Δοκιμάζουμε το DUNE HD Center

Reaction score
11
Απάντηση: Δοκιμάζουμε το DUNE HD Center

Μια ερώτηση αλλά θα ήθελα απάντηση μόνο αν είστε βέβαιοι.

Έχω ένα δίσκο μέσα στο egreat γεμάτο με αρχεία και φυσικά ο δίσκος είναι φορμαρισμένος σε EXT2, θα τον δεχθεί το Dune να τον βάλω ως εσωτερικό ή θα τον κάνει φορμάτ και θα χαθούν όλα τα αρχεία;

Αν δεν είστε βέβαιοι να κάνω έναν κόπο και να τον αντιγράψω σε ένα άλλο δίσκο για την περίπτωση που γίνει καμιά στραβή και σβηστούν.

Reaction score
0

Μανο, καταλαβαινω την χρησιμοτητα της προσθηκης σκληρου στο
Prime αλλα ομολογω-λογω ασχετοσυνης- πως δεν μπορω να καταλαβω
την χρησιμοτητα του ως ανω...:118:
Ανδρέα αν έχεις ίδη σκληρό από PC φορμαρισμένο σε NTFS γεμάτο με υλικό δεν μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις σαν εξωτερικό σκληρό στο DUNE παρά μόνο για να διαβάζεις (read) αν θες και να γράφεις π.χ. για να τον χρησιμοποιήσεις μέσα από το DUNE για κατεβάσματα πρέπει να καταφύγεις σε αυτή τη λύση.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Ανδρέα αν έχεις ίδη σκληρό από PC φορμαρισμένο σε NTFS γεμάτο με υλικό δεν μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις σαν εξωτερικό σκληρό στο DUNE παρά μόνο για να διαβάζεις (read) αν θες και να γράφεις π.χ. για να τον χρησιμοποιήσεις μέσα από το DUNE για κατεβάσματα πρέπει να καταφύγεις σε αυτή τη λύση.
Ευχαριστω πολυ Μανο.
Να υποθεσω πως η συνδεση γινεται μεσω δικτυου?

Reaction score
11
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δοκιμάζουμε το DUNE HD Center

Δουλεύει και σε ΧΡ
Ευχαριστω πολυ μανο.Πες μου σε παρακαλω πιο αρχειο καταβαζεις
απο τα δυο και πιο κανης εγκατασταση?Ευχαριστω και παλη.:126:

Reaction score
384

Εχει μηπως δοκιμασει κανεις τις αναλογικες εξοδους? Μπορει να ρυθμιστει σε εξοδο 5.1 αλλα και 7.1 ?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Εχει μηπως δοκιμασει κανεις τις αναλογικες εξοδους? Μπορει να ρυθμιστει σε εξοδο 5.1 αλλα και 7.1 ?
O φιλος chaniamanos εχει προβλημα σε αυτο Δημητρη.
Προσωπικα δεν το εχω δοκιμασει.
Το δοκιμασε κανεις αλλος?

Reaction score
0
Τελικα το dune hd base (χωρις το blu ray player) μπορουμε να το παραγγειλουμε (και αν ναι πως?) η να περιμενουμε?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

To Base υπαρχει ηδη στην επισημη σελιδα της HDI
Αρα η παραγγελια μπορει να γινει κανονικα, αν και δεν γνωριζω
ακομα την τιμη...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Δοκιμάζουμε το DUNE HD Center

ακομα την τιμη...

Ανδρεα ευχαριστω,αν μπορεις και να με καθοδηγησεις για το που να απευθυνθω (τηλ.).

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: Re: Απάντηση: Δοκιμάζουμε το DUNE HD Center

Ανδρεα ευχαριστω,αν μπορεις και να με καθοδηγησεις για το που να απευθυνθω (τηλ.).
Να σε καθοδηγησω δεν μπορω:126: αλλα μπορεις να δεις ολους τους
resellers της HDI εδω

Reaction score
11

ακομα την τιμη...
Μια ερωτηση για το Prime.ενδιαφερομαι να το παραγειλω θα ηθελα μια πληροφορια για τη δισκο μπορει να συνθεθει επανω του.
Παιρνει και 3,5" με εξωτερικο τροφοδοτικο,η μονο 2,5"?

Reaction score
384

Exει 3 εξωτερικες θυρες usb και υποστηριζει μεχρι και 16 σκληρους.

