Προβλημα με BLU RAY PIONEER

Reaction score
0
Καλημερα αγορασα ενα BLU RAY PIONEER απο το e-shop το εβαλα στο pc ενω αναγνωριζει τα κοινα dvd τα blu ray δεν τα αναγνωριζει τι φταει ειναι ελατωματικο η ειναι καποια ρυθμιση ? Ευχαριστω

Reaction score
1.214
Απάντηση: Προβλημα με BLU RAY PIONEER

Καλημερα αγορασα ενα BLU RAY PIONEER απο το e-shop το εβαλα στο pc ενω αναγνωριζει τα κοινα dvd τα blu ray δεν τα αναγνωριζει τι φταει ειναι ελατωματικο η ειναι καποια ρυθμιση ? Ευχαριστω

Φιλε μου ειχα παρομοιο προβλημα με ενα lg blu ray rec.

Λυθηκε με firmware update και απο τοτε ολα τζαμι..:137:

@ Με προλαβε ο aspilioteas :105:

Reaction score
0
παιδια κατεβασα το καινουριο firmware αλλα το προβλημα δεν λυθηκε καμια αλλη γνωμη?

Reaction score
1.214
Απάντηση: Re: Προβλημα με BLU RAY PIONEER

παιδια κατεβασα το καινουριο firmware αλλα το προβλημα δεν λυθηκε καμια αλλη γνωμη?
Το περασες κανονικα ? Στο εμφανιζει το καινουργιο firmware ?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

τοχα παθει και εγω
αλλα δεν θυμαμαι πως το εστρωσα
σορι

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Φίλε georgiou99 θα σε παρακαλούσα να δώσεις περισσότερα στοιχεία για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε.
Τι λειτουργικό σύστημα έχεις;
Όταν λες ότι δεν σου αναγνωρίζει τα BD δισκάκια τι εννοείς ακριβώς, ότι δεν αναπαράγει την ταινία ή ότι δεν μπορείς να το δεις ούτε καν από τον Windows Explorer.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Προβλημα με BLU RAY PIONEER

Φίλε georgiou99 θα σε παρακαλούσα να δώσεις περισσότερα στοιχεία για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε.
Τι λειτουργικό σύστημα έχεις;
Όταν λες ότι δεν σου αναγνωρίζει τα BD δισκάκια τι εννοείς ακριβώς, ότι δεν αναπαράγει την ταινία ή ότι δεν μπορείς να το δεις ούτε καν από τον Windows Explorer.
Φιλε μου εχω windows xp sp2 οταν λεω δεν το αναγνωριζει βαζω το δισκακι στο cd rom και μου το δειχνη σαν κενο

Reaction score
6

Να υποθέσω ότι έχεις κάποιο πρόγραμμα αναπαραγωγής bluray πχ Powerdvd 7.3 και άνω...
UDF 2.5 drivers έχεις βάλει????
Χωρίς αυτούς τα XP δεν αναγνωρίζουν ούτε Bluray, ούτε HDDVD δισκάκια....
Κάτι μου λέει ότι εκεί είναι το πρόβλημα...
Αποσυμπίεσε το παρακάτω , κάνε δεξί κλικ στο "thdudf.inf" και επέλεξε Install , στη συνέχεια κάνε reboot και πες μας...

http://rapidshare.de/files/46959251/udf25.zip.html

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Προβλημα με BLU RAY PIONEER

Να υποθέσω ότι έχεις κάποιο πρόγραμμα αναπαραγωγής bluray πχ Powerdvd 7.3 και άνω...
UDF 2.5 drivers έχεις βάλει????
Χωρίς αυτούς τα XP δεν αναγνωρίζουν ούτε Bluray, ούτε HDDVD δισκάκια....
Κάτι μου λέει ότι εκεί είναι το πρόβλημα...
Αποσυμπίεσε το παρακάτω , κάνε δεξί κλικ στο "thdudf.inf" και επέλεξε Install , στη συνέχεια κάνε reboot και πες μας...

http://rapidshare.de/files/46959251/udf25.zip.html
φιλε μου αυτο πρεπει να ειναι το εχει και εδωhttp://forum.slysoft.com/showthread.php?t=15597 αλλα δεν μπορω να το καταφερω το αρχειο που εδωσεσ δεν εχει επιλογη Install

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.556
Members
38.716
Νεότερο μέλος