Android power!

Reaction score
150
Σε κάθε αγορά υπάρχουν market makers και market takers. Αυτοί εδώ λοιπόν είναι market chasers (δικό) καθυστερημένοι και ιδρωμένοι. Κύριοι Motorola "Το χάσατε το κορμί πατριώτες......"

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Απάντηση: Re: Android power!

Σε κάθε αγορά υπάρχουν market makers και market takers. Αυτοί εδώ λοιπόν είναι market chasers (δικό) καθυστερημένοι και ιδρωμένοι. Κύριοι Motorola "Το χάσατε το κορμί πατριώτες......"
Ασε Σωτηρη, καλο το iphone,δεν λεω, αλλα το μελλον ανηκει αλλου...
Ειναι σαν να μου λες πως το μελλον στα φορμα θα ειναι 16:9:142:

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Android power!

Ασε Σωτηρη, καλο το iphone,δεν λεω, αλλα το μελλον ανηκει αλλου...
Ειναι σαν να μου λες πως το μελλον στα φορμα θα ειναι 16:9:142:
ο Steve ξέρει καλά τι κάνει....
τους κάνει ρεζίλι χρόνια τώρα... Δεν ήμουν ποτέ MAc-ικός, ούτε Apple-fun, ούτε καν μου άρεσε το iPhone. Ελα όμως που μόλις το πήρα, κόλησα άγρια.. ότι ποιο βολικό χρησιμοποίησα ποτε....

οπότε, ας ονειρεύονται κάποιοι Linux.....

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
O Steve έφερε το Unix σε ανθρώπους που ούτε ξέρουν ότι το χρησιμοποιούν. :136:

Reaction score
150
Ανδρέα κι εγώ άκουγα MAC και έφευγα αλλά την έπαθα με το iphone και τους βγάζω το καπέλο. Το μηχάνημα είναι αλλού από τους αισθητήρες του μέχρι τις 10αδες χιλιάδες εφαρμογές του και την τρελή υποστήριξη που έχει.

Ολα τα touch τρέχουν να ακολουθήσουν την Apple εντρομοι...Ένα χρόνο πριν βγει το iphone είχα διαβάσει ένα αρθρο για αυτό και έλεγε ο δημοσιογράφος ότι ούτε οι ίδιοι δεν συνειδητοποιούν τι έχουν στα χέρια τους και πόσο μπορούν να αναποδογυρίσουν τη βιομηχανια ανάποδα. Και είπα μέσα μου τι λέι ο μ.......

Πόσο λάθος ήμουν..και πόσο μπροστά είναι το τηλέφωνω αν δει κανείς τι μπορεί να κάνει. Απλά είναι πολύ μπροστά των καιρών του ακόμα.

Όσο για το 16:9 θα μείνει για τηλεόραση.....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.504
Members
38.707
Νεότερο μέλος
Kesus