Οθόνες για προβολείς Invideo

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Μόλις ολοκληρώθηκε το νέο μας "καμάρι" για τις Ιταλικές οθόνες προβολής Invideo.

Εμένα μου αρέσει τεχνικά και του Καφάτου τι άλλο;
Τα "μωρά" που είναι στις φωτό. Ρε ούτε θηλυκή μύγα δεν αφήνει ο σάτυρος. Θα μαμήσει και τις φωτογραφίες.......

Reaction score
62
Απάντηση: Οθόνες για προβολείς Invideo

Καλησπέρα Βαγγέλη το όνομα μου είναι Κώστας και θα ήθελα να ρωτήσω VisionGrey η
VisionWhitePro? Ο χώρος μου είναι με ελεγχόμενο φωτισμό και θέλω την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας.
Επίσης, με ενδιαφέρει να μην έχω ζάρες και να είναι ηλεκτρική η οθόνη. Τι διαφορά έχουν οι
Theater Straight Tension , Theater Standard Tension, Cine Straight Tension, Cine Standard Tension στο τομέα των ζαρων?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.540

Μπράβο!
Ωραίες οθόνες και σε λογικά κοστολόγια (αυτές οι τιμές των στιούαρτ ρε παιδιά μου έχουν κάτσει στο λαιμό...)

Έχω κι εγώ μια ερώτηση:

Η Theater Tension σε 16/9 αναλογία και διαγώνιο 113' έχει αναγραφόμενη λιανική τιμή 1797 ευρώ.

Η τιμή αυτή διαφοροποιείται μεταξύ Straight και Standard Tension?

Όλη η θήκη είναι σε μαύρο χρώμα όπως και η κάτω μεταλλική μπάρα της οθόνης?

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277

Καλησπέρα Βαγγέλη το όνομα μου είναι Κώστας και θα ήθελα να ρωτήσω VisionGrey η
VisionWhitePro? Ο χώρος μου είναι με ελεγχόμενο φωτισμό και θέλω την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας.
Επίσης, με ενδιαφέρει να μην έχω ζάρες και να είναι ηλεκτρική η οθόνη. Τι διαφορά έχουν οι
Theater Straight Tension , Theater Standard Tension, Cine Straight Tension, Cine Standard Tension στο τομέα των ζαρων?
Hi BOYT,
αν υπάρχει πλήρως ελεγχόμενος φωτισμός θα επιλέξεις οθόνη με υλικό VisionWhitePro. Η οθόνη με άσπρο υλικό θέασης δεν κολακεύει τις αδυναμίες του προβολέα και χαρίζει τη μέγιστη ποιότητα απεικόνισης. Στην άλλη περίπτωση κερδίζεις σε μαύρο σε χώρους που το περιβάλλον φως βρίσκει το δρόμο του και οι παραχωρήσεις στη ποιότητα θα είναι αμελητέες.

Ζάρες ακόμη (φτου-φτού) δεν έχουμε δει σε καμία Invideo.
Βέβαια ο χρόνος είναι ο μόνος κριτής στις οθόνες και τότε θα δούμε πως συμπεριφέρονται. Εδώ και ένα χρόνο πάντως που δουλέυουμε με τις οθόνες δεν είχαμε παράπονο.
Πιστεύω οτι βοηθαέι και το υλικό θέασης που έχουν αφού είναι "μαλακό" (Ιταλική σχολή γαρ) με συνέπεια να μην ζαρώνει και να κρεμάει απολύτως κάθετα.
Το tensioning βεβαια, όπως όλοι γνωρίζουμε είναι ΟΤΙ καλύτερο. Για να δημιουργηθεί ζάρα σε οθόνη με εντατήρες θα πρέπει να σου κάνουνε βουντού σε προχωρημένο στάδιο και να μην το γνωρίζεις. :142::142:

Οι διαφορές των δύο συστημάτων tesnioning στις οθόνες invideo είναι ΜΟΝΟ αισθητική. Σε άλλους αρέσει κάθετο το υλικό θέασης και σε άλλους με το τοξοειδές σχέδιο. Και τα δύο λειτουργούν το ίδιο εξαιρετικά.

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277

Μπράβο!
Ωραίες οθόνες και σε λογικά κοστολόγια (αυτές οι τιμές των στιούαρτ ρε παιδιά μου έχουν κάτσει στο λαιμό...)
Έχω κι εγώ μια ερώτηση:
Η Theater Tension σε 16/9 αναλογία και διαγώνιο 113' έχει αναγραφόμενη λιανική τιμή 1797 ευρώ.
Η τιμή αυτή διαφοροποιείται μεταξύ Straight και Standard Tension?
Όλη η θήκη είναι σε μαύρο χρώμα όπως και η κάτω μεταλλική μπάρα της οθόνης?

Καλησπέρα Κώστα,
Οι τιμές δεν διαφοροποιoύνται με τον τύπο Tensioning. Γούστα είναι αυτά...δεν θα τα πληρώσουμε και χρυσάφι :143::143::143::143:

Οι οθόνες έχουνε λευκό ηλεκτροστατικά βαμένο κουτί και μπάρα. Κατα παραγγελία σε μαύρο και γκρί.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.447
Members
38.559
Νεότερο μέλος
Fotis A.