Reaction score
11

Exει 3 εξωτερικες θυρες usb και υποστηριζει μεχρι και 16 σκληρους.
Ευχαριστω για την αμεση απαντηση.Υποστιριζει και τους 3,5
σε κουτι με τροφοδοτικο π.χ χωρητικοτητας 1,5 terabyte?

Reaction score
210

Το αγορασα και εγω χθες και μολις κατεβασα το νεο fw και δουλευει κανονικοτατα.
Οι πρωτες εντυπωσεις πολυ θετικες, ευκρινεστατη εικονα και πολυ καλη κινηση.
Αλλα αυτο που με εχει ενθουσιασει ειναι το region-free σε Blu Ray και DVD.
Γιατρε μου σε καταφερανε ? Θα παθεις την πλακα σου με το DUNE . Eτοιμασου για πολλες και μεγαλες εκπληξεις απο το μηχανακι. Εγω παιδια την εχω εχω ψωνισει κανονικα . Ειναι η πηγη που ονειρευεται ο καθε χομπιστας . Τα κανει ΟΛΑ , και ΚΑΛΑ . Το εχω εδω και ενα μηνα περιπου, και αρκει να σας πω οτι μου αχρηστευσε σχεδον , το προσφατα αγορασμενο player της PIONEER , το 9 1 παρακαλω...... Και για να μην παρεξηγουμαι,οχι οτι το DUNE σαν player ειναι καλυτερο του 91 ,αλλα απλα λογω ευκολιας και πολυχρηστικοτητας ,γινεται μονοδρομος τις περισσοτερες φορες. Αλλωστε τωρα που το διαδυκτιο εχει πλημμυρησει απο ματροσκες, πολυ λιγοι ειναι οι τιτλοι εκεινοι που αξιζει κανεις να εχει σε BR discs. YΓ. Παντως, το 91 παιζει τα απλα DVD οπως δεν τα εχω δει ποτε......

Reaction score
210

Σημερα αγορασα και δευτερο DUNE prime, διοτι το καλοκαιρι πλησιαζει, και δεν ειμαστε να πηγαινοφερνουμε στο εξοχικο το μηχανακι.

Reaction score
11

Γιατρε μου σε καταφερανε ? Θα παθεις την πλακα σου με το DUNE . Eτοιμασου για πολλες και μεγαλες εκπληξεις απο το μηχανακι. Εγω παιδια την εχω εχω ψωνισει κανονικα . Ειναι η πηγη που ονειρευεται ο καθε χομπιστας . Τα κανει ΟΛΑ , και ΚΑΛΑ . Το εχω εδω και ενα μηνα περιπου, και αρκει να σας πω οτι μου αχρηστευσε σχεδον , το προσφατα αγορασμενο player της PIONEER , το 9 1 παρακαλω...... Και για να μην παρεξηγουμαι,οχι οτι το DUNE σαν player ειναι καλυτερο του 91 ,αλλα απλα λογω ευκολιας και πολυχρηστικοτητας ,γινεται μονοδρομος τις περισσοτερες φορες. Αλλωστε τωρα που το διαδυκτιο εχει πλημμυρησει απο ματροσκες, πολυ λιγοι ειναι οι τιτλοι εκεινοι που αξιζει κανεις να εχει σε BR discs. YΓ. Παντως, το 91 παιζει τα απλα DVD οπως δεν τα εχω δει ποτε......

Το dune παίζει καλά τα DVD;

Ανδρέαααααααααααααα
Πότε παραλαμβάνουμε;

Reaction score
1

Χθες πήρα κι εγώ το prime.
Το αναβαθμίσαμε μάλιστα, αν και μας το έπαιξε λίγο δύσκολο στην αρχή. Βέβαια μας αποζημίωσε γιατί πέρασε κάνα δίωρο καλής παρέας με τον Ανδρέα και τον Βαγγέλη στον, πράγματι, πολύ ωραίο χώρο τους.
Αφού λοιπόν τη βρήκαμε την άκρη (RTF το λένε), όλα καλά κι ωραία.
Τώρα αναπαύεται στην αποθήκη και από Δευτέρα (τριήμερο γαρ) θα σεταριστεί και θα πάρει τη θέση του στο ρακ ;)

Reaction score
210

thomas,παιζει τα dvd, σαν ενα τυπικο BR player της ιδιας κατηγοριας τιμης με το Dune Prime. Πολυ ικανοποιητικα δηλαδη, για καποιον που εχει μια σεβαστη ταινιοθηκη με DVD. Δεν θα αισθανθει την αναγκη για καλυτερο dvd player.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988