβαλες στο ενυδρειο?
Ε, μα φυσικά!
Εδώ έβαλα στον επίτιμο προσκεκλημένο μας πρόεδρα να ακούσει από Radiohead το άλμπουμ Amnesiac, εκείνο το κομμάτι με την ηλεκτρική κιθάρα σε συναυλιακές στάθμες, τους παπαγάλους δε θα έβαζα στο ενυδρείο? :135::143:

Reaction score
4

Στα ενυδρεία δεν είσαι Hi-Endas !Θέλεις βελτιώσεις....:137:

...πάντως πολύ καθαρό !! :132:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.785

Εγώ αναρωτιέμαι πότε θα φάμε κανένα ψάρι από αυτό το ενυδρείο.
Ε φανταστικέ Κώστα;
Για το μεγάλο ενυδρείο λέω. Αυτό με τα πακού.
Πακού στη σχάρα με λαδολέμονο και μαϊντανό.
Σλούρπ.

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
Πάντως Νίκο & Κώστα οφείλω να ομολογήσω εντυπωσιασμένος οτι απ' ότι βλέπω στις φωτογραφίες, ο Πρόεδρος πέρασε όλο το μαρτύριο του σκληρού δίσκου χωρίς ούτε μία γκριμάτσα, ούτε μία σύσπαση.
Τι σου είναι λοιπόν η απόφαση για εδραίωση πολυπόθητης ειρήνης!!
Και το μουστάκι βέβαια βοηθάει σ' αυτό.
Θ.Ζ.

Reaction score
4

Τι σου είναι λοιπόν η απόφαση για εδραίωση πολυπόθητης ειρήνης!!
Μπορεί να επηρεαστεί και το χρηματιστήριο μετά από τέτοια συμφωνία . . . :112:

Το νου σας. :137:

Reaction score
877
Ούτε τα ταξίδια ούτε οι δημόσιες σχέσεις ούτε τα τσιμπούσια καθώς φαίνεται ανέβασαν τους απελπιστικά πεσμένους δείκτες επισκεψιμότητας…μοναξιάς μάλλον θα έλεγα του ‘γνωστού’ club και του φολκλόρ αρχηγού του…

Το review του 6moons περίμενε ο chief(για καθαρά δική του προβολή), αλλά και αυτό δεν του κατσε...

Έτσι μέσα στην απελπισία του άρχισε πάλι να ασχολείται με τις γνωστές μεθόδους προσέλκυσης των μελών που ανέβασαν στα ύψη έφεραν νέα μέλη και απογείωσαν το club κατά τη διάρκεια της εκεί παρουσίας τους…Αυτό πληροφορήθηκα από φίλο μιας κι εγώ θεωρώ χάσιμο χρόνου έστω και να πληκτρίσω τα τρία αρχικά γράμματα του μαγαζιού του στον μοτζίλα μου…

Ο άσχετος σε θέματα ήχου και hi-fi ‘αρχηγός’, και ένθερμος υποστηρικτής των λαμπρών θεωριών του ‘μεταφερόμενου μέσω τηλεφωνικών καλωδίων jitter’ και της ‘αναλογικοποίησης’ του ψηφιακού βινυλίου γνωρίζει όλα τα passwords των ‘μελών’ τα οποία χρησιμοποιεί για να γράφει και να απαντά στον εαυτό του…έχοντας και κανα δυο αθώα παιδιά-θύματα για να κάνει μαζί τους κουβεντολόι…

Μάλιστα καμιά φορά μαλώνει και με τον ίδιο του τον εαυτό διαφωνώντας με αυτά που γράφουν οι άλλοι…δηλαδή αυτός ο ίδιος με τα passwords των άλλων…Όμως κι αυτό καταντά βαρετό και μάλλον θέλει παρέα…

Η χαιφιντελίστικη άγνοια μεταμορφώθηκε σε γεροντική άνοια που ανόητα διοχετεύεται σε εγχώρια και διεθνή φόρα προσβάλλοντας τους Έλληνες λάτρεις της υψηλής πιστότητας και του καλού ήχου...

:109:

Reaction score
877
Θεωρώντας πως ο χρόνος έχει απαλύνει την προσβολή που έχω δεχθεί από προέδρους-γραμματείς-πλασιέ του περίπτερου επανεξέτασα τη στάση μου και δέχομαι την επανένταξη στο club θέτοντας ευνοϊκότερους όρους οι οποίοι είναι…

- Μισθός 8.500 γιούρος τον μήνα καθαρά - αφορολόγητα

- Όλα τα admin passwords για τον server και το site

- Γραπτή δήλωση μετάνοιας για την συμπεριφορά απέναντί μου

- Γραπτή δήλωση παραίτησης από όλα τα αξιώματα των ‘έτσι’(πρόεδρα) και ‘γιουβέτσι’(γενικού)

- Πανηγυρική ανάδειξή μου σε αρχηγό-πρόεδρο-grand chief του club σε ειδική δεξίωση

- Σκίσιμο ενώπιον εμού του ‘καταστατικού’ και δημιουργία χαρτοπόλεμου για τις απόκρηες…

- Εκπόνηση γραπτής εργασίας-τιμωρίας από τον προαναφερθέντα με 17.000 φορές γραμμένες τις φράσεις…

α) ‘Το jitter δεν μεταφέρεται από τα τηλεφωνικά καλώδια και το internet’…
β) ‘Η βελόνα δεν ξανα-αναλογικοποιεί το ψηφιακό σήμα’…
γ) ‘ότι προσθέτω στο σύστημα θα το πλερώνω όπως και τα άλλα μέλη’

Έτσι μόνο ξανάρχομαι…

:109:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Απάντηση: Re: Ακρόαση μετά του προέδρου...

Ο άσχετος σε θέματα ήχου και hi-fi ‘αρχηγός’, και ένθερμος υποστηρικτής των λαμπρών θεωριών του ‘μεταφερόμενου μέσω τηλεφωνικών καλωδίων jitter’ και της ‘αναλογικοποίησης’ του ψηφιακού βινυλίου γνωρίζει όλα τα passwords των ‘μελών’ τα οποία χρησιμοποιεί για να γράφει και να απαντά στον εαυτό του…έχοντας και κανα δυο αθώα παιδιά-θύματα για να κάνει μαζί τους κουβεντολόι…

Μάλιστα καμιά φορά μαλώνει και με τον ίδιο του τον εαυτό διαφωνώντας με αυτά που γράφουν οι άλλοι…δηλαδή αυτός ο ίδιος με τα passwords των άλλων…Όμως κι αυτό καταντά βαρετό και μάλλον θέλει παρέα…
Μανο. διχως να θελω να αμφισβητησω αυτα που γραφεις και
λαμβανοντας υποψη πως ειμαι "σκραπας" στα τεχνικα θεματα, θα ηθελα
να σε ενημερωσω τα εξης:

Δεν ξερω την πλατφορμα που χρησιμοποιει το site στο οποιο
αναφερεσαι, παντως και στις τρεις πλατφορμες που εχει αλλαξει
μεχρι σημερα το AVSite ειναι αδυνατον(απ'οσο γνωριζω)
να δεις το password των μελων.
Εαν π.χ. καποιο μελος μου τηλεφωνησει και μου πει πως
ξεχασε το password του, το μονο που μπορω να κανω ειναι
να του το αλλαξω/να του δωσω νεο για να εχει προσβαση.

Αρα, και παλι δεν θελω να σε αμφισβητησω, μηπως συμβαινει
κατι αλλο οπως π.χ. να εχουν δωσει τα passwords απο μονοι τους?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.185
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe