To avsite.gr τώρα... και στο ραδιόφωνο!!!

Reaction score
2
Γιωργο, δεν διαβαζεις;;;;
Ότι δεν θέλω να διαβάζω το παραλείπω. :137:

Κρίμα είναι να φύγεις...

Λίγο που άκουσα πάντως την εκπομπή ήταν μια χαρά.Ένα γρήγορο seeking έκανα για να ακούσω τις φωνές σας.

Στον τομέα ήχου νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι πραγματικά καλό.Πολύ καλός ήχος παιδιά μπράβο σας.Τώρα στο θέμα φωνών:

1.Σοκαρίστηκα με την ήρεμη φωνή του Κώστα Κόγια.Τον περίμενα πιο "άγριο"! :136:

2.Μπράβο στην εκφωνήτρια που διάβασε όσα έγραψε η Fedra,μπράβο στην Fedra που τα έγραψε αλλά...

Fedra περιμένουμε να σε ακούσουμε και live!:126:

Τώρα δεν έχω δυστυχώς χρόνο να σχολιάσω και το περιεχόμενο αλλά παιδιά ΜΠΡΑΒΟ σας!!!Πάντα τέτοια!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.814
Απάντηση: To avsite.gr τώρα... και στο ραδιόφωνο!!!

Παιδιά μπράβο σας!!!

Καλά πως χωρέσατε τόσες πληροφορίες σε μία ώρα:111:

Στο θέμα φωνών τώρα:Συμφωνώ με τον Γιώργο ''geofromalimos'' σε όλα,

αλλά να συμπληρώσω και για την τέλεια φωνή του Οπλοποιού! Απ΄τις καλύτερες ραδιοφωνικές

φωνές που έχω ακούσει.

Όσο για την Fedra να μας πει γιατί δεν εκφώνησε η ίδια. Τρακ ή δεν έχει καλή φωνή;:116:

Reaction score
8
Μολις καταφερα να κατεβασω την εκπομπη, η οποια φυσικα δεν ειναι η εκπομπη, ηχογραφημενη απο το site (αερα) αλλα η πρωτοτυπη ηχογραφημενη εκπομπη.

Reaction score
8
Re: Απάντηση: To avsite.gr τώρα... και στο ραδιόφωνο!!!

αλλά να συμπληρώσω και για την τέλεια φωνή του Οπλοποιού! Απ΄τις καλύτερες ραδιοφωνικές

φωνές που έχω ακούσει.
Μαλλον δεν ακους ραδιοφωνο abcdefghi.....:138:

Reaction score
1.844

... Όσο για την Fedra να μας πει γιατί δεν εκφώνησε η ίδια. Τρακ ή δεν έχει καλή φωνή;:116:
Είσαι αμελέτητος! :142:

Έχει ειπωθεί παραπίσω, δεν έχει μικρόφωνο. :126:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Ρε σεις, μιλατε για τα...ψαρια τωρα?:142:
Εχετε ακουσει πραγματικη ραδιοφωνικη φωνη?:144:

Reaction score
7
Re: Απάντηση: To avsite.gr τώρα... και στο ραδιόφωνο!!!

Ρε σεις, μιλατε για τα...ψαρια τωρα?:142:
Εχετε ακουσει πραγματικη ραδιοφωνικη φωνη?:144:
Αφού με έχουν ακούσει να μιλάω :138:

Reaction score
40

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια :102:
Πάνο μπράβο πολύ καλή δουλειά!!! Ευχαριστώ την Έφη που έκανε την εκφώνηση του κειμένου μου και σας υπόσχομαι ότι θα έχετε τη χαρά?
την ατυχία:142:ένα πράγμα να πω.....να με ακούσετε να :617:εκτελώ με την δική μου φωνή το κείμενο που ετοιμάζω ήδη (μόλις ολοκληρωθεί το αφιέρωμα με την εκφώνηση της Έφης που έγραψα για την jazz μουσική). Οι ντομάτες μετά την εκφώνηση...:114:
Ένα μπράβο και στον Κώστα Κόγια που μετά από 19 χρόνια έπιασε το μικρόφωνο με μεγάλη επιτυχία.

Πάμε δυνατά με νέα θέματα και πολύ μα πολύ όμορφη μουσική!!!!

Reaction score
40

Παιδιά μπράβο σας!!!

Καλά πως χωρέσατε τόσες πληροφορίες σε μία ώρα:111:

Στο θέμα φωνών τώρα:Συμφωνώ με τον Γιώργο ''geofromalimos'' σε όλα,

φωνές που έχω ακούσει.

