Pioneer PD-D9-J ορ ?

Reaction score
0
Καλησπέρα σας,

Ενδιαφέρομαι για την αγορά του:

Pioneer PD-D9-J

Ουσιαστικά χρειάζομαι ένα stereo Sacd.

Έχετε κάποια αντιπρόταση?

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Pioneer PD-D9-J ορ ?

Στα ίδια λεφτά βρίσκεις το Yamaha CD-S1000 και κάποιο Marantz.

Νομίζω ότι το Yamaha είναι ελαφρώς καλύτερο, με το Marantz και το Pioneer να είνια σχεδόν στα ίδια.

Reaction score
0

Ένα νούμερο κάνειτη διαφορά.Το 6 (PD-D6-J) ενοούσα όχι το 9.Ευχαριστώ για την απάντηση σου.Ψάχνω κάτι στα 400e.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Ένα νούμερο κάνειτη διαφορά.Το 6 (PD-D6-J) ενοούσα όχι το 9.Ευχαριστώ για την απάντηση σου.Ψάχνω κάτι στα 400e.

Τα μοναδικά που μπορώ να σκεφτώ στα 400€ είναι τα Denon και τα Marantz και τίποτε από Harman Kardon. Προσωπικά θα κοιτούσα το Harman και το Pioneer.

Reaction score
0

Αυτά τα Sacd μπορούν να παίξουν δικάναλα τα πολυκάνα sacd? Έχω στέρεο και το DV-565A sacd αλλά τα πολυκάναλα "τα παίζει" πολυκάναλα με αποτέλεσμα να ακούω "τα μισά" από το δεξί και αριστερό...

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Pioneer PD-D9-J ορ ?

Αυτά τα Sacd μπορούν να παίξουν δικάναλα τα πολυκάνα sacd? Έχω στέρεο και το DV-565A sacd αλλά τα πολυκάναλα "τα παίζει" πολυκάναλα με αποτέλεσμα να ακούω "τα μισά" από το δεξί και αριστερό...
Κατ' αρχήν το να κάνεις downmix σε στέρεο το πολυκάναλο πρόγραμμα είναι λάθος.

Από την εμπειρία μου με ένα Marantz SA7001 (που είναι το φτηνότερο SACD της και έχει αντικατασταθεί από το 7003 και δεν ξέρω γιατί κάποιος πρότεινε το 6002 που δεν παίζει SACD) την πολυκάναλη περιοχή δεν τη διαβάζει. Διαβάζει μόνο τη stereo, αλλιώς διαβάζει τη στρώση CD εάν ο δίσκος είναι υβριδικός.

Καμία σχέση ο ήχος που έχεις από το DV565 σε σχέση με αυτόν που θα πάρεις από ένα δικάναλο audio only SACD.
Όμως να ξέρεις ότι μερικά universal της Yamaha και της Pioneer έχουν κι αυτά καλό ήχο.

Reaction score
0

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου.Τα πολυκάναλα δισκάκια που έχω λένε ότι είναι και στέρεο αλλά όταν τα παίζω με το 565 τα παίζει προφανώς πολυκάναλα γιατί δεν ακούω όλες τις πληροφορίες....Δηλαδή ένα stereo Sacd θα βρεί το stereo layer εκάστοτε δίσκου αυτόματα;

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Pioneer PD-D9-J ορ ?

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου.Τα πολυκάναλα δισκάκια που έχω λένε ότι είναι και στέρεο αλλά όταν τα παίζω με το 565 τα παίζει προφανώς πολυκάναλα γιατί δεν ακούω όλες τις πληροφορίες....Δηλαδή ένα stereo Sacd θα βρεί το stereo layer εκάστοτε δίσκου αυτόματα;
Μέσα από τις επιλογές του μενού του 565 πρέπει να έχει επιλογή για το ποιό πρόγραμμα του δίσκου SACD θέλεις να αναπαράγεται. Τουλάχιστον στα δικά μου DV656 και DV600 :138:, την έχει.

Το layer είναι ή CD ή SACD. To πολυκάναλο ή δικάναλο πρόγραμμα του SACD είναι σε διαφορετική περιοχή του SACD layer.

Βρίσκει ό,τι μπορεί να διαβάσει. Το πολυκάναλο πρόγραμμα απλά δεν το βλέπει.

Reaction score
0

Μπορεί να σου φανεί απίστευτο αλλά δεν έχει καθόλου τέτοια επιλογή...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.842
Members
38.505
Νεότερο μέλος