Όσο για την Fedra να μας πει γιατί δεν εκφώνησε η ίδια. Τρακ ή δεν έχει καλή φωνή
;:116:
Έίναι να μην πιάσω ..όφωνο στα χέρια μου μπρε :136: θα με βαρεθείς να με ακούς:142:

Reaction score
3

...θα με βαρεθείς...
Αυτό είναι ίσως το μοναδικό πράγμα, το οποίο προσωπικά πιστεύω ότι δεν θα μπορούσε να γίνει ποτέ!:126:

Reaction score
40

Αυτό είναι ίσως το μοναδικό πράγμα, το οποίο προσωπικά πιστεύω ότι δεν θα μπορούσε να γίνει ποτέ!
Γιατί? πιστεύεις ότι έχω το ''κληρονομικό χάρισμα'' της εκφωνήτριας?:108::144::142::142: ΜΠΑ!!!

Reaction score
3

Ήθελα απλά να πώ ότι... :120: δεν θα μπορούσε να το δεί κανείς μόνον από την άποψη της εκφώνισης...
αλλά μάλλον... (σίγουρα) ως προς το θέμα του ακούσματος μιας πολύ γλυκειάς και συμπαθέστατης φωνής...
:107:

Reaction score
40

Ήθελα απλά να πώ ότι... δεν θα μπορούσε να το δεί κανείς μόνον από την άποψη της εκφώνισης...
αλλά μάλλον... (σίγουρα) ως προς το θέμα του ακούσματος μιας πολύ γλυκειάς και συμπαθέστατης φωνής...
Γλυκειά φωνή εγώ? Κάτσε πρώτα να με ακούσεις:143:

Reaction score
3

Σωστά...
Αλλά το λιγότερο πάλι που θα μπορούσα να πώ, είναι το γεγονός ότι οι "στατιστικές" δείχνουν πως το ραδιόφωνο του site μας, θα έχει τη μέγιστη ακροαματικότητα, κατά το χρονικό διάστημα που θα εκφωνεί η Fedra μας:126:
Με κάθε επιφύλαξη πάντα, αλλά δε νομίζω ότι θα το αμφισβητούσε κανείς αυτό!:126:

Reaction score
7
και είμαι σίγουρος ότι το ίδιο θα έλεγες και για την Wanda μας...και την Μαρία μας...και την Μυρτώ μας...μέχρι και την Μικρή Ολλανδέζα μας...Some things are just too much :)

Reaction score
40

Σωστά...
Αλλά το λιγότερο πάλι που θα μπορούσα να πώ, είναι το γεγονός ότι οι "στατιστικές" δείχνουν πως το ραδιόφωνο του site μας, θα έχει τη μέγιστη ακροαματικότητα, κατά το χρονικό διάστημα που θα εκφωνεί η Fedra μας
Με κάθε επιφύλαξη πάντα, αλλά δε νομίζω ότι θα το αμφισβητούσε κανείς αυτό!
Ε...Ναι..ναι...φίλε Δαμιανέ σε ευχαριστώ (δις) για τα καλά σου λόγια αλλά σίγουρα δεν έχω την πείρα του μικροφώνου στο speakage όπως ο Πάνος Οπλοποιός και λιγότερο ο Κώστας Κόγιας....θα το καταλάβετε όλοι σας όταν με το καλό πέσει η πρώτη ακρόαση:108::142:....Είμαι καλή στο testing 1-2 1 1-2 φου φου...ξεφυσάω τώρα:143:

Ας μην υπερβάλουμε καλύτερα...

Reaction score
3

Είμαι καλή στο testing 1-2 1 1-2 φου φου...ξεφυσάω τώρα:143:
Α... Όλα κι όλα ...
και γω έχω φοβερή φωνή

για πυρκαγιά :137:

Αργότερα θα ακούσω και γω την εκπομπή και θα ... βγάλω το φτυάρι :430:

Reaction score
40

Αμάν! που πάω ξυπόλυτη στ' αγκάθια? Νίκο αγχώθηκα ήδη με αυτό το ''πολλάκις'' ?:402::412:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Αμάν! που πάω ξυπόλυτη στ' αγκάθια? Νίκο αγχώθηκα ήδη με αυτό το ''πολλάκις'' ?:402::412:

Να μην αγχωνεσαι καθολου.
Απλα να εισαι ο εαυτος σου

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